28 Ιουνίου 2011

Κατατέθηκε στη Βουλή ο κατοχικός νόμος,με την ονομασία "ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015".

Κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, το σχέδιο νόμου «Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠO ΕΔΩ

[Άρθρο 2
Κεφάλαιο-Περιουσία-Έσοδα-Διάθεση εσόδων
...
14.Το τίμημα που εισπράττει το Ταμείο από την αξιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων,μεταφέρεται το αργότερο μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την είσπραξή του,σε πίστωση του ειδικού λογαρισμού της περίπτωσης δ.του άρθρου 5 του ν. 3049/2002 (Α' 212),με την ονομασία "Ελληνικό Δημόσιο-Λογαριασμός Εσόδων-Αποκρατικοποιήσεις",αφού αφαιρεθούν τα αναλογούντα λειτουργικά έξοδα και διοικητικές δαπάνες του Ταμείου για την αξιοποίηση του περιουσιακού στοιχείου, και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.]


ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΕΡΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΕΦ'ΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΩΠΕΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΝΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ!!!
ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΤΣΙ;
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΑ ΘΑ "ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΑ ΘΑ..."ΑΠΟΣΒΕΣΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!
ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ...!!!

[Άρθρο 3
Διοίκηση-Αρμοδιότητες-Διαχείριση-Καταστατικό
...
16.Τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου υποχρεούνται να μην αποκαλύπτουν,χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της γενικής συνέλευσης του μετόχου,οποιαδήποτε εμπιστευτική πληροφορία αναφορικά με τις δραστηριότητες του Ταμείου,τα επιχειρηματικά σχέδια,τους πελάτες ή τις συνεργαζόμενες εταιρείες,καθώς και πληροφορίες που προκύπτουν μετά από έρευνες ή μελέτες που έχουν παραγγελθεί από αυτό.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου υποχρεούνται να τηρούν απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά στα δεδομένα των υπηρεσιών,εργασιών,στατιστικών στοιχείων ή άλλων δεδομένων που αφορούν στη δραστηριότητα του Ταμείου και να απέχουν από κάθε σκόπιμη ή ακούσια αποκάλυή τους σε οποιονδήποτε τρίτο.
Σε περίπτωση που τα μέλη του Δ.Σ. αποδεδειγμένα αποκαλύουν ή δημοσιοποιήσουν τα ίδια ή μέσω τρίτων ή δεν αποφύγουν τη διαρροή οποιασδήποτε εμπιστευτικής πληροφορίας,σύμφωνα με όσα ορίζονται στα προηγούμενα εδάφια,υπέχουν ευθύνη πλήρους αποζημίωσης για κάθε θετική και αποθετική ζημία,την οποία θα υποστεί το Ταμείο από την αιτία αυτή.
Οι υποχρεώσεις των μελών του Δ.Σ. του Ταμείου που προβλέπονται στην παρούσα παράγραφο(ρήτρα εμπιστευτικότητας) παραμένουν σε ισχύ για τρία(3) έτη μετά την αποχώρησή τους από το Ταμείο.] 

!!!ΟΜΕΡΤΑ...!!!
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ;
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ;ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ;ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ;ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;ΕΝΑΣ;
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ...
 

http://spnews.gr/index.php/politiki/greece/pasok/9979-efarmo

«ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑΣ

Διαβάστε όλον τον κατακτητικό νόμο(με σχόλια)... 
Το οριστικό τέλος της Εθνικής Κυριαρχίας! Έχουν διαβάσει καλά οι βουλευτές τι ψήφισαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου