12 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!ΠΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ''ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ''ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ!!!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!ΠΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ''ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ''ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ!!!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!





Άλμπερτ Πάικ (μέγας μασόνος), 1871:
«Ο Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για την Νέα Τάξη Πραγμάτων»!!!

Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στους «κύκλους» της Μασονίας, ο Άλμπερτ Πάϊκ -το 1871, προβλέποντας με μαθηματική ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους- είχε γράψει πως: «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα»… 


Εκατόν σαράντα χρόνια περίπου μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν... προφητικά (!), αφού η ραγδαία και ολοένα αυξανόμενη κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των «παραδοσιακών» θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας (ή και αλήθειας…) υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη του βρετανικού μουσείου του Λονδίνου, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκοσμίους πολέμους, το τέλος των οποίων θα καταστήσει παγκόσμια ισχύουσα Αρχή την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ (ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας) στον Τζουζέπε Ματσίνι (επικεφαλής της ευρωπαϊκής Μασονίας), στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάϊκ εκτός από τέκτονας ήταν ιλλουμινάτι («πεφωτισμένος»), αλλά και δημιουργός μίας σέκτας -η οποία πίστευε στον Εωσφόρο- ονόματι «Τάγμα του Παλλάδιου».
Αναφορικά με την αυθεντικότητα της επιστολής έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών, η οποία έχει μεταφερθεί και στο αμερικανικό διαδίκτυο, σε πολλές ιστοσελίδες και φόρουμ. Το περιεχόμενο όμως της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να έρθει, προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτι να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού.
Ο Β’ Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, θα ισχυροποιήσει τους κομμουνιστές τόσο ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά έχουν καταλάβει την μισή)…
Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα»…
Ο Πάϊκ θεωρεί πως οι συνέπειες του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου θα είναι καταλυτικές για την ανθρωπότητα, ενώ οι άνθρωποι που θα γλιτώσουν από την αιματοχυσία, την οποία θα προκαλέσουν χριστιανοί, μουσουλμάνοι και αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες.
Θα είναι τότε έτοιμοι να δεχθούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής. Πληθώρα συγγραφέων, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ, καθώς επίσης και ο Ντέιβιντ Άϊκ, υποστηρίζουν πως οι «Ελίτ» -ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα- επεξεργάζονται ένα σχέδιο προς κυριαρχίαν του πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο «Νέα Παγκόσμια Τάξη».
Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, καθώς μία άλλη μερίδα -αποκρυφιστών κυρίως- συγγραφέων θεωρεί ότι ως τελικό αποτέλεσμα της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης δεν θα είναι η ζοφερή επικράτηση των Ελίτ, αλλά η καθιέρωση μιας Νέας Εποχής, η οποία θα σηματοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την ευημερία ολόκληρης της ανθρωπότητας, το περίφημο «New Age». Πρόκειται για ένα ακμάζον κίνημα, που οι επικριτές του όμως -κυρίως χριστιανοί φονταμενταλιστές- θεωρούν με την σειρά τους ως «θρησκεία του Εωσφόρου», αυτήν ακριβώς που ο Πάϊκ έιχε πει πως θα κυριαρχήσει μετά το πέρας του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως και να έχει όμως, όλοι συμφωνούν σε μία πραγματικότητα, πως μία μεγάλη παγκόσμια κρίση θα φέρει την ανθρωπότητα στα όρια της απόγνωσης – ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, που ενδέχεται να καταλήξει σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδώνα. Κάτι ακόμη πολύ σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή, στις Η.Π.Α. ακμάζει και μία χριστιανική σέκτα, με σημαντικότατο ρόλο. Στην Αμερική του σήμερα, μία μεγάλη μερίδα του πληθυσμού –περίπου 40 με 50 εκατομμύρια- δηλώνουν «αναγεννημένοι (newborn)» χριστιανοί. Αυτοί οι φονταμενταλιστές -ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Τζορτζ Μπους- παρουσιάζονται να έχουν μία «εμμονή» με την Αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύουν πως ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να γίνει, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν -προτού συμβούν οι μεγάλες δοκιμασίες-να αναληφθούν στα σύννεφα, όπου θα τους παραλάβουν άγγελοι (!). Είναι δε χαρακτηριστικό  πως οι «νεοεποχίτες» ψηφίζουν «Δημοκρατικούς» (θεωρώντας ως «δικό» τους άνθρωπο τον Αλ Γκορ), ενώ οι «αναγεννημένοι» ψηφίζουν «Ρεπουμπλικάνους».
Και πράγματι, ένα μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων πιστεύει στη θεωρία της «Αρπαγής των Πιστών». Μία τέτοια αντίληψη, σε συνδυασμό με τα θερμά κηρύγματα των τηλε-ευαγγελιστών που τους κατευθύνουν, τους οδηγεί στην υποστήριξη του Ισραήλ στον αγώνα εναντίον των Αράβων, αφού θεωρούν πως το Ισραήλ πρέπει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους για να εκπληρωθούν οι προφητείες. Είναι φανερό πως η εμφάνιση των τηλε-ευαγγελιστών και η δημιουργία αυτής της μεγάλης «ψύχωσης» σε ένα σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού λαού, ουδόλως είναι τυχαία.
Κατά αυτόν τον τρόπο έχει εξασφαλιστεί η τυφλή συγκατάθεση μεγάλου μέρους των Αμερικανών πολιτών για κάθε ενέργεια εναντίον των Αράβων, αλλά και για κάθε ενέργεια που μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!
Το θέμα του Παγκόσμιου Μονάρχη, ο οποίος θα είναι -κατά πολλούς- ο Αντίχριστος, απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τους ερευνητές για τον τρόπο με τον οποίο θα τον επιβάλλουν. Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο πως η επιβολή ολοκληρωτικών καθεστώτων συντελείται σε περιόδους Απόλυτου Χάους.       
Δυστυχώς ο πλανήτης έχει περιέλθει εκ νέου σε περίοδο Απόλυτου Χάους, όμως είναι και όλα τα μέρη του άρρητα συνδεδεμένα το ένα με το άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι καμιά χώρα δεν θα μείνει αλώβητη, ούτως ώστε να μπορέσει να αντισταθεί στην επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Αυτό δεν υπήρχε στο παρελθόν, μια καταστροφή στην Ισπανία λόγου χάρη δεν θα επηρέαζε τη Νέα Ζηλανδία, τώρα όμως λόγω της «φανταστικής», μη αντιστοιχούσας στην πραγματικότητα οικονομίας, όλοι και όλα μπορούν να «εξαϋλωθούν» μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα...

Είναι λοιπόν αργά; Τίποτα άραγε δεν μπορεί να γίνει; Είναι μήπως ο κόσμος μας καταδικασμένος; Απ’ ότι φαίνεται πάντως κάποιοι... «γνώριζαν» από πολύ πιο πριν τι έπεται να συμβεί! Και καθόρισαν τις ζωές τις δικές μας από ένα μακρινό –και πολύ σκοτεινό- παρελθόν... 





2 σχόλια:

  1. Πολύ ορθά τα λέει όντως ο Μπούς όταν έγινε η δήθεν επίθεση στους δύο πύργους της Νέας Υόρκης πήρε τηλέφωνο τον δικό μας πρόεδρο (τότε ήταν ο Σιράκ που παραδόξως ήταν άφαντος για προσωπικούς λόγους) και άφησε ένα μήνυμα που έλεγε ότι πρέπει πάσει θυσία η Γαλλία να τους ακολουθήσει για να επιτεθούν στις αραβικές χώρες για να επιφέρουν τον Αρμαγεδών. Περιττό να πώ ότι ο Σιράκ όταν πήρε το μήνυμα αγνοούσε αυτή την λέξη και ανέθεσεν σε Γάλλους επιστήμονες του ετοίμασαν μία μελέτη για το θέμα. Αυτό αποδείχνει ότι οι προφητείες είναι στην ουσία προ-φυτείες.
    Α.
    Υ.Γ. Νέα Τάξη Πραγμάτων βάσει των ελαχίστων στοιχείων που έχουμε αποκαλούσαν και οι αποστάτες την βασιλεία τους επι της Γής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή