12 Δεκεμβρίου 2010

Εβραίος καθηγητής αμερικάνικου πανεπιστημίου κατηγορείται για αιμομιξία με την κόρη του!


ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ IVY LEAGUE ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΕΤΗ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!! 

Ο David Epstein κατηγορείται για ένα τριετές σεξουαλική σχέση με την 24-year-old κόρη τουΈνας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, κατηγορείται ότι για μια τριετία είχε σεξουαλική σχέση με την 24χρονη (σήμερα) κόρη του, και ήδη από χθές κατηγορείται για αιμομιξία.
Πρόκειται για τον καθηγητή Πολιτικών Επιστημών David Epstein, 46 χρονών, ο οποίος φέρεται να έχει σεξουαλικές σχέσεις με την 24χρονη κόρη του, μεταξύ των ετών 2006 και 2009.
Ο Epstein, ο οποίος ειδικεύεται στην Αμερικανική πολιτική και τα δικαιώματα ψήφου, λέγεται ότι αντάλλαξΕ, επίσης, διεστραμμένα μηνύματα κειμένου με τη κόρη του, κατά τη διάρκεια της συναινετικής σχέσης τους!!!!!
Ο εκπρόσωπος του Πανεπιστήμιο Robert Hornsby είπε ότι ο Epstein "είναι τώρα σε αναγκαστική διοικητική άδεια και δεν θα ασχοληθεί με τη διδασκαλία των μαθητών".
Το φαιδρό με τον ερωτύλο καθηγητή, ο οποίος έχει διδάξει και στα Πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Στάνφορντ, είναι ότι ήταν παντρεμένος με μια άλλη λέκτορα στο "Ivy League institution", την Sharyn O'Halloran, αλλά το ζευγάρι χώρισε πρόσφατα.

«Ζητούμε από όλους να θυμάστε ότι είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο και ότι οι ισχυρισμοί (κατηγορίες) αυτοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από ισχυρισμοί», είπε ο δικηγόρος υπεράσπισης του Epstein, Μάθιου Galluzzo.
Epstein, που διδάσκει πολιτικές επιστήμες στο Ivy League ινστιτούτο πανεπιστήμιο της Κολούμπια, ανταλλάσσονται φέρεται στριμμένα μηνύματα κειμένου με το κορίτσι κατά τη διάρκεια της συναινετικής σχέσης
Ο Epstein, που διδάσκει πολιτικές επιστήμες στο Ivy League ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, κατηγορείται ότι αντάλλασε και διεστραμμένα μηνύματα κειμένου με το κορίτσι κατά τη διάρκεια της συναινετικής σχέσης τους.
Τώρα ο Epstein αντιμετωπίζει μέχρι και τέσσερα χρόνια φυλάκισης αν καταδικαστεί.
Είναι ένα ακόμη σκάνδαλο για το Πανεπιστήμιο Columbia, μετά και τη σύλληψη πέντε φοιτητών την περασμένη εβδομάδα, για τη συμμετοχή τους σε ένα κύκλωμα ναρκωτικών, μέσα στην πανεπιστημιούπολη!!!!!
Οι άνδρες, που πωλούσαν το LSD και μίγμα γλυκών και κοκαΐνης, ισχυρίστηκαν ότι έπρεπε να κάνουν το εμπόριο ναρκωτικών, για να μπορούν να πληρώσουν τα δίδακτρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου