27 Ιανουαρίου 2012

Στα 147 Ευρώ το μηνιάτικο...στη γείτονα Βουλγαρία.Κοψοκεφάληδες που ψηφίζετε τη μια ΠΑΣΟΚ και την άλλη Νέα Δούλα και...Καρατζαφύρερ,ράφτε τσέπες και μη κλαίτε!


ΣΑΣ ΕΣΚΙΣΑΝ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΣΑΤΕ Κ@ΛΟ ΑΘΛΙΟΙ???

Αμετακίνητη στις θέσεις της παρέμεινε η τρόικα, όπως είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν από πρώτο χέρι τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης που συμμετείχαν στη σημερινή συνάντηση της ομάδας Μαζούχ-Τόμσεν-Μορς με τον Γιώργο Κουτρουμάνη.

"Μας... έσκισαν", ήταν το απολύτως αποκαλυπτικό σχόλιο που έκανε στο protothema.gr κυβερνητικό στέλεχος που συμμετείχε στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις.
Οι αντιπρόσωποι της τρόικας επιμένουν ότι δεν δέχονται καμία αλλαγή σε όσα ζητούν για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, μείωση του κατώτατου μισθού, μαχαίρι σις επικουρικές συντάξεις και κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Οι συνομιλίες του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη με τα στελέχη της τρόικας θα επαναληφθούν στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πριν την έναρξη των σημερινών διαβουλεύσεων, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είχε δώσει εντολή στον Γιώργο Κουτρουμάνη να πει «όχι» στη μείωση των κατώτατων μισθών και την κατάργηση των δώρων στον ιδιωτικό τομέα.
Ομως από τα γεγονότα προκύπτει ότι η τρόικα επέμεινε στις απόψεις της...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου