internet1
(σε μετάφραση...google)
Η Πρόεδρος της Brazil, Dilma Rousseff ανακοινώνει δημοσίως τη δημιουργία ενός συστήματος στο διαδίκτυο κόσμο Ανεξάρτητα από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία (η "ΗΠΑ-centric internet").
Δεν υπάρχουν πολλά να καταλάβουν ότι, ενώ η άμεση έναυσμα για την απόφαση (σε συνδυασμό με την ακύρωση της συνάντησης κορυφής με τον πρόεδρο των ΗΠΑ) ήταν οι αποκαλύψεις για NSA κατασκοπεία, ο λόγος για τον Ρούσεφ μπορεί να πάρει ένα τέτοιο ιστορικό βήμα είναι ότι η εναλλακτική υποδομή:  Οι χώρες BRICS καλώδιο από το Βλαδιβοστόκ, Ρωσία προς Shantou, Κίνα προς Τσενάι της Ινδίας στο Cape Town, Νότια Αφρική προς Φορταλέζα, Βραζιλία , χτίζεται και είναι, στην πραγματικότητα, στην τελική φάση υλοποίησής της.
Κανένα ποσό της πρόκλησης και προσπάθησε "Springs" destabilizations και Επανάσταση χρωμάτων στη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία ή τη Βραζιλία μπορεί να σταματήσει αυτή τη διαδικασία.Η τεράστια βυθισμένο τμήμα του σχεδίου BRICS δεν είναι ακόμη γνωστά στο ευρύτερο κοινό. 
Παρ 'όλα αυτά είναι πολύ πραγματική και εξαιρετικά αποτελεσματική. Έτσι, πραγματικά ότι οι διεθνείς επενδυτές έχουν πλέον το άλμα με τα δύο πόδια σε αυτή την άνευ προηγουμένου ευκαιρία για πραγματική οικονομία. Η αλλαγή ... έχει ήδη συμβεί.
Βραζιλία σχεδιάζει να χωρίσει από τις ΗΠΑ-centric Internet μέσω ευρείας επιγραμμικής Ουάσιγκτον κατασκοπεία, μια κίνηση που πολλοί φοβούνται οι εμπειρογνώμονες θα είναι ένα δυνητικά επικίνδυνο πρώτο βήμα προς την πολιτική διασπώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο χτισμένο με ελάχιστη παρέμβαση από τις κυβερνήσεις.
Πρόεδρος Dilma Rousseff έχει παραγγείλει μια σειρά μέτρων που στοχεύουν σε μεγαλύτερη Βραζιλίας απευθείας σύνδεση ανεξαρτησίας και της ασφάλειας μετά τις αποκαλύψεις ότι η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας υποκλαπούν επικοινωνιών της, hacked στο δίκτυο της κρατικής εταιρείας πετρελαίου Petrobras και κατασκοπεύουν Βραζιλιάνοι που έχουν ανατεθεί τα προσωπικά τους δεδομένα στις ΗΠΑ εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, όπως το Facebook και το Google.
..
BRICS Cable!
http://www.bricscable.com/ (δείτε το βίντεο) BRICS Cable ... ένα 34 000 km, 2 ζεύγη ινών, 12,8 TBIT / s ικανότητα, σύστημα οπτικών ινών καλωδίων
netw_geo 
  • Για οποιαδήποτε  παγκόσμια επενδυτή , δεν υπάρχει  καμία κρίση  - υπάρχει αφθονία της ανάπτυξης. Είναι απλά δεν είναι στον παλιό κόσμο
  • BRICS είναι ~ 45% του παγκόσμιου πληθυσμού  και το ~ 25% του ΑΕΠ στον κόσμο
  • BRICS  από κοινού δημιουργία μιας οικονομίας του μεγέθους της  Ιταλίας κάθε χρόνο ... αυτή είναι η 8η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο
  • Οι  χώρες BRICS  παρουσιάζει  βαθιές ευκαιρίες  στην  παγκόσμια γεωπολιτική και το εμπόριο
  • Links Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία, η Νότια Αφρική, η Βραζιλία - οι οικονομίες των BRICS - και οι Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Διασυνδέονται με τις περιφερειακές και άλλα ηπειρωτικά συστήματα καλωδίων στην Ασία, την Αφρική και τη Νότια Αμερική για τη βελτίωση της παγκόσμιας κάλυψης
  • Άμεση πρόσβαση σε 21 αφρικανικές χώρες και να δώσει τις αφρικανικές χώρες να έχουν πρόσβαση στις οικονομίες BRICS.
  • Προβλεπόμενη έτοιμη για την ημερομηνία των υπηρεσιών είναι μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015.
Βλέπε επίσης
Βραζιλία σχεδιάζει να πάει offline από ΗΠΑ-centric internet
Βραζιλία αναμένει να σπάσει από ΗΠΑ-centric Internet


...........................................