ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ!!! ΑΕΙ ΕΣ ΟΙΚΤΙΡ....(ΑΕΙ 'Σ ΟΙΧΤΙΡ)!


Δημήτριος Τσίρης
«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων, ουδέ τους ευ παθόντας των ευ ποιησάντων, ουδέ τους ικέτας γενομένους των υποδεξαμένων».  

Στα νεοελληνικά ....


Δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντόπιους, ούτε οι ευεγετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες τους ανθρώπους που τους εδέχθηκαν.
ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ... 
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΩΘΕΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΗΛΥΔΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...ΩΣ ΠΟΤΕ; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!! ΑΕΙ ΕΣ ΟΙΚΤΙΡ....(ΑΕΙΣΟΙΧΤΙΡ)!!!!! 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ!!! ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ... ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ!!! 
Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ... Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ... 
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ... ΜΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!! 
Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ... ΚΥΡΗΞΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ!!! ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ!!!
END.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
end 

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ!ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ!!!

1376332_443891559065617_1989203910_n.jpg
548378_10201371014229586_848710369_n.jpg
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!