18 Αυγούστου 2013

Rihanna ''Diamonds'' - Eρπετά, άνοιγμα αστρικών πυλών, το τέλος του χρόνου και αρχαιοελληνικοί συμβολισμοί !



Και κει που λες τι άλλο μας ετοιμάζει η Ελίτ της μουσικής βιομηχανίας, τσακ, μας τινάζουν το μυαλό εκ νέου, με κάτι που δεν θα περιμέναμε ποτέ να κάνουν! Τι κοινό έχουν Τα ερπετά με τον Μέγα Αλέξανδρο, το διπλό έψιλον, τις αστροπύλες και το Matrix θα το δούμε αμέσως μετά!



Κατ αρχήν να πιάσουμε τα πράγματα ένα ένα γιατί θα παρεξηγηθούμε... Πρώτα να δούμε τι σημαίνει το ''διαμάντι'' που λένε οι της ελίτ (Jay Z, Rihanna και άλλοι) σε κάθε συναυλία ή στίχο! Το διαμάντι σημαίνει Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ! Ως απόδειξη για τον ισχυρισμό μας είναι όλες οι τελευταίες συναυλίες τους, στις οποίες λένε χαρακτηριστικά: Σηκώστε τα διαμάντια στον αέρα ( ΕΔΩ στο 1:34:00) ... και κάνουν το τρίγωνο με τα χέρια τους που την σημασία του την αναλύσαμε ΕΔΩ
Αφού ξεκαθαρίσαμε τη σημασία του ''Διαμαντιού''  πάμε στους συμβολισμούς του βίντεο κλιπ...

Η Rihanna φοράει συμβολικά φόρμες παραλλαγής που συμβολίζουν, εννοείται, το πεδίο της μάχης...
Παρατηρείστε το διπλό Αρχαιοελληνικό Έψιλον! Για ποιόν λόγο πιάνουν τον συγκεκριμένο συμβολισμό; Τι θέλουν να μας πούνε; Μη ξεχνάτε πως στην πρόσφατη ταινία  The Dark Knight Rises , η πυρηνική βόμβα των τρομοκρατών έχει ως σύμβολο της το διπλό έψιλον (ΕΔΩ) , αρα δε μιλάμε για κάτι τυχαίο... 

Το διπλό έψιλον περιστρέφεται και στο τέλος εμφανίζεται ο Μέγας Αλέξανδρος (και η Περσεφόνη) που όπως ξέρουμε κατατρόπωσε τα ερπετά σαν και τη Rianna! Γιατί τον χρησιμοποιούν; Για να αλλοιώσουν την ιστορία ή γνωρίζουμε κάποια άλλη εκδοχή της, η οποία δεν είναι έτσι όπως μας τη είπανε;;;
Το επόμενο καρέ έχει διπλή εξήγηση: Η εννοούνε τον μασονικό ουροβόρο όφι ή μας δείχνουν μια αστροπύλη! Όπως γνωρίζουμε οι ερπετοειδής είναι πολυδιαστατικά όντα και χρησιμοποιούν αστροπύλες για της μεταφορές τους!
Δεν λείπει φυσικά και το υποτιθέμενο σύμβολο της ειρήνης
Στη συνέχεια μας δείχνουν τον άνθρωπο και το ενεργειακό του σώμα, πιστεύουμε πως το κάνουν αυτό για να μας ξεκαθαρίσουν πως χειραγωγούν όχι μόνο τον ίδιο τον άνθρωπο ως φυσικό σώμα αλλά και το ενεργειακό-αιθερικό μέσω διαφόρων τρόπων (δες παράδειγμα)
Αμέσως μετά μας δείχνουν έναν πλανήτη (ίσως τον Άρη ή τον Nibiru) , Ενα παγόβουνο (Ίσως εννοούν το λιώσιμο των πάγων) και μια ΚΛΕΨΥΔΡΑ !!! (ο χρόνος τελειώνει;;;;)
Επόμενο καρέ : Ανοίγει μια πόρτα στα αστέρια... Άνοιγμα αστροπύλης ! Πόσο πιο ξεκάθαρα να μας το δείξουν;;;
Και εδώ είναι το ενδιαφέρον! Πάνω το μάτριξ / πλέγμα και κάτω το μασονικό πάτωμα σκακιέρα (το χρησιμοποιεί συχνά, δες ΕΔΩ) . Η μασονία που είναι ο 33ος βαθμός της ο 1ος των Illuminati έχει να κάνει σε τεράστιο βαθμό με την χειραγώγηση του συλλογικού υποσυνείδητου και γενικά του Matrix που ζούμε μαζί με τα ερπετά...
Και τέλος μας δείχνει τους Αρχαιοελληνικούς κίονες με το μασονικό πάτωμα σκακιέρα και το Δωδεκάεδρο το οποίο έχει να κάνει με το Σύμπαν! 

Τελικά ποιος χειρίζεται τις δονήσεις του Σύμπαντος; Ποιος μας σκλάβωσε ενεργειακά και κραδασμικά; Γιατί χρησιμοποιούν αρχαία Ελληνικά σύμβολα;  Τι θέλουν να μας πουν με την κλεψύδρα ; Έρχονται οι ερπετικοί Αννουνάκι; Έχουν καμία σχέση οι 12 Θεοί Αννουνάκι με τους 12 Ολύμπιους θεούς; Η NASA γιατί έκανε επίκληση μέσω του Παπαθανασίου στο Δια; Τι περιμένουν; Οι απαντήσεις προσεχώς με στοιχεία! 

Δείτε το Video clip:

 

Aφύπνιση συνείδησης

  Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση των άρθρων μας, χωρίς ενεργό λίνκ - πηγή: Aφύπνιση συνείδησης

Διαβάστε επίσης:
 ILLUMINATI HOLLYWOOD - ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Illuminati απόκρυφοι συμβολισμοί στο νεο βίντεο κλιπ των Jay-Z και Kanye West - Niggas In Paris
Rihanna και Jay Z , συναυλία - ωδή στη NWO με φουλ συμβολισμούς! 
Illuminati νεοταξική μόδα: Καπέλα, μπλουζάκια... Ανάλυση της πρακτικής της NWO. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Rihanna, η πριγκίπισσα των Ιλλουμινάτι και των ερπετοειδών, ξαναχτυπά ! 
 Illuminati μουσική βιομηχανία... Εξώφυλλα (μέρος πρώτο).
Illuminati υποσυνείδητος προγραμματισμός για παιδιά!
Jay-Z’s “Run This Town” και οι μυστικιστικές Συνδέσεις, NWO! 


ΠΗΓΗhttp://www.awakengr.com/2012/11/rihanna-diamonds-e.html#ixzz2c5Z0YC1P

Πηγή: http://www.awakengr.com/2012/11/rihanna-diamonds-e.html#ixzz2cJMXXkLX 
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου