01 Ιανουαρίου 2012

Επαναδημοσίευση / Επέμβαση στην ανάρτηση Ραδιουργίες του Εφραίμ‏


ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ του κυρίου Γιάννη Αλεξάκη (Εκηβόλου)
ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ!

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ρασπούτιν ήταν ένας καλόγερος σαν τον Εφραίμ, πονηρός, σατανικός, που είχε μια φυσική ροπή προς το έγκλημα, που μοίραζε ευχές και ευλογημένα από τον Γιαχβέ γιατροσόφια σαν τον Εφραίμ που μοιράζει άγιες ζώνες.
Επειδή  ο Τσάρεβιτς Αλεξέι (ο γιος του Τσάρου Πασών των Ρωσιών Νικολάου) έπασχε από αιμορροφιλία, η Τσαρίνα Αλεξάνδρα, η μάνα του Τσάρεβιτς μέσα στην σκοτεινή άγνοια που είχε επιβάλει ο χριστιανισμός από τον μεσαίωνα και επικρατούσε ακόμα στην Ρωσία, όπως επικρατεί μέχρι και σήμερα στην χριστιανοκρατούμενη Ελλάδα,. πίστευε ότι θα σώσει τον μικρο πρίγκιπα με τις μαγικές ευλογίες του Ρασπούτιν όπως τώρα πολλοί χριστιανοί πιστεύουν ότι θα σωθούν με την άγια ζώνη του Εφραίμ!

Στην αιμορροφιλία δεν σταματάει το αίμα όταν ανοίξει μια πληγή και ο ασθενής πεθαίνει από αιμορραγία. Η  αιμορροφιλία είναι μια κληρονομική ασθένεια όπως αποδείχτηκε από την σύγχρονη μοριακή βιολογία και την έρευνα του DNA[i]. Για τον λόγο αυτόν έχουν μεγάλες πιθανότητες να την αποκτήσουν παιδιά που γεννιούνται από γάμους μεταξύ συγγενών και μαστίζει τους βασιλικούς οίκους και τους οίκους των ευγενών επειδή αυτοί συνάπτουν γάμους μεταξύ τους για λογούς συνέχισης της κληρονομικής κυριαρχίας. Είναι από τις πολλές ασθένειες που διατηρούνται με την ενδογαμία, τους γάμους δηλαδή μεταξύ συγγενών ατόμων.
Ο Ρασπούτιν είχε μέσω της Τσαρίνας αλλά και άλλων υψηλά ιστάμενων προσώπων, όπως τώρα ο Εφραίμ μέσω του νέου τσάρου Πούτιν αλλά και ελλήνων παρακοιμωμένων πολιτικών, αποκτήσει τόσο μεγάλη ισχύ που επηρέαζε καταστροφικά αποφάσεις που αφορούσαν την ίδια την Ρωσική Αυτοκρατορία. Έγινε λοιπόν μια πατριωτική συνωμοσία ευγενών με αρχηγό τον πρίγκιπα  Φήλιξ Γιουσούπωβ, για να δολοφονήσουν τον Ρασπούτιν και να σώσουν την Τσαρική οικογένεια και την Ρωσία από την καταστροφική του επιρροή. Ζήτησαν μάλιστα και την συνδρομή του Oswald Rayner, μέλους των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος εργαζόταν στη ρωσική αυλή στην Αγία Πετρούπολη, που αναφέρεται ως ο εκτελεστής του Ρασπούτιν. Τον Ρασπούτιν τον σκότωσαν, αν και αποδείχτηκε εξαιρετικά ανθεκτικός στο δηλητήριο και τις σφαίρες. Όμως δεν έσωσαν την Τσαρική οικογένεια και την Ρωσία. Τους πρόλαβαν οι Μπολσεβίκοι του Λένιν!
Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά στις ιστοσελίδες   http://eglima.wordpress.com/2008/09/16/rasputin_3/ 

Για μας τους Έλληνες αλλά και τον νέο Τσάρο της Ρωσίας Πούτιν σημασία έχει ότι δεν επιτρέπεται να πέφτουμε θύματα στα σατανικά σκαρφίσματα μοναχών τύπου Ρασπούτιν – Εφραίμ ή να χρησιμοποιούμε αυτά τα σκαρφίσματα για δικές μας πολιτικές σκοπιμότητες, όπως κάνουν οι πολιτικοί του Λ.Α.Ο.Σ με προεξάρχοντα τον κύριο Καρατζαφέρη.. Ο πονηρός Εφραίμ λίγες μέρες πριν γίνει επίκαιρο το ζήτημα της προφυλάκισης του πήγε στην Ρωσία τάχα για να μοιράσει αντίγραφα της άγιας ζώνης, σε μια χυδαία εμπορευματοποίηση ενός αφελούς «πιστεύω», και στην ουσία έκανε δέσμια του την Ρωσική διπλωματία και τον ίδιο τον Πούτιν, που έχουν βέβαια και άλλες δικές τους βλέψεις και με την εμπλοκή αυτήν βρήκαν αφορμή παρέμβασης. Όμως ο Εφραίμ έκανε δέσμιους του και τους αφελείς χριστιανούς εδώ στον ελλαδικό χώρο, με την συμπαράσταση και των άλλων μελών του ιουδαιοχριστιανικού ιερατείου προεξάρχοντος του Ανθίμου Θεσσαλονίκης, για να εξαιρέσει και να σώσει τον εαυτό του από τον καταλογισμό που η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να επιβάλει σε όλους όσους υπόκεινται στους νόμους του κράτους,  για να συνεχίσει να διατηρείται η ντε φάκτο αποδοχή ότι τα μέλη του ιερατείου δεν επιτρέπεται να καταδικάζονται για εγκλήματα που διαπράττουν, και όσον αφορά αυτόν τον ίδιο να συνεχίσει απερίσπαστος το εγκληματικό του έργο. Πάντως οι Ρώσοι πολιτικοί συγκαταλέγονται στους τελευταίους που θα μπορούσαν να υποδείξουν κριτήρια σεβασμού των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, της Δικαιοσύνης και  της Δημοκρατίας όταν μάλιστα η τελευταία αυτή κάνει τα πρώτα ασταθή της βήματα στην χώρα τους. Η παρέμβαση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, πέραν από την παρέμβαση της Ρωσικής Διπλωματίας και του Πούτιν προσωπικά, φανερώνει σε μας τους Έλληνες τι σημαίνει ολοκληρωτικός εναγκαλισμός από την Ρωσική Αρκούδα.
Βέβαια και εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν τον Εφραίμ και ζητούν την κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας απελευθέρωση του. Υπάρχουν και οι πολιτικοί που προανέφερα οι οποίοι, πριν την απόφανση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την έκδοση της θεσμικής της Κρίσης, προλέγουν ότι είναι αθώος και ότι: όπως λέει ο διαστρεψίας καιροσκόπος αρχηγός του  Λ.Α.Ο.Σ.. «Η απόφαση για τον Εφραίμ, είναι έμφορτος ημεδαπών και αλλοδαπών σκοπιμοτήτων», προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν βάναυσα τους δικαστές που αποφάσισαν αυτήν την προφυλάκιση. Ενώ χθες έλεγε ότι «ο ηγούμενος Εφραίμ ήταν εταιρεία δολοφόνων, …». Φαρισαίζοντας κατά μεγαλειώδη τρόπο, όπως σχολίασε το ΚΚΕ.

Εκεί καταντήσαμε: τους κλέφτες πολιτικούς μας να τους προστατεύει και να τους χρησιμοποιεί ως όργανα της η Δύση, και το αρπακτικό ιερατείο να το προστατεύει και να το χρησιμοποιεί επίσης  ως όργανο της η «ομόδοξος» Ρωσία. Έχουμε έτσι μια καταφανή διελκυστίνδα μεταξύ Δύσης και «Ανατολής» κατ΄ εφαρμογή του δόγματος Χάντινγκτον περί «Σύγκρουσης των Πολιτισμών» με τρόπαιο την Ελλάδα ή μάλλον όπως την έχουν καταντήσει: την Ψωροκώσταινα.  Και αναρωτιέμαι πότε οι Ελληνες τηρώντας την παραίνεση του Δημοσθένη: 
«Υμών εαυτών έστε!» 
θα βροντοφωνάξουν προς όλες τις κατευθύνσεις: Δεν ανήκουμε στην Δύση δεν ανήκουμε στην Ανατολή! Ανήκουμε στους Εαυτούς μας!
Όμως φοβάμαι ότι ζητάω πολλά, γιατί πρέπει συμφωνώντας εν μέρει  με τον εσφαλμένο ελληνολάτρη Φαλμεράγιερ[ii] να παραδεχθώ ότι εδώ στον Ελλαδικό χώρο δεν μπορώ πια να βρω παρά μόνον ελάχιστους Ελληνες και πολλούς μα πάρα πολλούς μεταβυζαντινούς χριστιανογραικυλικούς ραγιάδες!
Βλέποντας ποιοι υποστηρίζουν τον Εφραίμ καταλαβαίνουμε το γιατί πρέπει να απαλλαγούμε από το Ιουδαιοχριστιανικό Ιερατείο αφαιρώντας του όλες τις αρμοδιότητες που σχετίζονται με λειτουργίες της Πολιτείας και να ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΜΕ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
ΕΚΗΒΟΛΟΣ

ΥΓ: Το πόσος κίνδυνος υπάρχει να διαπράξει ο Εφραίμ και νέες εγκληματικές  πράξεις γίνεται σαφές με το ότι κατόρθωσε με την επίσκεψη του τάχα για την ευλογημένη Άγια Ζώνη να εμπλέξει σε διακρατική και διπλωματική αντιπαράθεση την Ελλάδα με την Ρωσία. Προσδοκώ παρέμβαση και του Πρίγκιπα Καρόλου Διαδόχου της Αγγλίας εγνωσμένου φίλου του Εφραίμ, αν και οι Εγγλέζοι είναι πονηροί διπλωμάτες, …οψόμεθα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ


[i]              Σήμερα έχει πια αποδειχθεί, με την ανάπτυξη της μοριακής βιολογίας και την χαρτογράφηση του γενετικού κώδικα των ειδών, η ορθότητα της  Δαρβινικής Θεωρίας. Η σύγχρονη γενετική αποτελεί σαν επιστήμη την μικροθεωρία που εξηγεί τους Νόμους του Μένδελ και δικαιώνει την θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη των ειδών, αποδεικνύοντας βήμα προς βήμα αυτήν την εξέλιξη μέσα στο εργαστήριο, με απτά αποτελέσματα.
               Παρά ταύτα το ιερατείο και οι αναχρονιστικοί της συντήρησης επιμένουν να προπαγανδίζουν  την θεωρία του λεγόμενου Δημιουργισμού ότι δηλαδή ο θεός έπλασε τον άνθρωπο και τα ζώα από πηλό και στην συνεχεία τους ενεφύσησε το πνεύμα και έκτοτε όλα τα είδη παραμένουν σε αυτήν την στατική κατάσταση, σε εξαιρετικές δε περιπτώσεις διασώζονται από καταστροφές μέσω κιβωτών τύπου Νώε.  Σε χώρες που κυριαρχεί το ιερατείο, απαγορεύεται η διδασκαλία της δαρβινικής θεωρίας. Αν υπήρχε συνέπεια στις χώρες αυτές θα έπρεπε να απαγορεύεται και η έρευνα στο DNA. Χάρη στα επιτεύγματα της γενετικής οι περισσότερες κληρονομικές ασθένειες μπορούν πια να διαγνωσθούν και ορισμένες μάλιστα να ιαθούν. Στον βαθμό που η ιατρική χρησιμοποιεί τα επιτεύγματα και τις γνώσεις που παρέχει ο κλάδος της γενετικής που όπως είπαμε αποτελεί την μικροκοσμική επιβεβαίωση της Δαρβίνειας Θεωρίας θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για  Δαρβίνεια ιατρική. Σήμερα οι εξετάσεις συμβατότητας αίματος, οι μεταμόσχευσης οργάνων, κλπ,… γίνονται με όρους γενετικού ελέγχου. Όμως γίνονται πια και επεμβάσεις αλλαγής της δομής του DNA για την θεραπεία ασθενειών γενετικής προέλευσης. Επίσης με επεμβάσεις στον γενετικό κώδικα των  ειδών τα καθιστούν ανθεκτικά σε διάφορες μολυσματικές ασθένειες. Ορισμένες φορές οι επεμβάσεις αυτές γίνονται χωρίς τις δέουσες προφυλάξεις και έχουν και αρνητικά αποτελέσματα διαταράσσοντας την βιολογική ισορροπία μεταξύ των ειδών.  Ο άνθρωπος δυστυχώς πολλές φορές παίζει με εργαλεία την δύναμη των οποίων δεν ελέγχει. Έτσι  γινόταν πάντα! Έτσι δεν παιζει και με την φωτια;;; το πρώτο εργανείο που ανακάλυψε;;;
               Το αστείο είναι ότι και οι πιο φανατικοί οπαδοί της θεωρίας του βιολογικού Δημιουργισμού σπεύδουν όταν ασθενήσουν να θεραπευθούν με την βοήθεια τον επιτευγμάτων  που μετέρχεται η ιατρική επιστήμη κάνοντας χρήση της Γενετικής που αποτελεί την μικροθεωρία του Δαρβινισμού. Κάποιοι μάλιστα από τους υψηλόβαθμους του ιερατείου παραγκωνίζουν και παίρνουν την σειρά κοινών θνητών που περιμένουν για μοσχεύματα, αποδεικνύοντας με συνέπεια ότι το «Αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας» λέγεται μεν αλλά δεν εφαρμόζεται.

[ii]               Ο Jakob Philipp Fallmerayer σαν ιστορικός επηρεάστηκε από δυο κλίσεις που τον διέκριναν: Την αγάπη του για την Αρχαία Ελλάδα και την αποστροφή του για το χριστιανικό ιερατείο. Ενώ είδε πολύ καθαρά ότι ο Ελληνικός πολιτισμός είχε υποκατασταθεί από τον χριστιανικό, και ο ελευθερόφρων Έλλην από τον δουλόφρονα  χριστιανό, κατέληξε σε λανθασμένα συμπεράσματα όσον αφορά τους λόγους που οι κάτοικοι του Μορέα  που συνάντησε δεν συμπεριφέρονταν πια σαν Ελληνες. Θεωρούσε λανθασμένα ότι σχεδόν όλοι οι Ελληνες είχαν εξοντωθεί και αντικατασταθεί από σλάβικους και αλβανικούς πληθυσμούς. Η άποψη της πλήρους φυσικής φυλετικής εξόντωσης αντικρούεται σήμερα με τις γενετικές έρευνες που έχουν γίνει. Μια άλλη συνεπίκουρη άποψη που διατύπωσε ήταν ότι το κλίμα που επικρατούσε στην Αρχαία Ελλάδα  είχε αλλάξει και έχει γίνει θερμότερο, σαν αυτό της Αιγύπτου, ενώ το κλίμα της κλασσικής περιόδου είχε μεταφερθεί βόρεια και επικρατούσε, την εποχή του Φαλμεράγιερ, στο γεωγραφικό πλάτος  που βρίσκεται η Γερμανία.                                                                                                                                                     
               Η απάντηση στην θεωρία του είναι ότι: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!   ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ!  Όλες οι φυλετικές ή κλιματικές θεωρίες πέφτουν στο κενό, για τον λόγο αυτόν τον αποκαλώ εσφαλμένο ελληνολάτρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου