28 Φεβρουαρίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε γιά σχοινί κ. Γιώργο Τράγκα!


Γεωργαντζάς.jpgΕσύ όμως, όχι μόνον γιά σχοινί λαλείς, αλλά συνεχώς λαλείς γιά τους ιδίους τους κρεμασμένους! Καθόσον στο συλλογικό φαντασιακό, στην συλλογική νοόσφαιρα του ελληνικού μας κόσμου, ήδη κρεμασμένοι είναι οι πολιτικάντηδες —διότι μόνον πολιτικοίδεν είναι— του νυν σαθρού, ας πούμε ‘πολιτικού συστήματος’, αυτής της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας, που έχει επιβληθεί στον ελληνικό μας κόσμο και λαό, από την παγκόσμια ολιγαρχία ή πολυαρχία του δόγματος της διεθνούς χρηματιστικής, και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Εσύ όμως τους έχεις συντεταγμένους, σαν σε μία συνεχή παρέλαση στις εκπομπές σου, όλες και όλους τούτους τους ήδη κρεμασμένους στην συλλογική νοόσφαιρά μας πολιτικάντηδες. Έμμεσα δηλαδή και άρδην εισοδιστικά, θυμίαμα καις και εσύ καθημερινά στα όλα τα όσα κόμματα προβάλλεις στις εκπομπές σου.

Τι φοβάσαι; Φοβάσαι να ξεφύγεις από το άρδην ανθελληνικό κατεστημένο που τόσο αυστηρά επιβλέπει την κοινωνική, την οικονομική και την πολιτική κατοχή της πατρίδος μας της Ελλάδος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου