19 Δεκεμβρίου 2010

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα....

Κοίτα ποιος μιλάει!


Είναι απίστευτοι!

Διαβάστε

μέσα από το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου "Προς το Λαό" όπ

ου τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, που του ηγέτες της χώρας καταγγέλλουν και επισημαίνουν , ότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι διότι υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας στους κυρίαρχους δανειστές μας, αλλά και ότι προστάτευσαν τα συμφέροντα του λαού, εδώ

Την στιγμή που η εκκλησιαστική περιουσία ξεπερνάει το χρέος της Ελλάδος και ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ "ΙΕΡΕΩΝ" ΔΙΝΟΥΜΕ 232.200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Υποσημείωση: ίσως η Εκκλησία να μην αντιμάχεται την Πολιτεία, αλλά δεν στηρίζει ούτε την Πολιτεία ούτε το Έθνος σε αυτή την δύσκολη οικονομική κρίση με έργα, αλλά απλά δημαγωγεί μόνο με λόγια παχιά και άκαρπα.

Μήπως είναι σωστό αυτό που είχε γράψει ο Σοφοκλής (Αντιγόνη);

Των φαντασμένων τα παχιά λόγια

με μεγάλες συμφορές πληρώνονται...

2 σχόλια:

  1. ωραια.πες μου τι περιουσια εχει η εκκλησια και ασε τα μεγαλα λογια.γιατι και εσεις οι παγανιστες εχετε τεραστιες περιουσιες αλλα ποτε δεν βοηθατε σε αντιθεση με την εκκλησια η οποια συντηρει εκατονταδες ιδρυματα και οχι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλύτερη από το χρέος της Ελλάδος. Εάν σφάλω, γράψε μας κατά πόσο είναι μικρότερη... κα άσε τους χαρακτηρισμούς προσωπικά δεν δήλωσα παγανιστής αν και τρέφω απέραντο σεβασμό στις λατρευτικές ανάγκες των προγόνων μας. Η στάση η δική μου είναι αγνωστικιστική.
    Η εκκλησία έχει χασούρα ή οικονομικό όφελος από τα εκατοντάδες ιδρύματα και όχι μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή