02 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ των κ.κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ - ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ



Το πρώην Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ο πρώην Αντιπρόεδρος  κ. ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, κατέθεσαν πριν λίγες μέρες, μήνυση για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ σε βάρος του προέδρου Ανδρέα Γεωργίου και των λοιπών αναφερομένων στην υπόθεση, οι οποίοι με το πόρισμα των Οικονομικών Εισαγγελέων κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ - ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, είναι ΕΝΟΧΟΙ και τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σωρεία κακουργημάτων.

Τα attikanea, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία ενημέρωσης του Ελληνικού λαού και ζητούν από όσους νοιώθουν και είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, να στείλουν την παρακάτω ΑΙΤΗΣΗ, ζητώντας την παραπομπή του θέματος στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι bloggers, να αναρτήσουν το παρόν στα blog  τους για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες.

Παρακαλούνται οι αναγνώστες, του attikanea να το στείλουν σε όσα περισσότερα blogs μπορούν και να να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς.

ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! 

Ακολουθεί το σχέδιο της Αίτησης. Τυπώστε το, συμπληρώστε το και στείλτε το.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Πόπη Σουφλή

~~~~~





ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κου ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Διεύθυνση: Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, Κ. Λουκάρεως 14, ΤΚ 11475 ΑΘΗΝΑ


ΑΙΤΗΣΗ

Του (Της) Όνομα, Διεύθυνση

ΘΕΜΑ: Ποινική Υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ σε βάρος Α. Γεωργίου, Κ. Μολφέτα και Α. Ξενάκη για την ψευδή διόγκωση του χρέους και του ελλείμματος 2009..


1 Σεπτεμβρίου 2013

Επειδή η ποινική υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ είναι ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, αιτούμαι στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών να ασχοληθεί με την ποινική υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ η Ολομέλεια των Δικαστών του Εφετείου Αθηνών και να ορισθεί Ειδικός Εφέτης Ανακριτής σύμφωνα με το άρθρο 29 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας επειγόντως. Σημειώνω ότι με άλλες υποθέσεις (πχ Βατοπαίδι, Ζήμενς) που δεν ήταν τόσο Μείζονος Ενδιαφέροντος όσο αυτό της ΕΛΣΤΑΤ ασχολήθηκε η Ολομέλεια του Δικαστηρίου Εφετών.

Ο (Η) ΑΙΤΩΝ(-ΟΥΣΑ)

υπογραφή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου