27 Νοεμβρίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Η ομιλία για τα 600 δις δολλάρια του Αρτέμη Σώρρα…αφύπνισε!


Η ομιλία για τα 600 δις δολλάρια του Αρτέμη Σώρρα…αφύπνισε!
Οι Χρήστος Μπαλαντίνας, Στέφανος Βασιλείου, Βασίλης Γκαρνάρας παρουσίασαν όλα τα επίσημα έγγραφα, ενημέρωσαν τους Ελασσονίτες και έστειλαν το μήνυμα: «Τώρα μπορείτε και εσείς να απαιτήσετε τα χρήματα, μέσω της δυνατότητας που μας δίνει ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. μέσω του Δήμου σας. Ζητήστε από τα δημοτικά σας συμβούλια να φέρουν το θέμα στον ίδιο τον Δήμαρχό σας και απαιτήστε την αλήθεια».
Απάντησαν στην «Ταβέρνα του Θωμά» σε όλα τα ερωτήματα και τόνισαν πως «Δεν έχουμε χρώμα-δόγμα-κόμμα. Γεννηθήκαμε Έλληνες και είμαστε πάνω από όλα Έλληνες. Μπορούμε να απελευθερώσουμε την χώρα, υπογράφοντας απλά ένα ψήφισμα που όλοι γνωρίζετε». Στην αίθουσα της γνωστής ταβέρνας, στην Ελασσόνα έδωσαν το παρόν νέοι και νέες, συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών και σύσσωμα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της επαρχίας Ελασσόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου