25 Fast Facts About The Federal Reserve - Please Share With Everyone You Know

Μεγάλη Σφραγίδα - Φωτογραφία από Ipankonin

25 Γρήγορα γεγονότα για την Federal Reserve-Κάτι τρέχει και την κάνουν με ελαφρά

Καθώς πλησιάζουμε το 100 χρόνων από τη δημιουργία της Federal Reserve, είναι απολύτως επιτακτική ανάγκη να πάρει ο αμερικανικός λαός να καταλάβει ότι η Fed είναι στο επίκεντρο των οικονομικών προβλημάτων μας. Πρόκειται για ένα σύστημα των χρημάτων που δημιουργήθηκε από τους τραπεζίτες και ότι λειτουργεί προς όφελος των τραπεζιτών. Ο αμερικανικός λαός ήθελα να πιστεύω ότι έχουμε ένα «δημοκρατικό σύστημα», αλλά δεν υπάρχει τίποτα «δημοκρατική» για την Federal Reserve. Μη εκλεγμένη, ασύδοτη κεντρικού σχεδιασμού από μια ιδιωτική κεντρική τράπεζα τρέχει το οικονομικό μας σύστημα και να διαχειρίζεται την οικονομία μας. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο χρηματοπιστωτικές αγορές απαντήσει με ένα χασμουρητό, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα λέει κάτι για την οικονομία, αλλά ταλαντεύεται άγρια κάθε φορά που πρόεδρος της Federal Reserve Ben Bernanke ανοίγει το στόμα του. Η Federal Reserve έχει πολύ περισσότερη δύναμη πάνω από την οικονομία των ΗΠΑ από ό, τι οποιοσδήποτε άλλος από ένα τεράστιο περιθώριο. Η Fed είναι  το μεγαλύτερο σύστημα Ponzi στην ιστορία του κόσμου , και εάν ο αμερικανικός λαός πραγματικά καταλάβει πώς λειτουργεί πραγματικά, θα πρέπει να φωνάζουν για να μπορεί να καταργηθεί αμέσως. Τα ακόλουθα είναι 25 γρήγορα γεγονότα σχετικά με την Federal Reserve ότι ο καθένας πρέπει να ξέρει ...

# 1 Η μεγαλύτερη περίοδο οικονομικής ανάπτυξης στην ιστορία των ΗΠΑ ήταν όταν δεν υπήρχε κεντρική τράπεζα .
# 2 Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχε ποτέ μια επίμονη, συνεχής πρόβλημα με τον πληθωρισμό μέχρι την Ομοσπονδιακή Τράπεζα δημιουργήθηκε . Στον αιώνα πριν από την Federal Reserve δημιουργήθηκε, ο μέσος ετήσιος ρυθμός του πληθωρισμού ήταν περίπου μισό τοις εκατό. Στον αιώνα δεδομένου ότι η Federal Reserve δημιουργήθηκε, ο μέσος ετήσιος ρυθμός του πληθωρισμού ήταν περίπου 3,5 τοις εκατό , και θα ήταν ακόμη υψηλότερο από ότι αν οι αριθμοί πληθωρισμού δεν είχαν τόσο κατάφωρα χειραγωγείται .
# 3 ακόμα και χρησιμοποιώντας τους επίσημους αριθμούς, η αξία του δολαρίου ΗΠΑ έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 95 τοις εκατό από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα δημιουργήθηκε περίπου πριν από 100 χρόνια.
# 4 Το μυστικό Νοέμβριος 1910 συγκέντρωση στο Jekyll Island, Τζόρτζια κατά την οποία το σχέδιο για την Federal Reserve είχε εκκολαφθεί παρέστησαν ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Nelson W. Aldrich, Βοηθός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών AP Andrews και μια ολόκληρη σειρά από εκπροσώπους του ανώτερου φλοιού της εγκατάστασης Wall Street τραπεζών.
# 5 Το 1913, το Κογκρέσο είχε υποσχεθεί ότι αν η Federal Reserve Act ψηφίστηκε ότι θα εξαλείψει το επιχειρηματικό κύκλο .
# 6 Το παρακάτω προέρχεται κατευθείαν από επίσημη δήλωση αποστολής της Fed : "T o παρέχει το έθνος με ένα ασφαλέστερο, πιο ευέλικτο και πιο σταθερό νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα. Με τα χρόνια, ο ρόλος του στον τραπεζικό τομέα και την οικονομία έχει επεκταθεί. "
# 7 Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι ένας μόνιμος φόρος εισοδήματος εισήχθη επίσης το ίδιο έτος , όταν του Federal Reserve System ιδρύθηκε. Η όλη ιδέα ήταν να μεταφέρει τον πλούτο από τις τσέπες μας για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τους τραπεζίτες.
# 8 εντός 20 ετών από τη δημιουργία της Federal Reserve, η αμερικανική οικονομία βυθίστηκε σε τη Μεγάλη Ύφεση.
# 9 Αν μπορώ να το πιστέψω, υπήρξαν 10 διαφορετικές οικονομικές υφέσεις από το 1950. Η Federal Reserve δημιουργήθηκε η «φούσκα dotcom», η Ομοσπονδιακή Τράπεζα δημιούργησε το "στεγαστική φούσκα" και τώρα έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη φούσκα ομολόγων στην ιστορία του πλανήτη.
# 10 Σύμφωνα με επίσημη κυβερνητική έκθεση, η Federal Reserve έκανε 16.100.000 εκατομμύρια δολάρια σε μυστικές δάνεια προς τις μεγάλες τράπεζες κατά τη διάρκεια της τελευταίας οικονομικής κρίσης.Το παρακάτω είναι μια λίστα των δικαιούχων δανείων που λαμβάνονται απευθείας από τη σελίδα 131 της έκθεσης ...
Citigroup - 2.513 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια
Morgan Stanley - 2.041 δισεκατομμυρίων δολάρια
Merrill Lynch - 1949 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Bank of America - 1.344.000 εκατομμύρια δολάρια
Barclays PLC - 868 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Sterns Αρκούδα - 853 δισεκατομμύρια δολάρια
Goldman Sachs - 814 δισεκατομμύρια δολαρίων
Royal Bank of Scotland - $ 541.000.000.000
JP Morgan Chase - $ 391 δισεκατομμύρια
Deutsche Bank - 354 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια
UBS - $ 287.000.000.000
Credit Suisse - 262.000.000.000 δολαρίων
Lehman Brothers - $ 183.000 εκατομμύρια
Bank of Scotland - 181 δισεκατομμυρίων δολαρίων
BNP Paribas - $ 175 δισεκατομμύρια
Wells Fargo - $ 159,000,000,000
Dexia - 159 δισεκατομμύρια δολαρίων
Wachovia - $ 142,000,000,000
Dresdner Bank - $ 135,000,000,000
Societe Generale - $ 124 δισεκατομμύρια
"Όλα τα άλλα οφειλέτες" - 2639000 εκατομμύρια δολάρια
# 11 Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα κατέβαλε επίσης εκείνες τις μεγάλες τράπεζες 659.400.000 δολαρίων σε αμοιβές για να βοηθήσει "διαχείριση" αυτών των μυστικών δανείων.
# 12 Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει δημιουργήσει περίπου 2.750 δισεκατομμύρια δολάρια από το πουθενά και το εισέφερε στο χρηματοπιστωτικό σύστημα κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.Αυτό επέτρεψε η χρηματιστηριακή αγορά να ανεβαίνουν σε πρωτοφανή ύψη, αλλά έχει επίσης προκαλέσει το οικονομικό μας σύστημα να γίνει εξαιρετικά ασταθής.
# 13 Μας είπαν ότι ο σκοπός της ποσοτικής χαλάρωσης είναι να βοηθήσει «τόνωση της οικονομίας», αλλά σήμερα η Federal Reserve πληρώνει πραγματικά τις μεγάλες τράπεζες να μην δανείζουν 1,8 τρισεκατομμύρια δολάρια σε «πλεονάζοντα αποθεματικά» που έχουν σταθμεύσει στο Fed .
# 14 Ποσοτική χαλάρωση συντριπτική οφέλη εκείνων που τα δικά τους αποθέματα και άλλων χρηματοοικονομικών επενδύσεων. Με άλλα λόγια, η ποσοτική χαλάρωση ευνοεί συντριπτικά τους πολύ πλούσιους.  Ακόμη και ο Μπαράκ Ομπάμα έχει παραδεχθεί ότι το 95 τοις εκατό των κερδών εσόδων, δεδομένου ότι διετέλεσε πρόεδρος έχουν πάει στην κορυφή ένα τοις εκατό των εισοδημάτων.
# 15 Το χάσμα ανάμεσα στην κορυφή ένα τοις εκατό και το υπόλοιπο της χώρας είναι πλέον η μεγαλύτερη που έχει γίνει από το 1920 .
# 16 Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει υποστηρίξει έντονα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο ότι είναι«δεν είναι μια υπηρεσία" της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και ως εκ τούτου δεν υπόκεινται στο νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας.
# 17 Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ παραδέχεται ανοιχτά ότι οι 12 περιφερειακές τράπεζες Federal Reserve οργανωμένη " σαν ιδιωτικές εταιρείες ».
# 18 Οι περιφερειακές Federal Reserve τράπεζες εκδίδουν μετοχές των αποθεμάτων στις «τράπεζες-μέλη" που τα κατέχουν.
# 19 Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τις μεγαλύτερες τράπεζες. Πίσω στο 1970, οι πέντε μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ που κατέχει το 17 τοις εκατό του συνόλου των αμερικανικών περιουσιακών στοιχείων του τραπεζικού κλάδου. Σήμερα, οι πέντε μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ κατέχει το 52 τοις εκατό του συνόλου των αμερικανικών περιουσιακών στοιχείων του τραπεζικού κλάδου.
# 20 Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ υποτίθεται ότι «ρύθμιση» των μεγάλων τραπεζών, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα για να σταματήσει μια 441000000000000 ενδιαφέρον δολαρίου παραγώγων φούσκα ποσοστόαπό το φούσκωμα το οποίο θα μπορούσε να καταστρέψει εντελώς ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα.
# 21 Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ σχεδιάστηκε για να είναι μια αέναη μηχανή του χρέους . Οι τραπεζίτες που έχουν σχεδιαστεί σε αποσκοπούν στο να παγιδεύσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε ένα αέναο φαύλο κύκλο του χρέους από την οποία δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεφύγει. Δεδομένου ότι η Federal Reserve ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 100 χρόνια, το εθνικό χρέος των ΗΠΑ έχει πάρει πάνω από 5000 φορές μεγαλύτερη.
# 22 Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα δαπανήσει περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο για τους τόκους για το δημόσιο χρέος κατά το τρέχον έτος.
# 23 Εάν το μέσο επιτόκιο για το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ ανέρχεται σε μόλις 6 τοις εκατό (και ήταν κατά πολύ υψηλότερη από ότι στο παρελθόν), θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερα από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο μόνο και μόνο προς το συμφέρον για το δημόσιο χρέος .
# 24 Σύμφωνα με το άρθρο Ι, τμήμα 8 του Συντάγματος των ΗΠΑ , το Κογκρέσο των ΗΠΑ είναι αυτό που υποτίθεται ότι έχουν την εξουσία να "Money νόμισμα, να ρυθμίζει την αξία τους, καθώς και των ξένων νομισμάτων, και να καθορίσει το επίπεδο των Μέτρων και Σταθμών ". Έτσι, ακριβώς γιατί είναι η Federal Reserve θα κάνει;
# 25 Υπάρχει αφθονία των πιθανών εναλλακτικών οικονομικών συστημάτων, αλλά σε αυτό το σημείο όλα τα 187 έθνη που ανήκουν στο ΔΝΤ έχουν μια κεντρική τράπεζα. Υποτίθεται ότι θα μπορέσουμε να πιστέψουμε ότι αυτό είναι μόνο κάποια από μια παράξενη σύμπτωση;
Michael Snyder είναι ο εκδότης της οικονομικής Blog Collapse, The American Blog όνειρο και την αλήθεια.Μπορείτε να τον ακολουθήσουν στο Twitter εδώ.
Σχετικό θέμα:

Κάτι τρέχει με την Fed. "Την κάνουν" με ελαφρά πηδηματάκια...