23 Μαρτίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ!! ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ...



leonidas.jpg
Θάβουν τον βωμό των 12 θεών οι Ρωμιοί!!Ο ανθελληνισμός της Ρωμιοσύνης συνεχίζεται!!Ασελγούν στα ιερά των προγόνων μας δεν σέβονται τίποτα πια οι βυζαντινοί κατακτητές!!Έχουν γεμίσει την πατρίδα μας με εβραϊκές εκκλησίες και προσπαθούν να εξαφανίσουν οτιδήποτε θυμίζει την Ελλάδα των προγόνων μας!!Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας με την ανθελληνική απόφαση των χριστιανολόγων!!Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που υποτίθεται ότι ασχολούνται με πολιτιστική μας κληρονομιά και έχουν σε πρώτη μόστρα τον Ναζωραίο που είναι συνυπεύθυνος για τις καταστροφές των Ελληνικών μνημείων!!Έκας βέβηλοι θα μας βρείτε μπροστά σας!!
Θάβουν τον βωμό των 12 θεών

Στην λύση της προσωρινής κατάχωσης για τα μνημεία που βρέθηκαν στην διάρκεια των εσκαφών του ΗΣΑΠ στο θησείο, κατέληξε το ΚΑΣ στη σημερινή του συνεδρίαση.
Πρόκειται για τα αρχαία και τα μνημεία που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης τμημάτων γραμμών της ΗΣΑΠ στην διαδρομή από Ομόνοια ως Μοναστηράκι και περιλαμβάνουν τμήματα του Βωμού των Δώδεκα Θεών του Ολύμπου, της θεμελίωσης της Στοάς Ελευθερίου Διός και της οδού των Παναθηναίων.
Το πρωί είχε προηγηθεί σύσκεψη εκπροσώπων του υπουργείου Υποδομών και του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΗΣΑΠ και της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ αλλά και τριμελής επιτροπής της Πρωτοβουλία για την Ανάδειξη και Διάσωση του Βωμού. Την ίδια ώρα περισσότερα από 50 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του υπουργείου ενάντια στην κατάχωση των αρχαίων.
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη του βωμού, Ευάγγελος Μπεξής δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «ζητάμε τώρα να σταματήσουν οι εργασίες, γιατί ο συγκεκριμένος βωμός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εύρημα και ένα μνημείο για τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο».

ΠΗΓΗ: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου