01 Αυγούστου 2011

1η Αὐγούστου: Μνήμη τῶν Ἁγίων Ἑπτὰ Μακκαβαίων...Άλλη μία απόδειξη ότι οι χριστιανοί είναι όλοι...Εβραίοι!

Και γιατί το λέμε αυτό;Διότι όπως διαβάζετε,λοιδορούν και υβρίζουν τον Έλληνα Βασιλιά ΑΝΤΙΟΧΟ,του οίκου των Σελευκιδών,δηλαδή των επιγόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου που εκπολίτισαν όλη την Μικρά Ασία,την Μεσοποταμία,την Παλαιστίνη,την Άπω Ασία και την Αίγυπτο.Δείτε...

1η Αὐγούστου: Μνήμη τῶν Ἁγίων Ἑπτὰ Μακκαβαίων καὶ Σολομονῆς τῆς μητρὸς αὐτῶν καὶ Ἐλεαζάρου τοῦ διδασκάλου αὐτῶν

Συνέβη δὲ καὶ ἑπτὰ ἀδελφοὺς μετὰ τῆς μητρὸς συλληφθέντας ἀναγκάζεσθαι ὑπὸ τοῦ βασιλέως ἀπὸ τῶν ἀθεμίτων ὑείων κρεῶν ἐφάπτεσθαι μάστιξι καὶ νευραῖς αἰκιζομένους. 2 εἶς δὲ αὐτῶν γενόμενος προήγορος οὕτως ἔφη· τί μέλλεις ἐρωτᾶν καὶ μανθάνειν παρ᾿ ἡμῶν; ἕτοιμοι γὰρ ἀποθνῄσκειν ἐσμὲν ἢ παραβαίνειν τοὺς πατρίους νόμους. 3 ἔκθυμος δὲ γενόμενος ὁ βασιλεὺς προσέταξε τήγανα καὶ λέβητας ἐκπυροῦν. 4 τῶν δὲ παραχρῆμα ἐκπυρωθέντων, παραχρῆμα τὸν γενόμενον αὐτῶν προήγορον προσέταξε γλωσσοτομεῖν καὶ περισκυθίσαντες ἀκρωτηριάζειν, τῶν λοιπῶν ἀδελφῶν καὶ τῆς μητρὸς συνορώντων. 

(Β´ Μακ. Ζ´ 1-5 κ. ἑπ.)

ΣΧΟΛΙΟ «ΧΡ. ΒΙΒΛΙΟΓΡ.»: Τί ξεροκέφαλοι κι αὐτοὶ οἱ Μακκαβαῖοι! Δημιούργησαν ὁλόκληρο θέμα. Δὲν προσποιοῦνταν κι αὐτοὶ ὅτι θὰ τρώγανε κι ἐκεῖ νὰ τέλειωνε ἡ ἱστορία μὲ τὸν παλαβὸ τὸν Ἀντίοχο! Μὲ τὴν ξεροκεφαλιά τους, ἀντὶ νὰ φᾶνε τὰ κρέατα, φάγανε τὸ κεφάλι τους!
Κάπως ἔτσι ἴσως νὰ σκεφτόταν σήμερα ἕνας ἀπὸ μᾶς τοὺς λογικοὺς χριστιανοὺς μὲ τὸ ντοκτορά στὴν μετάφραση καὶ κατανόηση τῶν λειτουργικῶν κειμένων ἢ στὴν «μεταερμηνεία» τῶν πατρίων νόμων. 

Η εβραιοχριστιανική αυτή ΥΒΡΙΣ κατά του ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ  ΑΝΤΙΟΧΟΥ...εδώ!


Για να δούμε,ρε παιδί μου,πότε έζησαν αυτοί οι Μακκαβαίοι;Πως και τους έχουν μνημάρει ως..."αγίους"!;

[Αρχικά ήταν μια οικογένεια (2ος αι. π.Χ.). Αργότερα, απ' το όνομα του αρχηγού της, έτσι ονομάστηκαν όλοι οι Ιουδαίοι που έπαιρναν μέρος στον αγώνα ενάντια στην κατοχή της χώρας τους απ' τους Σελευκίδες. Ο πρώτος αρχηγός των Μακκαβαίων, ο Ματταθίας, είχε επαναστατήσει ενάντια στους Σελευκίδες της Συρίας και συγκεκριμένα στον Αντίοχο τον Δ' το 168 π.Χ. Μετά το θάνατο του Ματταθία, τον αγώνα ανάλαβε ο γιος του Μακκαβαίος (απ' τον οποίο πήρε και τ' όνομά του το κίνημα αυτό), που κατάφερε να πάρει την Ιερουσαλήμ και ν' αποκαταστήσει τη μονοθεϊστική λατρεία. Τον διαδέχτηκε ο Σίμωνας, που κατόρθωσε ν' αποσπάσει απ' το Δημήτριο το Β' την αναγνώριση της αρχιερατικής δυναστείας των Μακκαβαίων.]Μακκαβαίοι - Live-Pedia.gr

Μάλιστα!!!Φαίνεται ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι εφτά μαζί με τη Σαλομονή και τον Ελεάζαρ,είχαν εφεύρει τη...μηχανή του χρόνου!Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ήταν χριστιανοί!!!Όμως η Ιστορία μας λέει ότι αυτοί ήταν...ΕΒΡΑΙΟΙ!!!
Ώστε έχουμε άλλη μία ομολογία των εδώ χριστιανών,ότι είναι...Εβραίοι!Αφού τιμούν μετά...βαίων και κλάδων τους Εβραίους Μακκαβαίους!Και μιά απόδειξη ότι είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,είναι η ΥΒΡΙΣ κατά του ΑΝΤΙΟΧΟΥ,τον οποίον ονομάζουν...ΠΑΛΑΒΟ!
Φτου σας εβραιοχριστιανοί ανθέλληνες μελανοχίτωνες εμετικοί βρυκόλακες...


Σχετικά θέματα: 

Οι ηγεμόνες της ΙΟΥΔΑΙΑΣ,δια να πολεμήσωσι τον ελληνισμόν,ηναγκάσθησαν να δανεισθώσιν αυτού τούτου του ελληνισμού τα όπλα.......!

Αιώνια η πάλη ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-Ιουδαισμού!

Οι επτά Μακκαβαίοι,οι ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙστους οποίους σταυροκοπιούνται οι Έλληνες!

ΝΑΡΘΗΞ: Ιωσήφ μπεν Ματθίας, ή Ιώσηπος

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ

ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΕ ΑΛΟΓΑ! 

Τι σχέση έχουν τα...χριστούγεννα,και η εβραϊκή γιορτή Χανουκά με τους Έλληνες;;;;


 

1 σχόλιο:

  1. Παπάς έπνιξε μώρο στην κολυμπήθρα
    Ένας ιερέας στην Ανατολική Ευρώπη κατηγορείται ότι έπνιξε ένα βρέφος την ώρα που το βάπτιζε.


    Η αστυνομία της Μολδαβίας ανέκρινε τον Πατέρα Βαλεντίν, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.
    Οι παρευρισκόμενοι στο μυστήριο δήλωσαν στην αστυνομία πως ο ιερέας δεν κάλυψε το στόμα του βρέφους κατά τη διάρκεια του βαπτίσματος.
    Ο ίδιος ο ιερέας αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος.
    Το έξι μηνών αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η νεκροψία έδειξε πως πέθανε από πνιγμό.
    Ο 36χρονος πατέρας δήλωσε πως το βρέφος έδειχνε να ταλαιπωρείται κατά τη διάρκεια της τελετής.
    «Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, το πρόσωπό του μελάνιασε και έβγαζε αφρούς από το στόμα. Ο ιερέας είπε ότι δεν γίνεται να διακόψει το μυστήριο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι έβαλε το χέρι του στην κοιλιά και το κεφάλι του μωρού και το βύθισε τρεις φορές στο νερό.»
    Κατά τη διάρκεια της νεκροψίας, βρέθηκε νερό στους πνεύμονες του βρέφους. Η νονά του, δήλωσε πως το μωρό έκλαιγε συνέχεια όταν ο ιερέας το βύθισε στην κολυμπήθρα.
    «Δεν το πιστεύαμε αλλά υποθέταμε πως ο ιερέας ήξερε τι έκανε. Προφανώς δεν είχε ιδέα. Όταν μας τον έδωσε αγκαλιά, ήταν ήδη αργά για να κάνουμε οτιδήποτε,» δήλωσε η ίδια.
    Όταν οι οργισμένοι συγγενείς του βρέφους βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον ιερέα, ο τελευταίος δήλωσε πως ήξερε τι έκανε και πως ήταν έμπειρος στις βαπτήσεις.
    Εάν κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ο πατέρας Βαλεντίν θα φυλακιστεί για τρία χρόνια.

    http://a-pistefto.blogspot.com/2011/07/blog-post_8812.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή