19 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ:ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ...ΟΥΤΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑ...ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΣ.

"ΕΕΕ...ΟΟΟ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ 'ΔΩ"
Οι Ηλείοι σήμερα έστω και λίγοι,έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την Οικουμένη.                           Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πλήθος ξένων τουριστών πήρε το μήνυμα...
Οι μόνοι που αντέδρασαν αρνητικά ήταν οι υπάλληλοι του αρχαιολογικού χώρου!Συμπεριφέρθηκαν ως μισθωτοί του ΔΝΤ...!
Με αφετηρία τον Σταθμό του ΟΣΕ Πύργου Ηλείας,ξεκινήσαμε με το τραίνο για την Ολυμπία.Άνθρωποι κάθε ηλικίας,με εμφανή τα σημάδια της αποφασιστικότητας στα πρόσωπα.Σκοπός μας να σηκώσουμε το πανό σε όλα τα σημεία-σύμβολα της ΙΕΡΗΣ ΑΛΤΕΩΣ.
Αφού φτάσαμε και ανοίξαμε το πανό,ξεκινήσαμε την πορεία μας περνώντας μέσα από την πόλη της Ολυμπίας,φωνάζοντας συνθήματα.


 εδώ στον Σταθμό του ΟΣΕ στον Πύργο
 εδώ στο παλαιό Μουσείο
 Εδώ η πρώτη φωτογράφιση εντός του Αρχαιολογικού χώρου,μετά την επεισοδιακή είσοδό μας και αφού είχαν προηγηθεί κάποιοι διαπληκτισμοί με τους...Έλληνες φύλακες,οι οποίοι μάλιστα μας είπαν ότι απαγορεύεται η είσοδος άνευ εισιτηρίου!Ρωτήσαμε αν ο χώρος είναι ξένη επικράτεια,αλλά βέβαια απάντηση δεν πήραμε...
Ρωτήσαμε,γιατί,δεν είναι ελεύθερη η είσοδος για τους Έλληνες κάθε Κυριακή;Και η απάντηση:Όχι,μόνο κααάποιες Κυριακές του χρόνου!!!
Τελικά κάναμε...ειρηνική εισβολή,αλλά κάποιος από τους φύλακες έσπρωξε έναν συναγωνιστή που κρατούσε το πανό και τον έριξε κάτω...!
Τον σηκώσαμε και χωρίς χρονοτριβή προχωρήσαμε γρήγορα στο στόχο μας...
 εδώ μπροστά στο ΗΡΑΙΟΝ
 εδώ μπροστά στην είσοδο της Στοάς της Ηχούς
 εδώ εντός του Σταδίου
 εδώ στο δρόμο προς το Νέο Μουσείο,με τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας
 εδώ στο Νέο Μουσείο
 Κι εδώ στο τέλος η τέλεια συμπαράσταση της σκυλίτσας!Γύρισε ανάσκελα και μούτζωνε προς την Ανατολή,επί δέκα λεπτά!!!Στην Ανατολή βρίσκεται η Αθήνα!Εκεί βρίσκεται και η Βουλή!!!

Επιστρέφοντας είπαμε να δώσουμε ραντεβού στην Ήλιδα,στον Επικούρειο...


1 σχόλιο:

  1. Εύγε έλληνες λεβέντες μήν τούς αφήσετε να πουλήσουν την Ελλάδα είναι ΔΙΚΗ σας. Θα σάς έλεγα να πουλήσετε τον Παπανδρέου και τούς 300 αλλά τέτοια γαϊδουρια ούτε 1 ευρώ αξία δεν έχουν.
    Ανδρειανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή