02 Ιουνίου 2013

Κουτσού: ''Ο Συλλούρης πήρε ανταλλάγματα-χτίζει επάνοδο στο ΔΗΣΥ''

Κουτσού: ''Ο Συλλούρης πήρε ανταλλάγματα-χτίζει επάνοδο στο ΔΗΣΥ''Ο παραιτηθείς από το ΕΥΡΩΚΟ Βουλευτής Νίκος Κουτσού, σε γραπτή απάντηση προς τον Πρόεδρο του κόμματος Δημήτρη Συλλούρη, αναφέρει ότι ο κ. Συλλούρης υποστήριξε στις προεδρικές εκλογές τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, μετεκλογικά πήρε ανταλλάγματα και ότι με μεθοδευμένες ενέργειες κτίζεται η επάνοδος Συλλούρη στο ΔΗΣΥ
.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Η τοποθέτηση του κ. Συλλούρη ότι το Ευρωπαϊκό Κόμμα παραμένει αντίθετο προς τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και το Σχέδιο Ανάν συνιστά μάταιη προσπάθεια του κ. Συλλούρη να ρίξει στάχτη στα μάτια των υποστηρικτών του κόμματος, συνεχίζει ο κ. Κουτσού που προσθέτει ότι ενώ υπήρχε προεδρικός υποψήφιος με καταγραμμένη, σαφέστατη αντίθεση στη ρατσιστική λύση του Σχεδίου Ανάν, ο κ. Συλλούρης υποστήριξε τον κ. Αναστασιάδη με καταγραμμένη, σαφέστατη προώθηση του Σχεδίου αυτού.
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσού, το ΕΥΡΩΚΟ μετέχει στην Κυβέρνηση με Υπουργό τον Αντιπρόεδρο του κόμματος και διορισμένο έμμισθο πρωτοσύμβουλο του ιδίου Υπουργού το Γενικό του Γραμματέα, οι οποίοι, κατά σύμπτωση, είναι και οι δύο κουμπάροι του κ. Συλλούρη.
Προσθέτει ότι αυτά φέρουν στην επιφάνεια τη συναλλαγή που έγινε, αφού διασυνδέουν άρρηκτα την υποστήριξη προς τον κ. Αναστασιάδη με τα ανταλλάγματα που δόθηκαν μετεκλογικά.
Αναφέροντας ότι κανείς δεν πείθεται από τον ισχυρισμό του κ. Συλλούρη ότι τα ανταλλάγματα δεν τα ζήτησε αλλά του τα έδωσε γενναιόδωρα ο  κ. Αναστασιάδης, διατυπώνει τη θέση ότι επιπρόσθετα, με τις μεθοδευμένες αυτές ενέργειες, κτίζεται σταδιακά η γέφυρα επανόδου του κ. Συλλούρη στο ΔΗΣΥ.
«Όσο για τον ισχυρισμό ότι δεν σεβαστήκαμε την πλειοψηφία, αυτός καταρρίπτεται από την ίδια τη πραγματικότητα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και της βάσης του κόμματος αποδοκιμάζει τις ενέργειες του κ. Συλλούρη και αποχωρεί μαζικά», συνεχίζει ο κ. Κουτσού, παρατηρώντας ότι το κόμμα έχει απαξιωθεί στη συνείδηση των μελών και των υποστηρικτών του και του συνόλου των πολιτών και από μπροστάρης των διεκδικήσεων έχει μετατραπεί σε νεροκουβαλητή του Προεδρικού.
Ο κ, Κουτσού προβαίνει επίσης σε διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με τον κατάλογο των στελεχών του ΕΥΡΩΚΟ που παραιτήθηκαν, εξηγώντας ότι τα ονόματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή ήσαν ενδεικτικά και μόνον ορισμένων στελεχών, και όχι  μελών, που παραιτήθηκαν.
Καταλήγει αναφέροντας ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλων στελεχών και μελών που έδωσαν μαζικά την παραίτησή τους και συνεχίζουν αθρόα να το πράττουν τις τελευταίες μέρες.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου