Διαβάζοντας το βιβλίο "Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Το τίμημα της Ανεξαρτησίας",του Τάσου Βουρνά,με συγκέντρωση υλικού από τη Μαρία Σαμολαδά,από τη σειρά "ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ",εκδόσεων ΦΥΤΡΑΚΗΣ,στη σελίδα 63 βρήκαμε ένα ποσόν χρημάτων που μας έκανε εντύπωση,όχι το ίδιο το ποσό που ήταν απλά τόκοι,αλλά το μη αναγραφόμενο κεφάλαιο βάσει του οποίου εκταμιεύθηκαν αυτοί οι τόκοι!
Έχοντας ακούσει τον Πρόεδρο του Οργανισμού EI-E.N.D.,Ε.Λαμπράκη...
(ακούστε μετά το 41 λεπτό) 
...να λέει για διάφορους λογαριασμούς ανά τον κόσμο,με τεράστια λιμνάζοντα χρηματικά ποσά,τα οποία βρίσκονται εκεί με δικαιούχο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,αναρωτηθήκαμε,πόσο να ήταν αυτό το κεφάλαιο,που ήταν κατατεθειμένο,και αν υπάρχει σήμερα πόσο μπορεί να είναι!
Όταν ο Καποδίστριας ανέλαβε την εξουσία,ανανέωσε τους δεσμούς του με την ρωσική πολιτική,επισκεπτόμενος την Πετρούπολη.
Εκτός των άλλων,ενισχύθηκε από τη Ρωσία με...200.000 χρυσά φράγκα,που αποτελούσαν τους τόκους των κεφαλαιοποιημένων δωρεών των Ελλήνων της Ρωσίας υπέρ του Απελευθερωτικού Αγώνα!
Ακόμα δόθηκαν άλλα 400.000 χρυσά ρούβλια(1.000.000 γαλλικά φράγκα της εποχής) που είχαν συγκεντρωθεί επί ρωσικού εδάφους για την εξαγορά Ελλήνων αιχμαλώτων!!!Εδώ ο Τάσος Βουρνάς,δεν μας διευκρινίζει αν τα γαλλικά φράγκα ήταν χρυσά,αλλά αυτό μπορεί να το βρει ένας γνώστης των οικονομικών ισοτιμιών της εποχής εκείνης! 
Αν για την μετοχή της Τράπεζας Ανατολής,που η τιμή της είναι 125 χρυσά γαλλικά φράγκα...
...σήμερα η αξία της είναι 670.000.000.000 δολλάρια,το άγνωστο εκείνο ποσό το συγκεντρωμένο στο έδαφος της Ρωσίας,που οι τόκοι του μόνο ήταν εκείνη τη στιγμή 200.000 χρυσά φράγκα,πόσο μπορεί να είναι σήμερα;
Ο σφοδρότατος πόλεμος που δέχτηκε ο Καποδίστριας,με τελικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του,ήταν πολύ σκοτεινός!
Αν δούμε αυτό το ιστορικό σχετικά με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ...
...και διαβάσουμε τους σκοπούς της "μυστικής" εταιρείας με το βαρύγδουπο όνομα,"Κατάστημα Δυνάμεως,ήτοι του Ηρακλέους",ένας από τους οποίους ήταν,..."Η επιθυμία λαμπρότητος της θρησκείας...","...και η αξιοπρεπής αποκατάστασις της εκκλησιαστικής τάξεως",γνωρίζοντας πλέον την σχέση της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ(δείτε σχετικά εδωβγάζουμε συνειρμικά το συμπέρασμα,ποιοί ίσως βρίσκονταν πίσω από αυτήν τη συνωμοσία...
Συνομωσία "Ηρακλέους" .1.jpg
Συνομωσία "Ηρακλέους" .2.jpg
Συνομωσία "Ηρακλέους" .3.jpg
Συνομωσία "Ηρακλέους" .4.jpg
Συνομωσία "Ηρακλέους" .5.jpg
Απόσπασμα από το βιβλίο "Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,Το τίμημα της Ανεξαρτησίας",του Τάσου Βουρνά,με συγκέντρωση υλικού από την Μαρία Σαμολαδά,της σειράς "ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ",εκδόσεων ΦΥΤΡΑΚΗ 
Το ερώτημα όμως παραμένει...ποιό το ποσόν με αποδοθέντες τόκους 200.000 χρυσά φράγκα;
Που ήταν κατατεθειμένο εκείνο το ποσόν;
Αν υπάρχει σήμερα,που βρίσκεται και πόσο μπορεί να είναι;
Σκεφθείτε ότι αν υπάρχει,είναι ένας μόνο από τους λογαριασμούς που βρίσκονται αποθηκευμένα χρηματικά ποσά,από αυτούς που ανέφερε ο Πρόεδρος του Οργανισμού ΕΙ-E.N.D.,Ε.Λαμπράκης!
Να λοιπόν γιατί επιβάλλεται να αντιληφθούμε οπωσδήποτε αυτό που λέει ο...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την πένα!Θα χρειαστώ μόνο υπογραφές!



Να γιατί πρέπει να υπογράψουμε και την...

Υ.Γ.
Να γιατί πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους ότι...
Πλάτων Πισατίδης
1234239_713074138718143_563468754_n.jpg
ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ
548378_10201371014229586_848710369_n.jpg