26 Ιανουαρίου 2011

Η πολιορκία τελείωσε...άρχισε η εισβολή.

Γράφει...Ο νοών...νοείτω 

Όταν βάλανε στόχο την αλλοίωση της γλώσσας μας, της Ιστορίας μας, της Γεωγραφία μας και της κοινωνικής συνοχής μας, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.

Όταν ψηφιζότανε το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.

Όταν ψηφιζότανε στην Βουλή το Μνημόνιο, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.

Όταν αναρτούσαν πανό στον βράχο της Ακρόπολης στο όνομα της κομματικής τους προβολής, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.

Όταν έβαζαν λουκέτο στην Ακρόπολη στο όνομα της διεκδίκησης των κεκτημένων τους, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.


Όταν οι παράνομοι μετανάστες πλημμύριζαν τους εμπορικούς δρόμους και οι τοπικοί άρχοντες το επέτρεπαν, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια, και κάποιοι από εσάς τους ξαναψηφίσατε στο όνομα της κομματικής σας αυταρέσκειας και της πολιτικής σας ανοησίας και ανεπάρκειας.

Όταν οι παράνομοι μετανάστες ε(α)παιτούσαν στα φανάρια, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια, και κάποιες φορές τους πληρώνατε για να σας καθαρίζουν τα τζάμια της τροχήλατης αποχαύνωσής σας.

Όταν οι κάτοικοι στο ευρύτερο κέντρο των Αθηνών δεινοπαθούσαν, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια, αφήνοντάς τους μόνους να τα βγάλουν πέρα μέχρι που έσπευσαν οι σύγχρονοι μελανοχιτώνες για να τους βοηθήσουν, και οι οποίοι τώρα διεκδικούν αυτό που τους παραχωρήσατε με «χαιρετούρες».

Όταν προ ολίγων ημερών ψηφίστηκε το νομοσχέδιο περί διευρυμένης παροχής ασύλου, το είδατε (;) από την τηλεόραση (;) και το διαβάσατε (;) και το σχολιάσατε (;) στα ιστολόγια.

Σήμερα ανακαλύψατε ότι αφήσατε ανοικτά τα «σύνορα» σε αυτούς που επέδραμαν με τον μανδύα της πολιτικής (εν)αλλαγής και του (εξ)ανθρωπισμού.

Σήμερα ανακαλύψατε ότι αντίθετα με ότι συνέβαινε μέχρι τώρα, οι «ξένοι» πρώτα κατέλαβαν την Βουλή μετά την Ακρόπολη και τώρα εξαπλώνονται στα υπόλοιπα πεδινά μέρη.

Σήμερα ανακαλύπτετε ότι των «εχθρών» τα φουσάτα περνάνε και εσείς το βλέπετε στην τηλεόραση και το διαβάζετε και το σχολιάζετε από τα ιστολόγια, και παριστάνετε τον λίβα που θα κάψει τα......

Σήμερα που συμβαίνουν όλα αυτά, και άλλα τόσα που δεν φαίνονται, υμνείτε και πάλι τα ίδια πολιτικά κόμματα που μας έφεραν σε αυτήν την κατάντια.

Σήμερα απολαύστε τους νέους φοιτητές σας και την Ιστορία σας, σε συνέχειες, με χορηγούς τον ΣΚΑΪ, τα «Σύνορα της αγάπης» και τις «Χίλιες και μία νύχτες».

Αύριο, όπου οι γραμμές των συνόρων θα έχουν περισσότερες τεθλασμένες, όπου θα δεν θα τολμάτε να κυκλοφορήσετε μετά την δύση το Ηλίου, όπου δεν θα βρίσκετε φωνή για να διαμαρτυρηθείτε, όπου δεν θα έχετε τα απαραίτητα για να ζήσετε, δεν θα έχετε και πρόσβαση στα ιστολόγια για να διαβάζετε και να σχολιάζετε.
Η τηλεόραση όμως θα είναι πάντα εκεί για να σας ενημερώνει.

Αύριο, οι πολιτικοί νέοι και παλαιοί, και τα κόμματα νέα και παλιά, που με τόση θέρμη υπερασπίζεστε σήμερα, θα έχουν επιτελέσει το έργο τους και θα αποσυρθούν στο παρασκήνιο.
Διότι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης, παραχωρώντας και επίσημα το κουμάντο στα «αφεντικά» τους.

Αύριο; Μα τι λέω ο τρελός;
Τρεχάτε, όσο προλαβαίνετε, να διαβάσετε και να σχολιάσετε στα ιστολόγια.


ΥΓ. Δεν τα γράφω εγώ αυτά. Τα χέρια μου ξαφνικά άρχισαν να τα πληκτρολογούν την ώρα που διάβαζα και σχολίαζα στα ιστολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου