20 Μαΐου 2013

ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!


Κατερίνα Πάνου
ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!

-------------------------------------------------------------------------
ΚΩΝ. ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ
17,18 και 19 Μαϊου στην Κατερίνη
Ένα Σαββατοκύριακο διαφορετικό από τας άλλα. Αποκαλυπτικό αναφορικά με την μεθοδολογία των εγκαθέτων του συστήματος (βιαία επιβολή των μεθόδων τρομοκράτησης των πολιτών – σφιχτός εναγκαλισμός μέχρι πνιγμού και κοματοκρατία σε όλο της το μεγαλείο). Οι φερέλπιδες υποδουλωτές του λαού με τα μισθαρνά όργανά τους και τους μηχανισμούς τους «σε πρακτική εξάσκηση ελέγχου και επιβολής».
Μας έχουν επιβάλλει το σκύψιμο του κεφαλιού σε όποια διαστροφή περάσει από τον νεοφεουδαρχικό εγκέφαλό τους………
Τα ζητήματα είναι απλά…. Περισσότερο απλά δεν γίνεται. Το πολίτευμά μας είναι «Δημοκρατία». Η λέξη το λέει και μόνη της. Επειδή όμως πρακτικά δεν είναι εφικτή εξάσκησή της, ο λαός συνέρχεται και εκλέγει τους εκπροσώπους του, που υποτίθεται ότι θα διαχειρισθούν τα συμφέροντά του και τα συμφέροντα της χώρας. Ένα παράδειγμα από την καθημερινότητά μας είναι μια συνηθισμένη πολυκατοικία η οποία εκλέγει τον διαχειριστή της για να φροντίζει και να διαχειρίζεται τα κοινά. Εδώ λοιπόν είναι η αρχή των πάντων. Οι διαχειριστές αυτοδιορίζονται «αυθέντες των υπολοίπων και τους κυβερνούν με περίπου Σταλινικές μεθόδους». Ο λαός Γιδοφέρνει και δεν παίρνει το αραμπαδόξυλο να τους κυνηγήσει…. Αφού λοιπόν έσκυψε οι άλλοι του κάθισαν στον σβέρκο ….. και αλωνίζουν. Το πολίτευμα μας λοιπόν είναι Νεοφεουδαρχία…. Κάτι περίπου σαν την Δικτατορία…… Μόνον που εδώ απουσιάζει παντελώς ο Στρατός που τελεί υπό απηνή διωγμό.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Μια ομάδα εθελοντών ελευθέρων και ανένταχτων πολιτών παρακολουθώντας την γενική κατάσταση της χώρας και διαβλέποντας το που οδηγούμαστε αποφάσισε να πραγματοποιήσει μιαν απόπειρα ενημέρωσης όποιων πολιτών είχαν διάθεση ….. να ενημερωθούν….. Αρχίσαμε φυσικά από τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς. Εδώ πρέπει να εκφράσω τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης για την ευνοϊκή παραχώρηση της αδείας χρήσης τμήματος της κεντρικής πλατείας της πόλεως.
Από την Παρασκευή το απόγευμα τον λόγο πήραν τα μηχανήματα ενίσχυσης ήχου και προβολής εικόνων προκειμένου να ακουσθεί και να γίνει αντιληπτό το αξιοπερίεργο γεγονός ενός κυρίαρχου κράτους το οποίο περιήλθε σε δυσμενή οικονομική κατάσταση , προσχεδιασμένα και προοδευτικά, με σκοπό την ένδεια των κατοίκων και την ολοσχερή τους εξαφάνιση από προσώπου Γής. ΄Όπως έχει ξανασυμβεί με το υπ΄όψιν κράτος κατά την διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας του…… Την τελευταία στιγμή συμβαίνει το απίθανο!!!!
Αυτή την χρονική περίοδο παρουσιάσθηκε κυριολεκτικά από το πουθενά, ένας ένθερμος πατριώτης (ξεχασμένη έννοια και ιδέα) ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος κινήθηκε δραστικά με την ομάδα του END (που εξηγείται σαν ακροστοιχίδα των λέξεων Τέλος Εθνικού Χρέους) και μας απέτρεψε κυριολεκτικά στο παραπέντε (Οκτώβριος του 2012) από την σχεδιαζόμενη χρεωκοπία της χώρας, καταθέτοντας 600.000.000.000 δολάρια στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ετσι αποφεύχθηκε η χρεωκοπία της χώρας. Η συνέχεια θα μπορούσε να έχει στιγμές απείρου κάλλους, αλλά το σύστημα προ του κινδύνου αλώσεώς του έβγαλε νύχια και δόντια απαγορεύοντας στην ιθαγενή (με πολλά ερωτηματικά ως προς το αληθές του όρου) κυβέρνηση (τους διαχειριστές που λέγαμε) να δείξουν ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα… πολύ περισσότερο να τα αγγίξουν.Τα μεγάλα τους αφεντικά το ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ . Οι κάτοικοι της χώρας μας βρίσκονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό «στην κοσμάρα τους» Αυτό ήταν και είναι πάντοτε το επιδιωκόμενο του συστήματος «αποπροσανατολισμός και παραπληροφόρηση». Δεν μπορούμε βέβαια να ισχυρισθούμε ούτε ότι υπάρχει ολοσχερές σκότος ούτε ολική κουφαμάρα. Εμείς χτυπήσαμε την καμπάνα….. Κάποιοι την άκουσαν, κάποιοι θέλησαν να ακούσουν ή να διαβάσουν πέντε λόγια. Ο σπόρος έπεσε. Αυτή είναι η ηθική ανταμοιβή της ομάδας που υπερέβαλλε εαυτήν με τις προσπάθειές της και ΕΥΓΕ στους νέους ανθρώπους που ανέλαβαν αυτή την υπερπροσπάθεια χωρίς υλικά μέσα βοηθούμενοι από φίλους που τους τα παραχώρησαν αφιλοκερδώς.
Τα παρατράγουδα ήταν κάπως τραγελαφικά. Κατά καιρούς στον χώρο που χρησιμοποιήσαμε έχουν συμβεί Ηχητικά όργια με βαρβαρικές εκφράσεις ήχων που πολύ επιεικά θα μπορούσαν να ονομασθούν μουσική, η ένταση στα όρια της κακοφωνίας να χτυπάει κατ΄ευθείαν στο στομάχι . Αφού λοιπόν πέρασε η έκπληξη ή μάλλον ο αιφνιδιασμός της πρώτης ημέρας, το σύστημα αναδιοργανώθηκε και αντέδρασε ρίχνοντάς το στην ηχορύπανση και στέλνοντας τα αρμόδια όργανα για την ΦΙΜΩΣΗ του λόγου. Προφανώς τα όργανα εκ της θέσεώς τους αυτό έπρεπε να κάνουν και καλώς έπραξαν…… Τα διάφορα υπάρχοντα και λειτουργούντα τοπικά Μπλόκ προφανώς λόγω ζέστης εστάλησαν να κολυμπήσουν.
Διαπιστώσαμε εμπράγματα ότι αγόμαστε και φερόμαστε από αυτούς που μας κάθισαν στον σβέρκο (βέβαια και σε αυτούς έχουν καθίσει άλλοι ποιο τρανοί στον σβέρκο) και ότι η μεγάλη δυσαρέσκεια προκαλείται από τα ονόματα Αρτέμης Σώρρας και END. Από την πρώτη στιγμή το σύστημα μας επιτηρούσε με τους παλιούς και νέους εγκάθετούς του.
Τελειώνοντας θέλω να σημειώσω ότι πάρα πολλοί από τους συντοπίτες μας δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται και ακόμα περισσότερο το που μας πάνε και τι μας έρχεται….. Αρνήθηκαν ακόμα και να πάρουν πληροφοριακό υλικό που προσπαθήσαμε να διανείμουμε…… Ας είναι καλά και αν περνούν ακόμα καλύτερα πράγμα που αποτελεί την επιδίωξή τους.
Αστερίων(ΚΒ) Ανάρτηση στο μπλόκ http://diaelefsis.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου