25 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ!!!


Ο Γιώργος Παπαλιός πρότεινε στον Γιώργο Αρβανίτη να αναλάβει την θέση Προέδρου του Ε.Κ.Κ. και ο ίδιος μετά να προτείνει με την σειρά του τον Γιώργο Παπαλιό για την κορυφαία θέση του "ηγεμόνα" Γενικού Διευθυντή του Ε.Κ.Κ.!!!

Ο Γιώργος Αρβανίτης, διορισμένος από την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. και την Διοίκηση της ΕΡΤ του Παναγόπουλου (αλήθεια, τι γίνεται με την καταγγελία στον εισαγγελέα εναντίον του Παναγόπουλου;;;), απελύθη από τον Γιώργο Γαμπρίτσο της σημερινής κυβέρνησης, όταν απεκαλύφθη ο τεράστιος μισθός που έπαιρνε (15.000 ευρώ τον μήνα παρακαλώ!!!)

Στην συνέχεια πήρε σβάρνα και παρακαλούσε την σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ να τον κρατήσει αλλά μάταιες οι προσπάθειές του...

Τώρα βρήκε υποστηρικτή τον Παπαλιό, που έψαχνε απελπισμένα να βρει κάποιον να τον προτείνει για την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ε.Κ.Κ. από την στιγμή που όλοι αρνιόντουσαν να προτείνουν τον αποτυχημένο Παπαλιό με το μεγάλο σκάνδαλο που δημιούργησε στο Ε.Κ.Κ. και βρήκε τον άλλον αποτυχημένβο που ήδη άρχισε να ενοχλεί προσωπικότητες του χώρου για να τους πείσει να είναι μαζί του στο Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ.

Ο Γιώργος Αρβανίτης είναι πια σε πλήρη απραξία και στην ευρώπη και είναι "γιες μαν" σε όλες τις προτάσεις για μια θεσούλα.

Κρίμα, πραγματικά κρίμα για τον Αρβανίτη και την παλιά του δόξα.

Άραγε, όλα αυτά γίνονται ερήμην του Υπουργού Πολιτισμού;

Σύντομα θα επανέλθουμε...

7 αγανακτισμένοι υπάλληλοι του ΕΚΚ
 που περιμένουν το τέλος αυτής της κακής Διοίκησης του Παπαλιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου