ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΟΛΑΦΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.,ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ 600δις ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ! 
Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!
ΕΥΓΕ...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Ακούστε τις δηλώσεις του Γραμματέα Δημοτικής Συντονιστικής Επιτροπής των Αν. Ελλ. στα Τρίκαλα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ... 

Προς: Κίνημα Ανεξάρτητων Ελλήνων
Αγαπητέ κ.Πάνο Καμένε,

Πριν 2 χρόνια ζητήσατε μέσω του διαδυκτίου τη συστράτευση όλων των Ελλήνων ώστε να εναντιωθούν στα παγκόσμια ληστρικά συμφέροντα και σε αυτούς που λυμαίνονται την ανθρωπότητα, με σκοπό του κινήματος των Αν.Ελλ. να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Για αυτόν τον λόγο τάχθηκα δίπλα σας σε αυτόν τον αγώνα.
Τον περασμένο λοιπόν Νοέμβριο ενημερώθηκα μέσω τηλεοπτικής εκπομπής για το θέμα της προτάσεως του κ.Αρτέμη Σώρρα και της οργάνωσης E.N.D. (END NATIONAL DEPT).Φυσικά, μου κίνησε το ενδιαφέρον καθώς αφορά στην απαλλαγή της Ελλάδος μας από τα δεινά της.
Σύμφωνα με τα υποστηριζόμενα ο κ. Σώρρας και η E.N.D. έχουν καταθέσει σε ένα ειδικό λογαριασμό 600 Δις $ δολάρια σε μορφή Αμερικανικών ομολόγων υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας για την σύναψη μιας συνεργασίας χρηματοδοτούμενη με αυτά τα κεφάλαια. Έχουν ενημερώσει όλους τους αρμόδιους φορείς σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και όλους τους αρχηγούς κομμάτων με τον πλήρη φάκελο που περιέχει τα στοιχεία της πρότασης αυτής.
Αρνούμενα όμως, τα αρμόδια όργανα του κράτους να προβούν στην εξέτασή της, ο κ. Σώρρας προχώρησε στην μήνυση όλης της Ελληνικής Βουλής.
Καθήκον μου επομένως ήταν να αποτανθώ στα στελέχη και τους βουλευτές του κινήματος για να διερευνηθεί αυτή η πληροφορία, να διευκρινισθεί ποια είναι η στάση μας και για ποιόν λόγο δεν κάνουμε μια ερώτηση στην βουλή έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί η εν λόγω πρόταση και εφόσον ισχύει, να την εξετάσουμε, να την στηρίξουμε, να επωφεληθούμε των πλεονεκτημάτων της και να απαλλαγούμε από το τοκογλυφικό σύστημα που μας επέβαλαν.
Σε σχετικό διάλογο με τον κ. Νταβρή μου ανέφερε πως γνωρίζει προσωπικά τον κ. Σώρρα και πως για την όλη υπόθεση κάνουμε ενέργειες,κατά συνέπεια ανέμενα να δω εξελίξεις στο θέμα της έρευνας αυτής αλλά δυστυχώς μέχρι και σήμερα ουδέν νεότερο,αντ' αυτού γνωστοποιείται από τον κ. Νικολόπουλο ανεξάρτητο βουλευτή ότι εστάλη δική του επιστολή προς τον κ. Μεϊμαράκη ζητώντας την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για να εκδικαστεί αυτή η μήνυση έτσι ώστε να διαλευκανθεί το όλο θέμα.
Αντικρίζοντας αυτήν σας την στάση, απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό θέμα αναγκάζομαι να υποβάλλω την παραίτηση μου από Γραμματέας Δημοτικής Συντονιστικής Επιτροπής των Αν. Ελλ. στα Τρίκαλα, καθώς και την παραίτηση μου από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχω σε ένα πατριωτικό κίνημα το οποίο μηνύεται για εσχάτη προδοσία και δεν αντιδρά όπως απαιτείται για να αποδείξει αυτόν ακριβώς τον πατριωτικό και καθαρό του ρόλο.
Ευελπιστώ η παραίτηση μου να σας ευαισθητοποιήσει, να απαντήσετε για ένα τόσο σημαντικό θέμα ανταποκρινόμενος στον θεσμικό σας ρόλο όπως έπραξε ο κ. Νικολόπουλος 
Στέφανος Βασιλείου
Γραμματέας δημοτικής συντονιστικής επιτροπής
Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Τρικάλων