22 Δεκεμβρίου 2013

Λορέντζος Βουτσίνος - Τη θα ηταν ο Ελληνας χωρις τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ;;

 Λορέντζος Βουτσίνος - Τη θα ηταν ο Ελληνας χωρις τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ;; 


Λορέντζος Βουτσίνος

Ο σημερινός Έλληνας είναι γνωστό ότι γνωρίζει ελάχιστα για το μεγαλείο της ιστορίας των προγόνων του διότι η επαφή του με αυτή είναι από μικρή ως ελάχιστη. Και αυτό έχει γίνει εσκεμμένα διότι επιδίωξαν ο Ελληνας να ξεχάσει την προέλευση του, την καταγωγή του.
Αυτό που του μαθαίνουν και διδάσκουν στα σχολεία είναι για να είσαι Ελληνας πρέπει να είσαι χριστιανός. Μαθαίνουν όλη την ιστορία του εβραιοχριστιανισμου και αφήνουν την πραγματική καταγωγή και ιστορία απ' έξω.

Τη θα ηταν ο Ελληνας χωρις τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ;;

Έχει ποτέ αναρωτηθεί ο κάθε ένας μας που θέλει να λέγετε Ελληνας;;

Τη Ιστορία θα είχε να επιδείξει;; Τη πολιτισμό;; Τη αρχιτεκτονική;; Τη γραμματική ;; Τη γλώσσα;;

Εαν δεν υπήρχαν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ σήμερα οι Ελληνες θα ήταν ένας κοινός λαός όπως τόσοι άλλοι;;;

Όλες αυτές οι αναρτήσεις που κάνουμε αρκετοί εδώ στο facebook για την ιστορία μας και τον πολιτισμός μας θα μπορούσε να της κάνει ένας Ισπανος στους ομοεθνείς του για να μαθουν τη ηταν οι Ελληνες πια είναι η Ιστορία τους τη διδάξαν στην ανθρωπότητα.

Εν αντιθέτως το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνων δεν γνωρίζει, και μέσα σε αυτούς βρισκόμουν και εγώ αφού για πολλά χρόνια είχα άγνοια της πραγματικής ιστορίας των Ελληνων αλλά με έμαθαν στο σχολείο πόσα πρόβατα είχε ο Αβραάμ και γιατί τσακωνόταν με τα αδέρφια του. Και έτσι σε βγάζουν απο το σχολείο Ελληνα.

Όλοι από κάπου έκαναν κάναμε και πρέπει να κάνετε μια αρχή για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε την αλήθεια για το ποιοι είμαστε. Πιάστε την άκρη του νήματος και αρχίστε να ξετυλίγετε το κουβάρι της Ιστορίας μας, στο τέλος σας περιμένει το Φως της αλήθειας. Μετά έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί.........



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου