02 Μαρτίου 2011

Ο κ. Λαζόπουλος προσβάλει το Ελληνικό Έθνος

Γιατί δεν αναφέρεται και δεν καταγγέλλει ο κ.Λαζόπουλος τους φονιάδες και ηθικούς αυτουργούς της φρικτής δολοφονίας της Υπατίας;
Η Υπατία έζησε και δίδαξε στην Αίγυπτο και δεν ήταν ποτέ παράνομη, ας εξηγήσει ο κ. Λαζόπουλος από πια οπτική γωνία κάνει αυτή την αναφορά στην μεγαλομάρτυρα Υπατία* και μάλιστα όταν μιλάει με παράνομους μετανάστες.
Επίσης υπενθυμίζουμε ότι σε πρόσφατη, προηγούμενη εκπομπή του, αναφέρθηκε σχετικά με τους παράνομους μετανάστες ότι και η ελληνική ομογένεια αποτελείται από μετανάστες! Μα πουθενά στην γη δεν υπήρξαν Έλληνες παράνομοι μετανάστες που να απαιτούσαν να νομιμοποιηθούν....Το λιγότερο που περιμένουμε είναι να τοποθετηθεί ο κ. Λαζόπουλος επί του θέματος.
Τι θράσος να προσβάλεις δημοσίως έτσι το Ελληνικό Έθνος (το Έθνος είναι πολιτισμική, παγκόσμια έννοια και έχει μεγαλύτερη έννοια από το Κράτος που είναι μόνο γεωγραφική), καθώς και την πρώτη Ελληνίδα μεγαλομάρτυρα .... 
Ο Λάκης Λαζόπουλος, είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός (από το ήθος + ποιώ).

*Αξίζει να σημειωθεί ότι η Υπατία ήταν εξαιρετική εκπαιδευτικός η οποία έκανε κατανοητή την επιστήμη στους μαθητές της αλλά και σε σημαίνοντα πρόσωπα όπως ο Ορέστης, ο Συνέσιος και σε χιλιάδες άλλους. Πως βγάζει λοιπόν το συμπέρασμα ο κ. Λαζόπουλος ότι :
«δεν μπορούσαν να καταλάβουν» (ποιοι); Μήπως σε λίγο θα μας πουν ότι η Υπατία ήταν ανίκανη στο να διδάσκει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου