18 Ιουνίου 2011

Κάποιες ειδήσεις στα...Αλβανικά.

Αφιερώνεται σε όλους τους προδότες πολιτικούς και μη,υποστηρικτές της..."πολυπολιτισμικότητας",των..."δικαιωμάτων" των λαθροεισβολέων,του συνθήματος..."δεν υπάρχουν σύνορα,μόνο λαοί" και άλλες μαλακίες περί..."αγαστής συνύπαρξης" στο σπίτι μας με όλους τους...λαούς της Γης...!

Σηκώνει στους ώμους του το έθνος ο Πύρρος Δήμας.

 

Αλβανικά σχολεία: Ασκήσεις «επί χάρτου» για τη μεγάλη Αλβανία

«Βλέπουν» Μεγάλη Αλβανία μέχρι την... Πρέβεζα

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων ο σύλλογος Αλβανών διδασκόντων στην Ελλάδα 

 
 

Με ανακοίνωσή της, η οργάνωση του Ελληνισμού "ΟΜΟΝΟΙΑ", καταγγέλει τη νέα προσπάθεια της αλβανικής κυβέρνησης να αλλοιώσει τα εθνολογικά χαρακτηριστικά του γηγενούς πληθυσμού της β. Ήπείρου, μέσω των Πιστοποιητικών που εκδίδουν τα ληξιαρχεία του κράτους.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Είναι πολλά και διάφορα  τα τρωτά και με σκοπιμότητες σημεία στην υπόθεση με την καινούργια  διαδικασία και τον τύπο έκδοσης πιστοποιητικών απ’ τα Αλβανικά Ληξιαρχεία.
Η Δ.Ε.Ε.Ε.Μ., αφού εξέτασε το θέμα καταγγέλλει δημόσια και απαιτεί εφόσον κάτι τέτοιο είναι απολύτως νόμιμο και στηριγμένο στο σύνταγμα της χώρας, στην εσωτερική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία, η αλβανική πολιτεία να επανορθώσει αμέσως.

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε ότι  δεν είναι δυνατό να ανεχθούμε όλες τις ανατολίτικες κουτοπονηριές με τις οποίες γραφειοκρατία και πολιτική τάξη επιχειρούν την «στατιστική» γενοκτονία της  Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στα πάτρια εδάφη της.
Η χωρίς καμιά ενημέρωση πράξη της Αλβανικής Κυβέρνησης ώστε να αλλάξει τον τύπο των Πιστοποιητικών γέννησης και να μην αναγράφει πλέον το στοιχείο της εθνικότητας, εκτός του ότι δημιουργεί σωρεία προβλημάτων τεχνικού και γραφειοκρατικού χαρακτήρα για τους πολίτες Ελληνικής καταγωγής, αποκαλύπτει στην πράξη και τι ακριβώς νοοτροπίες επικρατούν στον αλβανικό κρατικό μηχανισμό και σε ότι αφορά το μεγάλο θέμα της απογραφής πληθυσμού.
Η Αλβανική κυβέρνηση είναι πλέον γυμνή και ο στρουθοκαμηλισμός ως βασική διάσταση στη συμπεριφορά της, είναι χειροπιαστό στοιχείο πλέον. Αποφάσισε από 19.01.2011 με υπ.αρ. αποφ. 31, ώστε από 1η Μαΐου 2011 να ξεκινήσουν τα καινούργιου τύπου πιστοποιητικά που καταστρατηγούν αναφαίρετο δικαίωμα της ΕΕΜ και των μελών  της. Στις 29 Απριλίου 2011 αποφασίζει εκ νέου ώστε να ισχύσει η διαδικασία από 23 Μαΐου 2011.
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχει εδώ και δάκτυλος «δικών μας»: φαίνεται να συνέστησαν να παραταθεί και όχι να αναβληθεί η απόφαση αυτή  ώστε να  ξεπεραστεί ανώδυνα η  προεκλογική διαδικασία.
Επιπλέον η αλβανική πολιτεία αποδεικνύει ότι δεν έχει απαλλαχτεί από πολιτικές  συμπεριφορές  που την παρεμποδίζουν τόσο να διασφαλίσει την εσωτερική συνοχή της κοινωνίας, όσο και την ήρεμη πορεία της προς την ΕΕ.
Επίσης οι ενέργειες αυτές, όπως και οι παλινδρομήσεις σε σχέση με την απογραφή, θυμίζουν  αναβίωση νεοθωμανικών νοοτροπιών που θέλουν σε δύο κατηγορίες τους υπηκόους αυτής της χώρας. Κάτι τέτοιο δεν νοείται βέβαια σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή πολιτεία.
Απαιτούμε την άμεση αναβολή της διαδικασίας και θα προβούμε σε όλα τα έννομα  μέσα και μέτρα ώστε, και να καταγγελθεί, και να διορθωθεί η διαδικασία με την έκδοση των πιστοποιητικών γέννησης κ.α. Το στοιχείο της εθνικότητας αποτελεί ένα βασικό τεκμήριο για την απόδειξη των ιδιαιτεροτήτων μιας μειονότητας και για μας είναι κεκτημένο πλέον. Δεν είναι δυνατό, ενώ αναμένουμε πρόοδο σε μια σειρά άλλα θέματα που αφορούν τα δικαιώματα της ΕΕΜ στα πάτρια εδάφη της, να έχουμε τέτοιες οπισθοδρομήσεις.
Άγιοι Σαράντα, στις 25 Μαΐου 2011
Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοι συμπολιτες,
    ο εχθρος ειναι γνωστος!
    1.ΓΑΠ τζεφρυ τσαντ παπανδρεου με τους ταγματασφαλητες της συμμοριας του.
    2.καραμαν αλη [ολο το φακινγκ σοι τους, θειοι, ξαδερφια κλπ κουμπαροι των τουρκων]
    3. καρα τζαφερ, οργανο των χριαστιανο-σιωνιστων
    4. αντωνακις με το γερμενο κεφαλι. ο μαλακας που περιμενει σειρα.

    τους εξοντωνουμε, σωθηκαμε

    ολοι μας στον αγωνα, με ο,τι μπορει ο καθενας. αυτη την φορα ομως, σημειωνουμε τα παντα. οταν ελευθερωσουμε την χωρα να ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ τα πουλημενα λαμογια να αναλαβουν κρατικες θεσεις.
    ΜΟΝΟΝ σε κοραηδες και ηρωες η ηγεσια.

    με την ΝΙΚΗΝ

    Ερρωσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή