28 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...ΦΟΥΡΛΆ. "Είσαι αναρμόδιος"...

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...ΦΟΥΡΛΆ. "Είσαι αναρμόδιος"...




Αγαπητέ κ. Φουρλά στην εκπομπή σου “Έχεις Μέσον” είδαμε να γίνεται συζήτηση για τον Αρτέμη Σώρρα και την προσφορά του. Παρατηρούμε τα εξής:

1. Δηλώσατε ότι είσαστε έτοιμος να τον καλέσετε με σκοπό να σας δώσει λεφτά να τα διαμοιράζεται στους φτωχούς. Να το ξεκαθαρίσουμε ο Αρτέμης Σώρρας δεν θέλει να συντηρεί πένητες και εξαθλιωμένους. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει τάξει σαν σκοπό του να πάψουν να υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την κατάντια. Γι’ αυτό το σκοπό κατάθεσε τα $48,9 δις στο όνομα της κυπριακής δημοκρατίας για να λυθούν μια για πάντα όλα τα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Σε απόδειξη του ισχυρισμού μου αυτού σου αποστέλλω συνημμένα την απόφαση του δικαστηρίου της 28ης Ιουνίου 2013 που αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας την ύπαρξη των χρημάτων. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ένας δημοσιογράφους του δικούς σας μεγέθους δηλώνει από τηλεοράσεως ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι αποφάσεις νόμιμου δικαστηρίου.  Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι σάλπισμα αναρχίας. Τι εννοείτε; Να στήνουμε λαϊκά δικαστήρια όπως εσείς κάνατε από τηλεοράσεως; Είναι πρωτάκουστο δημοσιογράφος να δηλώνει απερίφραστα ότι δεν αποδέχεται την αλήθεια του δικαστηρίου όπως αυτή εκφράστηκε με απόφαση της 28ης Ιουνίου 2013.

2. Έχουμε μείνει κατάπληκτοι, με την θέση σας ότι όταν καταθέσει κάποιος στο όνομα σας ένα χ ποσό και εσείς αρνείστε να το πάρετε έχει το δικαίωμα ο καταθέτης να αποσύρει τα λεφτά του πίσω. Μα αγαπητέ μου το χ ποσόν έχει αποκτήσει πλέον νέο νόμιμο δικαιούχο. Ο δε πρώτος καταθέτης έχει απολέσει πλέον τα δικαιώματα νομής των χρημάτων. Αυτό το ξέρουν και 10χρονα παιδιά. Προφανώς έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και προβαίνετε σε δηλώσεις που δεν σας τιμούν καθόλου.

3  Δεδομένου ότι ο κ. Σώρρας δεν έχει εκπροσώπους στην Κύπρο, πλην της Βίκυς Χαραλάμπους η οποία με πληρεξούσιο τον εκπροσωπεί, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι οι άλλοι υπόλοιποι είναι ενεργοί πολίτες και συνοδοιπόροι του Αρτέμη Σώρρα. Συνεπώς, εάν δεν έχετε μιλήσει κατ’ ιδίαν ή τηλεφωνικώς με τα 2 πιο πάνω πρόσωπα όλα τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά του καφενέ.(μην σας διαφεύγει και το ενδεχόμενο προβοκάτσιας, όπως πολύ καλά γνωρίζεται σαν δημοσιογράφος) Ύβρεις, προπηλακισμοί και απειλές δεν μας εκφράζουν σε καμία περίπτωση.
Απαράβατη αρχή και εντολή του Αρτέμη είναι ότι δεν επιτρέπεται επ’ ουδενί και σε κανέναν η απειλεί ή χρήση βίας. Τοσούτω μάλλον δηλώνει κατ’ επανάληψη ότι μοναδικό μας μέσο είναι η πέννα και ο λόγος.

Η φράση σας να προσκομίσει ο Σώρρας λεφτά μέσα στη βαλίτσα προς διανομή ισοδυναμεί με λαϊκισμό. Θεωρούμε ότι έχετε πάρει εχθρική στάση έναντι του κ. Αρτέμη Σώρρα χωρίς καν να έχετε ακούσει τον ίδιο και κατά συνέπειαν έχετε, το ολιγότερο, πέσει θύμα παραπληροφόρησης και έχετε τοποθετήσει τον εαυτό σας σε κίνδυνο δικαστικής περιπέτειας. Εμείς θα θέσουμε υπόψιν του κ. Σώρρα όλες τις κατά καιρούς δηλώσεις σας από τηλεοράσεως και ο ίδιος ας αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Είναι ανθρώπινο αναφαίρετο δικαίωμα όταν κάποιος κατέχει απόφαση δικαστηρίου και στην συνέχεια χλευάζεται και λασπολογείται  από τηλεοράσεως να έχει το δικαίωμα να υπερασπίσει εαυτόν δικαστικά. Διερωτάσαι γιατί οι αρμόδιοι δεν παίρνουν τα λεφτά. Ρωτήστε τους αύριο το πρωί να σας πουν εάν έχουν κάνει έλεγχο στον Αρτέμη Σώρρα και να σας παραδώσουν τα πορίσματα του ελέγχου. Εμείς γνωρίζουμε ότι ο έλεγχος γίνεται με την προσκόμιση του κωδικού του δικαιούχου στην προκειμένη περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα. Μέχρι την σήμερον αρνούνται να ζητήσουν και να πάρουν τον κωδικό.

Πληροφοριακά σας λέμε ότι έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο το όλο ζήτημα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Είναι εξοφλαμο ότι είσαι αναρμόδιο άτομο να κρίνεις την πρόταση Σώρρα και γι’ αυτό άφησε τους αρμόδιους να απαντήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου