13 Μαΐου 2013

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Θα χαθούν δυο γενιές Ελλήνων λόγω Μνημονίου" !! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ:


Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Θα χαθούν δυο γενιές Ελλήνων λόγω Μνημονίου" !!


Eντελώς ψυχρά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε συνέντευξή του στον "Εθνικό Κήρυκα" της Νέας Υόρκης αναγνωρίζει ότι "θα χαθούν μία ή δύο γενιές Ελλήνων λόγω της κρίσης πριν βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο"!

"Κάποτε η Ελλάδα θα βγει από το αδιέξοδο, αλλά θα ταλαιπωρηθεί και θα πάνε χαμένες μία ή δύο γενιές ανθρώπων» δήλωσε για την ακρίβεια.

Το θέμα είναι πως προσδιορίζονται χρονικά οι γενιές των Ελλήνων. Δέκα, είκοσι ή τριάντα χρόνια ή κάθε γενιά; Δηλαδή για τα επόμενα είκοσι χρόνια στην καλύτερη περίπτωση (μπορεί και 60 χρόνια;) αν θεωρήσουμε ότι μια γενιά αντιστοιχεί σε 10 χρόνια εκατομμύρια Έλληνες θα χαθούν μέσα στην δίνη της κρίσης.

Και όταν λέμε θα χαθούν δεν εννοούμε ότι θα πεθάνουν, αλλά ότι δεν θα έχουν μέλλον.

Αυτό το λέει ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος που είναι μέρος του συστήματος και σίγουρα θα είχε κάθε λόγο να εμφανίσει πιο θετικά την κατάσταση. Αλλά προφανώς δεν μπορεί...

Ο Ιάκωβος είναι ο πρώτος Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος που επισκέπτεται επίσημα την Ελληνοαμερικανική κοινότητα τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι προσκεκλημένος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου και θα ξεκινήσει την επίσκεψή του την Τετάρτη 15 Μαΐου από τη Βοστώνη, όπου το Σάββατο στις 18 Μαΐου θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτωρ Θεολογίας από τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού. 

briefingnews
hellas-now.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου