ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD & 
ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD. 
ΧΑΝΙΑ 4/12/2013

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : 
ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσύνη


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΤΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΣΑΜΑΡΑ - ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Καλησπέρα σας! Θέλω ο Αντώνης Βαλσαμάκης να κάνει έναν σχολιασμό, επειδή παρακολουθεί την επικαιρότητα, για τις κινήσεις Αβραμόπουλου. Διότι ο Βενιζέλος είναι παρελθόν πλέον είναι χαμένη υπόθεση, τελείωσε. Αυτά που λέει είναι επειδή έχει βγει εκτός παιχνιδιού. Θα καταλήξει σε κάποια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν έχει πλέον ρόλο στην Ελληνική πολιτική σκηνή.

Εκείνο που θέλω ο Αντώνης να μας σχολιάσει λίγο τον ρόλο Βενιζέλου και συγκεκριμένα να μας πει πως βλέπει την προσέγγιση Ελλάδας - Ρωσίας σαν στρατιωτική συμμαχία. Πως μπορεί από τη μία να κάνει συμμαχία με το Ισραήλ ο Αβραμόπουλος και από την άλλη με τη Ρωσία. 


Αντ. Βαλσαμάκης: Ο Αβραμόπουλος λοιπόν είναι ένας τυχάρπαστος, κατά την προσωπική μου άποψη, όπου γάιδαρος και αυτό καβάλα με λίγα λόγια, προφανώς λοιπόν αντιλαμβανόμενος το φιάσκο του Σαμαρά, γιατί περί φιάσκου πρόκειται, παίρνοντας εντολές από εβραϊκές στοές της Αμερικής πήγε να υπογράψει στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ. Προσπαθώντας λοιπόν να δημιουργήσει ένα αντίβαρο, γιατί σας είπα είναι όποιος γάιδαρος και αυτό καβάλα, δηλαδή προσπαθεί να εξασφαλίσει τα νώτα του και πολύ πιθανόν να έχει αύριο σε μια κάποια πολιτική σκηνή έτσι όπως εκείνος την έχει φανταστεί. Προσπαθώντας λοιπόν να καλύψει το ρεζιλίκι της στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ, λεκτικά τουλάχιστον ανοίγεται προς τη Ρωσία. Ανοίγεται σε μία άλλη συμμαχία. 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Δεν είναι λεκτικά. Υπέγραψε συμφωνία με τον Σογιούλ χθες για στρατηγική συνεργασία και ο αμερικανικός στόλος αποχωρεί από την ανατολική μεσόγειο και καταλαμβάνει τον ζωτικό χώρο ο ρωσικός στόλος. 

Αυτά είναι σοβαρές εξελίξεις και επειδή πολλοί από εσάς θα χαρείτε πιστεύω ότι πρέπει να σκεφθείτε και το γιατί γίνονται αυτά. 

Ο λόγος που γίνονται αυτά είναι ότι με τη «φίλη» μας τη διπλανή που είναι η Τουρκία έχουν ληφθεί αποφάσεις από συγκεκριμένα κέντρα να υπάρξει μία ανακατάταξη. Θέλω να ακούτε και να μεταφράζεται πίσω από τις λέξεις που σας λέω. 

Ο Αβραμόπουλος νομίζει ότι έχει πάρει το χρίσμα να γίνει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Ο Σαμαράς τελειώνει. Ο Αβραμόπουλος είναι το αγαπημένο παιδί της Ουάσιγκτον. Εκείνο όμως που πρέπει να σας πω είναι πως η Ουάσιγκτον δεν έχει πλέον τον έλεγχο της παγκόσμιας σκηνής. Έχει χαθεί αυτός ο έλεγχος. 

Το εάν μεταβιβάζεται στη Ρωσία και επειδή πολύ από μας έχουμε την ψευδαίσθηση λόγω της θρησκευτικής ταυτότητας ότι η Ρωσία υποστηρίζει την Ελλάδα, η αλήθεια αυτή είναι αλλάεάν πρόκειται ποτέ ο Πούτιν να διαλέξει μεταξύ των συμφερόντων της Ρωσία και της Ελλάδος, εσείς τι νομίζεται ότι θα διαλέξει; 

Μιλάμε τώρα για τις διεθνής ισορροπίες. Τα συμφέροντα της Ρωσίας και τα συμφέροντα της Ελλάδος συμπίπτουν. Έτσι θα το βλέπετε. Μην αιθεροβαμωνείτε ότι ο μεγάλος «ξανθός φίλος» θα σώσει την Ελλάδα. Την Ελλάδα την σώζουν πάντα και μόνον οι Έλληνες. 

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥΤΙΝ

Το γεγονός ότι τα συμφέροντα συμπίπτουν αυτή τη στιγμή, το γεγονός ότι ο Πούτιν με τη στρατηγική του έχει πάρει το πάνω χέρι και ιδιαίτερα στο χώρο της ανατολικής μεσογείου - θέλω τώρα να σας βάλω σε μια παγκόσμια στρατηγική ισορροπία. 

Το μεγάλο πρόβλημα του Πούτιν είναι ο μουσουλμανισμός. Δηλαδή οι εβραίοι αποστάτες έχουν φτιάξει τους μουσουλμάνους για να είναι το αντίπαλο δέος του χριστιανισμού και να μπαίνουνε αυτοί στη μέση σαν διαιτητές, αυτός ήταν ο ρόλος τους. Εάν διαπιστώσετε όμως το πώς φτιάχτηκε ο μουσουλμανισμός, εάν ξέρετε το κοράνι όπως πραγματικά είχε γραφτεί και εάν γνωρίζετε επίσης και την προσωπική διαθήκη του Μωάμεθ, είναι πάρα πολύ κοντά στον Ελληνισμό. Το τονίζω αυτό, στον Ελληνισμό, όχι στον χριστιανισμό! 

Επομένως αυτή τη στιγμή πάλι οι αποστάτες τι κάνουνε; Επειδή και ο χριστιανισμός είναι μια εβραιογενής (αβρααμική) θρησκεία τρίβουν τα χέρια τους οι καζάροι ότι μπαίνει στη μέση ο Πούτιν γιατί ξέφυγε από τον έλεγχό τους ο μουσουλμανισμός. Μέχρι ένα ορισμένο σημείο τον είχαν, αλλά χρησιμοποιώντας τη λογική της δυαδικής δύναμης χώρισαν τους μουσουλμάνους σε σουνίτες και σε σημίτες. Έτσι τι πέτυχαν με αυτό; Νόμιζαν ότι με το να έχουν τις δύο φατρίες των μουσουλμάνων να τσακώνονται μεταξύ τους θα τους είχαν κάτω από τον δικό του έλεγχο. Ξέφυγε όμως από τον έλεγχο των καζάρων ο μουσουλμανισμός και κάποιος πρέπει να παρέμβει για να τους βάλει στη θέση τους. Αυτός ο κάποιος είναι ο Πούτιν. Ο οποίος έχει ζωτικό συμφέρον διότι εάν δεν το κάνει θα έχει δεκαπέντε επαναστάσεις στο χώρο της Ρωσίας, όπου υπάρχει μουσουλμανισμός, έτσι; 

Από τη Σιβηρία, το Ουζμπεκιστάν, από την Τσετσενία και παντού θα είχε στα χέρια του δεκαπέντε επαναστάσεις. Άρα θέλει να δώσει, να μεταφέρει το πεδίο μάχης γι'αυτό εξάλλου έκανε αυτόν τον πραγματικά μεγαλειώδη χειρισμό του συριακού προβλήματος. Βεβαίως στο διεθνές στάδιο αυτή τη στιγμή ο Πούτιν έχει κερδίσει κατά κράτος και κατά εμφάνιση αλλά και στην ουσία. 

Εκείνο όμως που θα θυμάστε πάντα, γιατί πάντα πρέπει να σκέφτεστε σαν Έλληνες, πάντα πρέπει να ξέρετε ότι η λύση σας είναι μέσα και όχι έξω


Εσείς ενωμένοι όλοι δεν μπορείτε να νικηθείτε από καμία δύναμη στον πλανήτη.Μόνο όταν είμεθα διαιρεμένοι τότε μπορούν να μας καταλάβουν, αλλά όχι όταν είμεθα ενωμένοι. Άρα θα θυμάστε πάντα ότι, στη χρονική στιγμή αυτή συμφέρει την Ελλάδα να έχει τη συμμαχία της Ρωσίας. Και το γεγονός ότι η συμμαχία αυτή καλύπτεται, έχει σαν προκάλυμμα την χριστιανική θρησκεία, την ορθοδοξία δηλαδή - αν δείτε κανένας άλλος αρχηγός κράτους δεν έβγαλε ανακοίνωση για τις μοναχές που κατέλαβαν το μοναστήρι της Αγίας Θέκλας εκτός από τον Πούτιν, ο οποίος ετοίμασε ειδική ομάδα καταδρομών να την στείλει στη Συρία για να ελευθερώσουν της μοναχές. 

Όπου δείτε και υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων θα βρείτε πάντα τον Πούτιν στη μέση. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλει να μεταφέρει την αντιπαράθεση αυτή στον γεωφυσικό χώρο της Ρωσίας. Θέλει να κάνει τις επιλογές του και να δώσει τις μάχες του εναντίον του μουσουλμανισμού έξω από τη Ρωσία. Αυτό ιδιαιτέρως βοηθάει την Ελλάδα. Να θυμάστε πάντα ότι η συμμαχία της Ελλάδος με τη Ρωσία δύο πράγματα επέτυχε. Πρώτον να δώσει το μήνυμα, το υποσυνείδητο μήνυμα γιατί έτσι γίνονται αυτά, στον Ελληνικό λαό ότι ο Αβραμόπουλος είναι μεγάλος ηγέτης. Νομίζετε εσείς ότι ο Αβραμόπουλος θα πήγαινε τη μία εβδομάδα να κάνει συμμαχία με το Ισραήλ και την άλλη εβδομάδα με τον Ρώσο; Πως το βλέπετε αυτό; Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλοι αυτοί είναι μέσα στο ίδιο καζάνι και εκεί βάζω και τον Πούτιν. 


ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Πάντα οι καζάροι έχουν τη λύση Β και τη λύση Γ. Και επειδή γνωρίζουμε εμείς καλώς το πώς χειρίζεται τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του πλανήτη ο Πούτιν, πως τα χειρίζεται ο Ομπάμα, πως τα χειρίζεται η Μέρκελ, ξέρουμε εκ των έσω, σας λέω λοιπόν ότι όλοι είναι μέσα στο ίδιο καζάνι. 

Αυτό που φαίνεται έξω είναι θα έλεγα για να κλείσει τα μάτια των Ελλήνων στο πραγματικό πρόβλημα. 

Έχει αποφασιστεί ότι σε κάποια στιγμή η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα. Το γεγονός λοιπόν ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα, σκεφτείτε τώρα ότι με τη συμμαχία Ελλάδος - Ισραήλ, Ελλάδος - Ρωσίας έχουμε ένα τρίγωνο ισοσκελές και τη μέση ακριβώς βρίσκεται η Τουρκία. Θα πιεστεί δηλαδή η Τουρκία να παραδώσει εδάφη και από τις δύο πλευρές. Ίσως όμως, να θυμάστε ότι μπορεί να συμβούν μερικά άσχημα πράγματα για την Ελληνική επικράτεια. 

Τα πράγματα που πρόκειται να συμβούν, εάν το σχέδιό τους έρθει και εφαρμοστεί, θα είναι προσωρινά και να μην ανησυχείτε. Θα είναι προσωρινή δηλαδή αυτή η υποχώρηση των Ελληνικών δικαίων, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επανέλθει η τάξη και ο Ελληνισμός θα επεκταθεί. Δεν θέλω να σας πω παραπέρα, φαντάζομαι να καταλαβαίνετε. 

Βλέπετε ότι το παιχνίδι παίζεται στη μεσόγειο - πάντα το παιχνίδι ήταν της μεσογείου, δεν ήταν πουθενά αλλού, εκεί ήταν η κοιτίδα του πολιτισμού, εκεί είναι η κοιτίδα του πλούτου, εκεί είναι τα πάντα. Έτσι λοιπόν το παιχνίδι παίζεται αυτή τη στιγμή το γεωπολιτικό στη μεσόγειο και τη θάλασσα της Κίνας. 


Στη θάλασσα της Κίνας οι Ιάπωνες και ο Κινέζοι έχουνε μια εικονική αντιπαράθεση. Θυμάστε ότι η διεθνής τριμερής, η οποία δημιουργήθηκε από τον Ροκφέλερ το 1972-1973, σκοπό είχε να επιτύχει την συμμετοχή της Ιαπωνίας στο τόξο Αμερική - Ευρώπη - Ιαπωνία. Και πάλι σας δίνω γεωπολιτικές και γεωφυσικές ισορροπίες. Ο φόβος είναι πάντα οι δράκοι, είναι πάντα τα υβρίδια τα οποία βρίσκονται ανατολικά του Σινικού τείχους. 


Η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 

Αυτή είναι λοιπόν η ισορροπία στον πλανήτη και εσύ Έλληνα είσαι η δύναμη και αυτή τη στιγμή, σας το λέω μετά λόγου γνώσεως, είσαι πλέον στην πλεονεκτική θέση της ιστορικής ύπαρξης του Ελληνισμού. Στην πιο καθοριστική. 

Η υποστήριξη η οποία υπήρξε στα υβρίδια (όλους του μογγολοκαζάρους, τα grays κλπ), δεν υπάρχει πια. Και όταν λέω υποστήριξη εννοώ υποστήριξη άλλων δυνάμεων. Δεν θέλω να σας λέω ακριβώς τι συμβαίνει, θα σας πω όμως ότι όσοι από εσάς δεν έχετε δει την ερμηνεία της «μυθωδίας», δέστε την για να καταλάβετε τις ισορροπίες. (ΜΥΘΩΔΙΑ- Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ)

Αντ. Βαλσαμάκης: Άλλωστε το να καταλάβετε τις ισορροπίες της «μυδωδίας» είναι πάρα πολύ απλό από τη στιγμή που θα λάβετε υπόψη σας ότι όλη αυτή η τελετή που έγινε στους στύλους του Ολυμπίου Διός το 2001 έγινε με τη χρηματοδότηση της NASA. Δηλαδή αυτό εάν ακούσει κάποιος μπορεί να βγάλει εύκολα κάποια συμπεράσματα. Η παράκληση αυτή προς τον Δία ήταν για να δείξει αν μη τη άλλο μία κατανόηση, μία συνοχή, για να δώσει μια συγχώρεση σε όλους αυτούς τους αντίπαλους του ανθρώπινου γένους που έχουν διαπράξει όλα αυτά τα εγκλήματα μέχρι σήμερα. Αυτό λοιπόν εάν το μεταφράσουμε θα δούμε ακριβώς το τι συμβαίνει πλανητικά πλεόν. Τώρα βέβαια κάποιος μπορεί να ρωτήσει η μικρή Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων τι ρόλο μπορεί να παίξει; Αυτή είναι μια πολύ αφελής ερώτηση, είμαι σίγουρος ότι κανένας συνέλληνας, κανένας Έλλην με Ελληνικό DNA δεν την κάνει, πλην όμως μπορεί να την κάνουνε κάποιοι Ελληνόφωνες. Η απάντηση είναι μία, είναι στερεότυπη και είναι αμετακίνητη. 

Οι Έλληνες έφεραν τον πολιτισμό σε αυτή την γη. Οι Έλληνες είναι οι μόνοι οι οποίοι έλαβαν τον πολιτισμό από εκεί που τον έλαβαν και τον εφήρμοσαν στη γαία, σε αυτήν που πατάμε. 

Είναι λοιπόν τόσο απλές οι απαντήσεις που μας οδηγούν στο συμπέρασμα πάρα πολύ εύκολα θα έλεγα ότι ο Ελληνισμός έχει μία καίρια σημασία σε όλο αυτό που γίνεται διαπλανητικά, σε όλο αυτό το γίγνεσθαι. 

Είμαστε Έλληνες και πρέπει να το σεβόμαστε, ο τρόπος που μπορούμε έμπρακτα να το σεβαστούμε είναι όταν δεν σκύβουμε το κεφάλι μας, όταν δεν μπορούν να μας τρομοκρατήσουν με τα διάφορα μέτρα που επιβάλλουν, με τις διάφορες φοβέρες που κατά καιρούς διασπείρουν στον λαό. Η τρομοκρατία η δική μας είναι η τροφή των ερπετικών. Όταν εμείς πανικοβληθούμε, αυτοί τρέφονται. Όταν καταφέρουν να μας τρομοκρατήσουν, αυτοί θεριεύουν. Ο Έλληνας λοιπόν δεν τρομάζει, δεν υποκύπτει και δεν σκύβει ποτέ το κεφάλι. 


ΕΛΛΗΝΕΣ: ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Αυτό που είπε ο πρόεδρος προ ολίγου ότι ενωμένοι θαυματουργούμε, αυτό είναι γεγονός, δεν χρειάζεται κανείς να μας το πει. Εάν ανατρέξουμε στην ιστορία μας το βλέπουμε. Απεναντίας όσες φορές κατάφεραν να μας διαιρέσουν, με το δόγμα του «διαίρει και βασίλευε», δυστυχώς βρεθήκαμε σε δυσάρεστες καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή, σήμερα, έχουμε όλα τα όπλα που χρειαζόμαστε. 

Έχουμε τη διανόηση κυρίως και αυτό έχει προκύψει την τελευταία πενταετία θα έλεγα, και μερικοί από εσάς το αντιλαμβάνονται άμεσα αυτό. Την τελευταία πενταετία πήραμε την γνώση, πήραμε τα μηνύματα, πήραμε όλη την πεμπτουσία της φαιάς ουσίας που μας είχαν αποκρύψει που μας είχαν στερήσει. Ουσιαστικά μας είχαν αποκρύψει αλήθειες, ουσιαστικά μας είχανε βυθίσει σε ένα ψέμα να ζούμε με τους τρόπους που οι επικυρίαρχοι είχαν επιλέξει. 

Την τελευταία πενταετία όμως το στεγανό αυτό έσπασε, η γνώση κυκλοφόρησε, η ανταλλαγή απόψεων έγινε πράξη. Σήμερα λοιπόν κανείς δεν μπορεί, μα κανείς δεν μπορεί, να υποτιμήσει την νοημοσύνη μας. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει το φρόνημά μας και πάνω από όλα, εάν εξετάσουμε τις παγκόσμιες τις πλανητικές συγκυρίες, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον ρόλο που παίζει η Ελλάδα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Να΄χετε υπόψη σας, και σας το λέω υπεύθυνα, ότι η μεγαλύτερή τους σκοτούρα σήμερα, και εννοώ στα υψηλά πατώματα, είναι ο Ελληνισμός, είναι οι Έλληνες πολίτες. 

Και θα σας πω και κάτι άλλο που μπορεί να μην κάνω και καλά που σας το λέω αλλά επειδή μαζί σας, με τους συνέλληνες, έχω μάθει πάντα να λέω την αλήθεια και αυτό που σκέφτομαι να το εξωτερικεύω, ο μεγαλύτερός τους φόβος σήμερα, σήμερα τον Δεκέμβριο του 2013, είναι ο Αρτέμης Σώρρας και η ΕΙ-END. Μπορεί να σας φαίνεται κάπως περίεργο, πλην όμως είναι ο εφιάλτης τους. 

Ο Αρτέμης Σώρρρας και ο οργανισμός ΕΙ-END είναι ο εφιάλτης τους, και μιλάω στα υψηλότερα πατώματα της παγκόσμιας πολιτικής, εννοώ σε παγκόσμια κέντρα. Ο Αρτέμης Σώρρας είναι αυτός ο οποίος τους έχει κολλήσει στον τοίχο, ήταν το απρόβλεπτο, ήταν αυτό που δεν περίμεναν, αυτό που δεν είχαν υπολογίσει. Σε όλους τους κύκλους και σε πάρα πολλές χώρες του πλανήτη αυτή τη στιγμή το πρώτο όνομα το οποίο φιγουράρει σε όλες αυτές τις συζητήσεις είναι ο Αρτέμης Σώρρας. Ίσως να μην έκανα καλά που σας το είπα αυτό. Στο παγκόσμιο γίγνεσθαι σήμερα ο μεγαλύτερος τους φόβος, η μεγαλύτερή τους έγνοια, η μεγαλύτερή τους φροντίδα η πρώτη το πρωί και η τελευταία το βράδυ, είναι ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός END.


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ


Δόκτωρ Λαμπράκης: Ο Αρτέμης λείπει περίπου ενάμιση μήνα από την Ελλάδα, είναι κοντά μας εδώ, λείπαμε στην νότιο Αμερική για περίπου δέκα με δώδεκα μέρες, εκεί γίνανε πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία δεν επιτρέπεται να λεχθούνε γιατί ακούνε και οι μισοί πράκτορες της υφηλίου, και πολύ σύντομα θα ακούσετε μια πάρα πολύ μεγάλη αλλαγή σκηνικού στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Εκείνο που δεν θέλω να αφήνω τη φαντασία σας αιωρούμενη, αλλά θέλω να σας πω με έμφαση ότι η ώρα τώρα δεν είναι πλέον η αντίδραση αλλά η δράση, η αντίθεση αλλά η θέση. 

Τώρα αρχίστε σιγά-σιγά όχι πλέον να αντιδράτε μόνο, δεν λέω ότι σταματάμε να αντιδράμε, αντιδρούμε γιατί σε καμία περίπτωση δεν έχει επιτευχθεί η απελευθέρωση της κοιτίδας του πολιτισμού που είναι η Ελλάδα. Αυτό που σας είπα προηγουμένως για τον Αβραμόπουλο, μην παρασυρθείτε να νομίσετε ότι ο Αβραμόπουλος είναι κανένα σοβαρό υποκείμενο, έτσι; Ο Αβραμόπουλος είναι ένα παιδί, ένα πιόνι του κατεστημένου τον οποίο τον στήνουν σιγά-σιγά. Εάν δείτε το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ανέλαβε το υπουργείο Αμύνης ήτανε να φανεί δημόσια, να υποστηρίζει ότι οι μισθοί των αξιωματικών δεν πρόκειται να μειωθούν.


Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΡΟΣ 

Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά είναι φαμφαρονισμοί του αγγλοσαξωνικού κομματισμού, να επιβάλλουν υποσυνείδητα στη συνείδηση των Ελλήνων ότι ο επόμενος αρχηγός των υγειών δυνάμεων στην Ελλάδα είναι ο Αβρα(α)μόπουλος. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το όνομά του είναι Αβρα(α)μόπουλος, έτσι; Είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος πήγε και υπέγραψε τη στρατιωτική συνθήκη με το Ισραήλ. Μην απατάστε ο άνθρωπος είναι παιδί των καζάρων, είναι ο ίδιος καζάρος. 

Επομένως δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να υποκύπτουμε σε τέτοιου είδους αντινοήσεις. Γιατί καταλαβαίνετε ότι η αντινόηση επειδή έχει λειτουργήσει από την εποχή του Ομήρους στις ψυχές των Ελλήνων με τον τρόπο με τον οποίο έχει λειτουργήσει, νομίζουν ότι για πάντα οι Έλληνες θα είναι όπως λένε οι Τούρκοι «χαϊβάνια». Νομίζω όλοι έχετε δει δύο επίσημοι Τούρκοι καθηγητές είπανε ότι δεν υπάρχει τουρκική φυλή. Η λέξη «τούρκος» στη γλώσσα τους σήμαινε «το γαϊδούρι», τα συμπεράσματα δικά σας. 

Ο Ισοκράτης δεν είπε ότι Έλληνες είναι οι μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας, αυτό είναι κατάντια είπε. Έχουμε φτάσει στην έσχατη κατάντια, είπε ο Ισοκράτης, να θεωρούμε Έλληνες αυτούς που μετέχουν της Ελληνικής παιδείας. 


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΘΕΩΝ

Οι Έλληνες είναι σπέρμα θεών, δεν είναι όπως η υπόλοιπη ανθρωπότητα. Έχουν ιδιαίτερο, μα πάρα πολύ ιδιαίτερο, ρόλο στον πλανήτη. Δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι θέμα συμπαντικών ισορροπιών. 

Εάν ήταν θέμα ρατσισμού δεν θα επιτρεπόταν ποτέ μα ποτέ στους αποστάτες να διοικούν τον πλανήτη για 13.000 χρόνια. Είναι ο Ελληνισμός ο οποίος επέδειξε την μεγαλοσύνη του και την καλοσύνη του θα έλεγα, παρόλο που ξέρετε ότι συναισθήματα στην Ελληνική διανόηση δεν υπάρχουν. 

Η λέξη φόβος, αγάπη, ντροπή κτλ. αυτά είναι άγνωστα. Ψάξτε να δείτε όλη την αρχαία Ελληνική γραμματεία αν βρείτε τη λέξη φόβος, τη λέξη ντροπή, τη λέξη αγάπη, όλα τα οποία εμφανίζονται στην αρχαία Ελληνική γραμματεία εξυπηρετούν τη λογική διεργασία του Ελληνισμού. 

Εδώ πιστεύω ότι είναι ώρα να μπούμε λίγο στη θέση και όχι στην αντίθεση που ήμασταν μέχρι τώρα. Να πούμε κατ΄αρχήν ποιοι είμαστε και όχι ποιους παλεύουμε. Σας υποσχέθηκα πριν από τρεις εβδομάδες ότι θα σας δώσω ένα εγχειρίδιο για να καταλάβετε ακριβώς ποιοι είμαστε, ποιοι είναι οι αντίπαλοι, που πάμε και με ποιο τρόπο πάμε. Για να είναι κάτι το οποίο όλοι οι Έλληνες να μεταδίδουν στους άλλους Έλληνες οι οποίοι έχουν την ανάταση ψυχής.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΩΝ: 
ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD & 
ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD. 
ΧΑΝΙΑ 4/12/2013

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : 
ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσύνη