26 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;


GREEK STATISTICS Σε πέντε μέρες έρχεται παραγραφή

Σε πολιτικά - επικοινωνιακά παιχνίδια γύρω από την υπόθεση των greek statistics επιδίδονται τα δύο μεγάλα κόμματα.
Το ΠΑΣΟΚ μάλιστα -μετά τις προειδοποιήσεις της ΝΔ και την προαναγγελία του αρχηγού της από τη ΔΕΘ για εξεταστική επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο ΔΝΤ- πρόλαβε να ανακοινώσει ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλα τα στοιχεία της τελευταίας δεκαετίας.
Η εξεταστική επιτροπή αναμένεται -όπως συνέβη και άλλες φορές στο παρελθόν- να είναι ένα πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων και αλληλοκατηγοριών περί πολιτικών ευθυνών.
Το πεδίο των ποινικών ευθυνών σχετικά με το "μαγείρεμα" των στοιχείων, πάνω στο οποίο έχουν πατήσει πολλές κυβερνήσεις, θα αποτελέσει αντικείμενο τριβής, ωστόσο για μία ακόμη φορά μια εξεταστική επιτροπή θα.......
"σκοντάψει" πάνω στους υφάλους της παραγραφής. Κι αυτό γιατί σε πέντε μέρες παραγράφονται τα τυχόν ποινικά αδικήματα που έχουν διαπραχθεί από υπουργούς την περίοδο 2007- 9 και αφορούν την υπόθεση των greek statistics. Σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, η Βουλή μπορεί να ασκήσει δίωξη μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου (λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου) της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος.

Σχετική αποκάλυψη:
Ιδού ποιοί και πως μας έσκαψαν τον λάκκο - Η εσωτερική αλληλογραφία της "μαφίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου