17 Οκτωβρίου 2013

Σωτηρία… μέσω Αρτέμη Σώρρα αναζητείται και στη Θράκη

Σωτηρία… μέσω Αρτέμη Σώρρα αναζητείται και στη Θράκη



Υποστηριχτές και στη Θράκη φαίνεται ότι βρίσκει ο Αρτέμης Σώρρας, γνωστός για την αμφιλεγόμενη προσφορά του ποσού των 600 δις δολαρίων για την απόσβεση του ελληνικού χρέους και την κάλυψη νέων αναγκών της ελληνικής κοινωνίας.
Έναν χρόνο μετά από την κατάθεση της επίμαχης προσφοράς στην ελληνική κυβέρνηση και χωρίς να έχουν γίνει βήματα προς την κατεύθυνση της αποδοχής των χρημάτων, ο Αρτέμης Σώρρας και η οργάνωση E.N.D (End National Debt) επαναφέρουν πρόταση χρηματοδότησης, μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτή τη φορά, με σκοπό υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων αλλά και τη στήριξη των άπορων δημοτών.

Στη γειτονική Ξάνθη έχει ήδη συσταθεί ομάδα «ενεργών πολιτών υποστηρικτών της END» και τα μέλη τους διεξάγουν επαφές με πολίτες και αυτοδιοικητικούς της Θράκης, για να γνωστοποιήσουν τις αρχές και το περιεχόμενο του εγχειρήματος του Αρτέμη Σώρρα. Πριν από μια εβδομάδα στο ξενοδοχείο του Καζίνο Ξάνθης πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση, με τη συμμετοχή πολλών πολιτών, και τη διαδικτυακή σύνδεση με τον ίδιο τον επικεφαλής της κίνησης για την οικονομική «απελευθέρωση» της Ελλάδας. Οι υποστηρικτές του εγχειρήματος θα συνεχίσουν ανάλογες πρωτοβουλίες ενημέρωσης ευρύτερα στην περιοχή της Θράκης, ενώ παράλληλα «τρέχει» και μια διαδικασία συλλογής υπογραφών, για την υποστήριξη του εγχειρήματος του Αρτέμη Σώρρα. Θ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου