20 Μαΐου 2013

Η ΕΕ αναγνωρίζει το ψευδοκράτος μέσω του 112




Η ΕΕ αναγνωρίζει το ψευδοκράτος μέσω του 112


Το κατοχικό καθεστώς αναγνωρίζει η ΕΕ μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, αν και η θέση της είναι ότι το μοναδικό κράτος που αναγνωρίζει είναι η Κυπριακή Δημοκρατία.
Οι ενέργειες της ΕΕ όμως δείχνουν το αντίθετο, μέσω της ιστοσελίδαςwww.sos112.info
Όταν επιλέξει κανείς στο χάρτη, την Κύπρο, τότε εμφανίζονται δύο σημαίες, αυτή της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ψευδοκράτους. Μάλιστα οι πληροφορίες, αναγράφονται στην αγγλική και τουρκική ενώ δίνονται και πληροφορίες επικοινωνίας για τις «υπηρεσίες» έκτακτης ανάγκης στο ψευδοκράτος.
Αναγράφονται επίσης μερικές ορολογίες στην τουρκική γλώσσα ενώ παρέχεται και ο κωδικός αριθμός που απαιτείται για να επικοινωνήσει κανείς με τηλεφωνικό αριθμό του ψευδοκράτους.
Το 112 είναι ένας τηλεφωνικός αριθμός επείγουσας ανάγκης για όλη την Ευρώπη. Οι Ευρωπαίοι πολίτες σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να μπορούν να επικοινωνούν μέσω αυτού του τηλεφώνου και να απευθύνονται άμεσα στις υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης (Πυροσβεστική, Αστυνομία, Ασθενοφόρα, Πολιτική Προστασία, Λιμεναρχεία κλπ.) Έτσι λοιπόν κάποιος δεν χρειάζεται να θυμάται 3 ή 4 αριθμούς αλλά μόνο έναν ο οποίος θα μας εξυπηρετεί ανάλογα με την κατάσταση πάντα άμεσα και υπεύθυνα το 112.
Ο σκοπός του SOS 112 Ευρώπη, είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης να συμμετέχουν έτσι ώστε να μοιράζονται πληροφορίες και να μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερες υπηρεσίες στο κοινό όλης της Ευρώπης με πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης. Ειδικά σε αυτές που έχουν τον κοινό ευρωπαϊκό αριθμό 112 και είναι συνδεδεμένες.
Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού τέτοιου είδους κλήσεων, το Βέλγιο, η Κύπρος, η Γαλλία, η Σλοβενία και το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισαν να μπλοκάρουν τις κλήσεις στο 112 από κινητά τηλέφωνα χωρίς κάρτα SIM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου