26 Ιανουαρίου 2011

Ανοικτή Επιστολή προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ.


Γράφει ο Δευκαλίων
Κύριες και κύριοι,
με την θετική σας ψήφο σε αρκετά κρίσιμα νομοσχέδια, όπως για το περιβόητο μνημόνιο, και για την φαλκίδευση των εργατικών μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων κλπ, αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει ακόμα και σήμερα να κυβερνά απρόσκοπτα την χώρα.
Επισημαίνουμε την λέξη απρόσκοπτα, αφού είναι πλέον φανερό ότι το σύνολο της πολιτικής πλατφόρμας Κυβέρνησης-Τρόικας, που στοχεύει και επιδιώκει να μεταφέρει εθνικό πλούτο στις τσέπες των ξένων «δανειστών», υλοποιείται χωρίς μεγάλα προβλήματα, μιας και εσείς δεν εγείρεται θεμελιώδεις και ουσιαστικές ιδεολογικές πολιτικές και ηθικές αντιρρήσεις.
Για ποιο ηθικό δικαίωμα των «δανειστών», να πάρουν πίσω τα χρήματα που δάνεισαν, μπορούμε να συζητήσουμε τη στιγμή την οποία για να πετύχει η χώρα μία θετική δήλωση για τα Εθνικά Θέματα, έπρεπε να αγοράσει υποβρύχια που γέρνουν και αεροπλάνα στα οποία μπαίνει μέσα η βροχή;
Για ποια νόμιμη αξίωση των «δανειστών», πρέπει να συνηγορήσετε εντός κράτους δικαίου, όταν για να μπορέσει η χώρα να οργανώσει ειρηνικούς Ολυμπιακούς Αγώνες έπρεπε προηγουμένως να αγοράσει ένα άχρηστο αλλά πανάκριβο σύστημα ασφαλείας;
Είναι πλέον φανερό ότι το τεράστιο δημόσιο χρέος που καλείται να εξοφλήσει ο Ελληνικός Λαός, είναι προϊόν παράνομης δραστηριότητας και λειτουργίας.
Σήμερα, όμως, από την κυβέρνηση που εσείς στηρίζετε με την ψήφο σας, αυτή η παράνομη δραστηριότητα και λειτουργία αποσιωπάται και στην θέση της προβάλλονται σαν αποκλειστικές υπεύθυνες οι «διαρθρωτικές αδυναμίες» του Ελληνικού Κράτους, άντε και η κυβέρνηση Καραμανλή. ...
Κάποιες νεφελώδεις «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», που θεωρητικά θα συμβάλουν στην ανάκαμψη της οικονομίας και στην αποπληρωμή του χρέους, αλλά προς το παρόν βυθίζουν τον Ελληνικό Λαό στην φτώχεια και την εξαθλίωση, είναι το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης το οποίο χωρίς να έχει τύχει της λαϊκής έγκρισης εφαρμόζεται απαρέγκλιτα, διότι το απαιτεί η Ύπατη Αρχή, η Τρόικα.
Κυρίες και κύριοι,
οι ώρες είναι κρίσιμες για την Πατρίδα και τον Ελληνισμό.
Η Ιστορία εξετάζει τα γεγονότα, τα καταγράφει και απονέμει κρίση για τον καθένα από εσάς.
Γνωρίζουν πολύ καλά, οι περισσότεροι από εσάς, το τι πρεσβεύει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η κυβέρνηση. Πιο είναι το Εθνικά Επωφελές, το οποίο αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, γιατί δεν θέλει, να υιοθετήσει και να υλοποιήσει.
Όσοι από εσάς προσπαθούν ακόμη κάθε βράδυ, να καταλαγιάσουν τις τύψεις τους, πρέπει να γνωρίζουν: Συγχωροχάρτι δεν θα πάρει κανένας, για τα όσα έκανε, αλλά και για τα όσα δεν έκανε!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου