END.jpg
Adrianos Bezouglof
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ
Ο κ. Σώρρας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου Ζούγκλα με τίτλο :" Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο".Την επόμενη μέρα έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER. Οι εκπομπές υπάρχουν στο διαδίκτυο.
Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αξιοποιήσει την προσφορά και να υπογράψει τη σύμβαση. Το ποσό αυτό δέν φυλάσετε ως καταθέσεις σε καμία τράπεζα του κόσμου έτσι ώστε το ποσό αυτό να είναι μέρους αποθεματικού κάποιας τράπεζας. Αναφερόμαστε σε ομόλογα τα οποία φυλάσσονται σε θυρίδα γνωστής Καναδικής τράπεζας και προσφέρονται από τον κ. Σώρρα για την αποπληρωμή του Ελληνικού χρέους και για την ανάπτυξη της χώρας μας.
Έχει ενημερωθεί με κάθε νόμιμη διαδικασία η Ελληνική Κυβέρνηση για την προσφορά (100 χρόνια αποπληρωμή με αρχικό επιτόκιο 0,5% λόγω μνημονίου και στη συνέχεια άτοκο).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Λίγες μέρες μετά την κατάθεση των 600 Δις ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός EI-END βραβεύτηκαν από την κυβέρνηση για την προσφορά τους αλλά όταν άκουσαν τους όρους για να δωθούν τα χρήματα άρχισε η λάσπη και ένα απίστευτο εμπάργκο από τα κύρια Μ.Μ.Ε.
α) Χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων σε όλους τους δήμους ΑΤΟΚΑ και χωρίς καμία δέσμευση ή ρίσκο από τους δήμους. Πολλοί Δήμοι της χώρας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή αλλά και κάποιοι Δήμοι σε λίγες μέρες θα κατεβάσουν τα χρήματα για τους δημότες αλλά και για δημόσια έργα.
β) ΔΩΡΕΑ ως ανθρωπιστική βοήθεια στους Δημότες για την αποπληρωμή κόκκινων δανείων και οφειλών προς δημόσιο και τράπεζες. (Σε κάθε φυσική καταστροφή ή ανθρωπιστική κρίση που πλήτει την Γή ο ΟΗΕ δίδει δωρεάν πρός αξιοποίηση ένα ποσό από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα. Ο κ. Σώρρας έχει εξασφαλίσει το ποσό των 3,2 Τρίς ως εγγυοδότης για την Ελλάδα με στόχο να μην χαθεί ούτε ένα σπίτι από τα "κόκκινα δάνεια" και τις κατασχέσεις που απειλεί η κυβέρνηση πως θα πραγματοποιήσει.)
Είναι επιτακτική η ανάγκη να ενημερωθείτε, να δείτε ποιά είναι η αλήθεια και να υπογράψετε το ψήφισμα. Κάντε το για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. Είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας που έχουμε.
Αναζητήστε τη βράβευση στο διαδίκτυο





Emmanuel Lambrakis, Chairman of End National Debt (23/09/2012) 

New York on Sunday, September 23, for the 2012 South-South Awards. Honoring the achievements of governments, private companies and civil society organizations. 
__________________________________________________

Κάποια ἀπό τά νέα που σκοπίμως κρύβονται..!! 

ΒΡΑΒΕΥΣH ΤΗΣ ΕΙ-END ΣΤΟΝ ΟΗΕ




ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 



ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.