ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!!


Η Cabal έχει καταρρεύσει, αλλά όχι προς τα έξω, επίθεση σε όλα τα μέτωπα μέχρι να παραδοθεί.


   Η εγκληματική εταιρική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχασε μια διεθνή προθεσμία πληρωμής στις 30 Σεπτεμβρίου και της δόθηκε μέχρι τις 17 Οκτωβρίου για να βρει τα χρήματα ή αλλιώς να κηρυχθεί σε πτώχευση. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που συνεχώς δολοφονούν και λεηλατούν τον πλανήτη εδώ και εκατοντάδες χρόνια και δεν πρέπει να χάσουμε την πραγματική, σπάνια ευκαιρία που έχουμε τώρα για να τους θέσουμε εκτός λειτουργίας για πάντα.

Tάτσι μίτσι κότσι τα ιγκουάνα αλωνίζουν για τράκα.

 Την τελευταία εβδομάδα ο δολοφόνος των Skull and Bones και σκλάβος της κλίκας σκλάβος John Kerry μαζί με τον προδότη Chuck Hagel ήταν στην Κορέα και την Ιαπωνία λεηλατώντας τα χρήματα των τοπικών ολιγαρχών, προκειμένου να προσπαθήσουν να σώσουν το συνδικάτο του εγκλήματος της Ουάσιγκτον DC.


  Ήταν σε θέση να πάρουν αρκετά χρήματα για να θέσουν 400.000 εργαζομένους πολίτες του Πενταγώνου πίσω στην κατάσταση μισθοδοσίας, αλλά δεν αρκούν για να εξορκίσουν την πτώχευση. Έχουμε επιβεβαιώσει από πολλαπλές άμεσες επαφές στο Πεντάγωνο και τις υπηρεσίες ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη στρατιωτική δράση για την απομάκρυνση των εγκληματιών από την Ουάσιγκτον γι 'αυτό δεν πρέπει να αφήσουμε τους εαυτούς μας να ξεγελαστούν και πάλι.


  Οι επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού και η πολιτική ελίτ στην Ουάσιγκτον έχουν απελπιστικά τεθεί σε κίνδυνο και σε πλύση εγκεφάλου έτσι ώστε η δράση εναντίον τους θα πρέπει να ξεκινήσει σε τοπικό επίπεδο απευθείας.


Ο παγκόσμιος σερίφης και τρομοκράτης...υπό διάλυση.

   Ευτυχώς, η ανθρωπότητα αφυπνίζεται στη φρίκη που τους έχει επιβληθεί από την ελίτ που λατρεύει το Σατανά η οποία πήρε τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών και μετέτρεψε ένα έθνος που κάποτε ήταν χριστιανικό σε μια μηχανή μαζικής δολοφονίας. Η νίκη θα είναι δική μας.


Σταματήστε να ταΐζετε το Σύστημα.


Υπάρχει ένα ανθρωποκυνηγητό που συνεχίζεται τώρα για βασικούς ηγέτες της κλίκας οι οποίοι είναι γνωστό ότι εμπλέκονται στον τομέα της πυρηνικής τρομοκρατίας, του αδιάκριτου βιολογικού πολέμου και σε άλλες προσπάθειες για να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να προετοιμάσουν για 1.000 χρόνια το φασιστικό Ράιχ.


   Όσοι από εμάς έχουν μελετήσει πραγματική την ιστορία μας γνωρίζουν πολλά από τα ονόματα όπως τον David Rockefeller,τον Henry Kissinger, τους George Bush πρεσβύτερο και νεώτερο, τον Tony Blair, τον Benjamin Netanyahu, την οικογένεια Rothschild και άλλους. Λιγότερο γνωστοί είναι τα φασιστικά αφεντικά της μυστικής στοάς P2, όπως ο Marco Di Mauro και ο Giancarlo Bruno.

Άρχισε η κυνηγετική περίοδος;

  Αν δείτε κάποιο από αυτά τα άτομα δημόσια έχετε κάθε νόμιμο δικαίωμα να τους σκοτώσετε σε αυτοάμυνα επειδή ενεργά προσπαθούν να σκοτώσουν εσάς και την οικογένειά σας.


  Οι άνθρωποι πρέπει επίσης να καταλάβουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 1 εκατομμύριο πράκτορες, οι οποίοι εργάζονται για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωτικό στυλ Βαβυλωνιακής παγκόσμιας δικτατορίας. Πολλοί από αυτούς μπορεί να χαρακτηριστούν ως Ταλμουδιστές Εβραίοι (σε αντίθεση με το Τορά) που παρακολουθούν τακτικά λειτουργίες σε συναγωγές και πιστεύουν ότι οι άλλοι άνθρωποι είναι βοοειδή. Σταματήστε να προσβάλετε τους πραγματικούς Εβραίους, αποκαλώντας αυτά τα άτομα Εβραίους και να τους αποκαλείτε ως Βαβυλώνιους λάτρεις του Σατανά, επειδή αυτό είναι πραγματικά. Θα πρέπει να αφαιρεθούν από όλες τις θέσεις της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης μέχρι ένα διεθνές δικαστήριο να διαχωρίσει την ήρα από το στάρι.


Moonie...Δοξάστε μας!
 Ωστόσο, πολλοί Σατανιστές προσποιούνται ότι ανήκουν σε άλλες θρησκείες ή λατρείες. Αυτές συνήθως μπορούν να εντοπιστούν, επειδή έχουν ένα χαρισματικό ηγέτη και μια αυστηρή, συχνά μυστική, ιεραρχική δομή.  Σκεφτείτε τους Moonie, τους Scientologists και τους Χριστιανούς Σιωνιστές.


 Η κορυφαία πληρεξούσια κυβέρνηση της κλίκας περιλαμβάνει τον πρωθυπουργό David Cameronτου Ηνωμένου Βασιλείου, το πρωθυπουργό Stephen Harper του Καναδά, τον εταιρικό πρόεδρο των Η.Π.Α. Barack Obama, τον επικεφαλής του ΟΗΕ Ban Ki Moon και τον ηγέτη της σκλαβωμένης Ιαπωνικής κυβέρνησης Shinzo Abe.


Ο "Γιάννης" που μόνος του κερνούσε και μόνος του μεθοκοπούσε...στέρεψε.


  Θυμηθείτε, πως αυτοί οι αποκρυφιστές κάνουν χρήση του ελέγχου της διαδικασίας δημιουργίας και διανομής του χρήματος ως πηγή της δύναμής τους.


   Σε στρατιωτικούς και στρατηγικούς όρους, ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η τρομακτική κυριαρχία τους θα είναι να καταληφθούν ή να καταστραφούν η έδρα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετίας, τα 12 Υποκαταστήματα του Federal Reserve διοικητικού συμβουλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Τράπεζα της Αγγλίας, η Τράπεζα της Ιαπωνίας και η διεθνής έδρα του Ταμείου Montery.


 Εάν το μονοπώλιο του ελέγχου τους στην κατανομή των χρημάτων ληφθεί από αυτούς και επιστραφεί στους ανθρώπους, η ανθρωπότητα θα γίνει ελεύθερη και ευημερούσα.


 Ο Καναδός πρώην υπουργός Άμυνας Paul Hellyer περιγράφει με συγκεκριμένους όρους τι θα μπορούσε να είχε επιτύχει μια δημοκρατική Κεντρική Τράπεζα και τι έχει επιτευχθεί στον Καναδά μεταξύ του 1939 και 1974, όταν ο έλεγχος παραχωρήθηκε στους μαφιόζους BIS.




 Θυμάμαι από τα παιδικά μου ότι οι εργάτες έπαιρναν μεγαλύτερες  αμοιβές από τους υπαλλήλους γραφείου, επειδή είχαν πιο δύσκολο έργο και πως όλοι ήταν ευκατάστατοι. Ο διοικητής της Τράπεζας του Καναδά  ζούσε απέναντι από εμάς σε μια μεσαίας τάξης γειτονιά και πήγαινε καθημερινά να εργαστεί με ένα Volkswagen σκαραβαίο.


 Μετά αφού η BIS ανέλαβε, η τιμή μιας σοκολάτας, πήγε από τα 10 σεντς σε ένα δολάριο μέσα σε λίγα χρόνια.


Οι δεκάρες και τα τέταρτα (dimes and quarters) που ήταν φτιαγμένα από ασήμι αντικαταστάθηκαν με φθηνά μπιχλιμπίδια. Το Καναδικό βιοτικό επίπεδο άρχισε να μειώνεται καθώς τα χρήματα είχαν κλαπεί από τους τραπεζίτες με τον πληθωρισμό. Ο Hellyer είναι γνωστός στους τύπους της εξω - πολιτικής και αποκάλυψης ως ένας από τους πιο υψηλόβαθμους πρώην τύπους της κυβέρνησης που έχει περάσει στο αρχείο για τις ανθρώπινες συναντήσεις με τους εξωγήινους.

"Συμπτωματικά" και οι αποκρυφιστές Ναζί έχουν τον Μεγάλο Μαύρο Ήλιο τους...μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά,

 Μπορώ να σας διαβεβαιώσω από την επίσκεψή μου στην έδρα της P2 Τεκτονικής Στοάς στην Ιταλία, ότι τα ανώτερα μέλη της φασιστικής αυτής της ομάδας πιστεύουν ότι εργάζονται για μια εξωγήινη νοημοσύνη γνωστή σε αυτούς ως ο Μαύρος Ήλιος (Βlack Sun). Με κάλεσαν να πάω στην Ελβετία για να την επισκεφθώ. Δεν πήγα γιατί σκέφτηκα ότι απλά ήθελαν να με σκοτώσουν εκεί, επειδή δεν μπόρεσαν να με σκοτώσουν όταν με δηλητηρίασαν στο Μιλάνο.


 Σε κάθε περίπτωση, εδώ παρουσιάζεται τι έγραψε ο Έλληνας ιστορικός Ηρόδοτος για το Βαβυλωνιακό θεό :

  «Στον ανώτατο πύργο υπάρχει ένας ευρύχωρος ναός, και στο εσωτερικό του ναού βρίσκεται ένας καναπές με ασυνήθιστο μέγεθος, πλούσια διακοσμημένος, με ένα χρυσό τραπέζι παραπλεύρως. Δεν υπάρχει κανένα άγαλμα οποιουδήποτε είδους που έχει συσταθεί στον τόπο, ούτε ο θάλαμος καταλαμβάνεται τις νύχτες από κανένα, αλλά από μια μόνο εγχώρια γυναίκα, η οποία, όπως οι Χαλδαίοι ιερείς του θεού επιβεβαιώνουν, επιλέγεται από τη θεότητα για τον εαυτό του από όλες τις γυναίκες της περιοχής. Επίσης δηλώνουν - αλλά εγώ από την πλευρά μου, δεν το πιστοποιώ - ότι ο θεός έρχεται κάτω δια ζώσης σε αυτήν την αίθουσα, και κοιμάται πάνω στον καναπέ .»


 Μπορώ επίσης να δηλώσω ότι μια όμορφη γυναίκα πράκτορας που μου εστάλει από τον έμπορο όπλων της Μέσης Ανατολής Adnan Khashoggi μου είπε ότι η μήτρα της είχε παραβιαστεί κι αλλοιωθεί από γιγαντιαία ανθρωποειδή. Η περιγραφή της ακουγόταν πολύ σαν τις αρχαίες και σύγχρονες παραστάσεις των Anunnaki.


ΠΡΟΣΟΥΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΣ...ΟΟΟΞΩΩΩ!!! (Δώσαμε, δώσαμε...)
 Τώρα, όπως κι ο Ηρόδοτος, εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός για έναν τέτοιο θεό που στην πραγματικότητα εκδηλώνεται με μια ανθρωποειδή μορφή.
Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι οι Σιωνιστικές ή Σατανικές γενεαλογίες θεωρούν ότι έχουν υπάρξει κυβερνήτες μας ή οι Anunnaki, από την αρχαιότητα. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια ιστορία που τίθεται για τον εαυτό τους ώστε να προσδώσει δέος και να εκφοβίσει τις τάξεις των σκλάβων.


 Είναι επίσης ένα έμπρακτα αποδείξιμο γεγονός ότι το ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ που επικεντρώνεται στην BIS έχει ενεργήσει σαν μια μαύρη τρύπα που ρουφάει τον πλούτο και τη ζωτική δύναμη από την ανθρωπότητα και τον πλανήτη.


Πάλι "συμπτωματικά", τα αρχικά του Βlack Sun τα έχει και η BIS.


 Για τις τελευταίες δεκαετίες τουλάχιστον, και ίσως πολύ περισσότερο, ο πλούτος έχει αντληθεί από τους φτωχούς στους πλούσιους, όπου εκεί φαίνεται να εξαφανίζεται στο τίποτα. Οι φτωχοί αναγκάζονται να λεηλατήσουν και να καταστρέψουν τη φύση, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί. Το αποτέλεσμα είναι ότι εμείς ως είδος αφανίζουμε τη ζωή από τον πλανήτη με ένα πρωτοφανή ρυθμό ακόμη και αν 1,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι λιμοκτονούν.

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ;...

 Η αρχή είναι απλή : οι τραπεζίτες έχουν εκμεταλλευτεί ένα κενό στην ψυχολογία μας, που εκφράζεται με το ρητό «ένα πουλί στο χέρι αξίζει όσο δύο στο δάσος».  Μας έχουν προσφέρει ένα πουλί σήμερα σε αντάλλαγμα για δύο αύριο. Αυτός είναι ο Μαύρος Ήλιος των φασιστών. Ρουφάει το ζωτικό αίμα έξω από τον πλανήτη μας.


Οι γνωστικοί illuminati πιστεύουν ότι αυτή η οντότητα έχει ήδη εξαφανίσει τη ζωή που συνήθιζε να ευδοκιμεί στον Άρη.


 Αυτό το είδος της ομιλίας είναι δυσανάλογο σε σχέση με τις συνηθισμένες σκληρές ειδήσεις που συνήθως αναφέρω, αλλά προφανώς κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον πλανήτη. Έτσι, πολλοί από εμάς γνωρίζουν πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι κατεστραμμένη και ξεπουλημένη, αλλά ακόμα κάθε χρόνο, η κατάσταση πηγαίνει ακριβώς από το κακό στο χειρότερο και οι ίδιοι εγκληματίες παραμένουν στην εξουσία. Κάποιος μπορεί να συγχωρεθεί για το αν αναρωτιέται αν υπάρχει κάποιος κρυφός, μη ανθρώπινος μηχανισμός ελέγχου.

THE INTERNET BUMERANG...IN YOUR FACE!


 Η εικασία μου είναι ότι, τουλάχιστον, έχουμε να κάνουμε με κάποιο είδος διαγενεακού πολιτιστικού ελέγχου του νου που μπορεί να ειδωθεί, μεταφορικά, ως εξωγήινη νοημοσύνη. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν μέσα σε αυτές τις γραμμές αίματος και φέρουν αυτή την παράδοση πρέπει να συμπορευθούν με αυτή ή να σκοτωθούν.


 Τέλος, οι αναγνώστες οι οποίοι ανέμεναν τις συνηθισμένες σκληρές ειδήσεις πρέπει να καταλάβουν ότι κάποια συσκότιση πληροφοριών λαμβάνει χώρα.


  Ωστόσο, είναι σαφές πως κάτι μεγάλο συμβαίνει. Πρώτον, ο Ομπάμα ακύρωσε ένα ταξίδι στην Ασία αυτή την εβδομάδα και όλες οι διαπραγματεύσεις για τη λεγόμενη Διαειρηνική Συνεργασία (Trans Pacific Partnership) ή TPP έχουν σταματήσει. Δεύτερον, οι διαπραγματεύσεις για τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε. για την οικονομική ολοκλήρωση έχουν ανασταλεί. Τρίτον, υπήρξε μια αποτυχημένη απόπειρα της κλίκας να δολοφονήσουν πρίγκιπα Harry στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με πηγές της MI5. Τέταρτον, ο Chuck Hagel αρνήθηκε να συναντηθεί με μέλη της White Dragon Society κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κορέα και την Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα. Πέμπτον, μια άλλη φατρία της κλίκας προσέφερε την περασμένη εβδομάδα να παραδώσει, δωρεάν, κουτιά ομολόγων της Federal Reserve Board στην White Dragon Society.


SOONER THAN YOU THINK...


 Ας κλείσω με ένα μήνυμα στην κλίκα : η ομάδα χάκερ Ανώνυμοι και οι γνωστικοί Illuminati έχουν σχέδια για μαζικές συλλήψεις και μια αιματηρή επανάσταση. Αυτό θα οδηγήσει σε πολύ θάνατο και δυστυχία. Ο χρόνος για την ειρηνική παράδοση και την αρμονική μετάβαση εξαντλείται.