25 Νοεμβρίου 2010

Βάλθηκαν να ρίξουν "λάσπη" στο Νότη,μετά τη συνέντευξή του!Τους παραπόνεσαν τα λόγια του!


Δεν πέρασαν μερικές ημέρες από τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη και ξεκίνησαν οι Ιουδαιοχριστιανοί να του κάνουν πόλεμο λάσπης...! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!

Είναι γνωστό ότι οι κατακτητές της Ελλάδος στην προσπάθειά τους να ποδηγετούν τους δούλους τους,εκμεταλλεύονται κάθε μέσον,πόσο μάλλον το ΔΙΑδίκτυο...!Λες και ο..."θεός" τους χρειάζεται την τεχνολογία του ανθρώπου για να καθηλώνει και να κρατεί υποχείρια τα πρόβατά του...!Αλήθεια,χρειάζεται όντως τη βοήθεια της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ένας..."θεός";Γιατί έχει γεμίσει το ΔΙΑδίκτυο με...εκ "θεού" κατασκευασμένες ιστοσελίδες προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των δούλων του...!

Τώρα,οι ασχολούμενοι με τις..."λάσπες" μη έχοντας κάτι να προσάψουν στον ΕΛΛΗΝΑ Νότη Σφακιανάκη,βεβαιώνοντας το ρητό περί του "όποιος έχει μύγα μυγιάζεται",είδαν και...οίδαν,τάχα,ότι οι λέξεις Θέα και Ιερά κατευθύνουν τον Νου στην...ομάδα Ε και στην ύβρι κατά του..."συμβόλου" τους,διότι,τάχα,οι δύο λέξεις έτσι όπως είναι τοποθετημένες δημιουργούν...σταυρό!Ε,αφού αυτό θέλετε να βλέπετε,αυτό βλέπετε...!Και η γκλίτσα του...τσοπάνη,σταυρός είναι!Διότι στο πάνω μέρος της έχει δύο φίδια που τα κεφάλια τους συγκλίνουν προς το...κέντρο! 


Προκαλεί ο Νότης Σφακιανάκης


Για ακόμη μία φορά ο Νότης Σφακιανάκης προκαλεί χρησιμοποιώντας το σύμβολο της πίστης, τον Σταυρό, στην αφίσα του για το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζεται. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει και στο παρελθόν καταφύγει σε τέτοια τεχνάσματα με στόχο την προβολή του ωστόσο αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, στην αφίσα εικονίζεται το πρόσωπό του στα αριστερά ενώ δεξιά επάνω στ η γωνία διασταυρώνονται σε σχήμα σταυρού οι λέξεις «Ιερά» και «Θέα» που ενώνονται στο γράμμα «Ε» το οποίο είναι ταυτισμένο με
τη γνωστή ομάδα «Ε». Σίγουρα αυτή η επιλογή του θα συζητηθεί και δεν απομένει παρά μέσα στις επόμενες ημέρες να μάθουμε και τη δική του θέση για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Ή μήπως  αποτελεί τον καλύτερο τρόπο προβολής τελικά;
πηγη
Πηγή...

2 σχόλια:

  1. Φίλε Πλάτων νομίζω πλέον με τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με καθυστερημένους ανθέλληνες.
    Θα ασχοληθώ όμως και εγώ για τελευταία φορά γιατί πρέπει να ασχοληθώ με αυτό το "Κύπριο" -ο θεός του να το κάνει Κύπριο-χριστιανόπουλο που επισκέπτεται συχνά πυκνά και τον Αλφειό!
    Ναι αυτό το καθυστερημένο με την καμμένη από το λιβάνισμα φλάτζα που γράφει οτι αηδία του κατέβει.
    Και ξέρει γιατί μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ σήμερα μαζί του.
    Υπατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπατια,φιλη...Εκαστος εχει κανει τις επιλογες του,για τις οποιες φερει την ευθυνη.Τα δυνατα μυαλα δεν σκαλωνουν...Προχωρησε,γιατι ο χρονος τρεχει...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ..Ερρωσθε Συνελληνες Διομηδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή