ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ 
ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 102,3 FM -18.12.2013 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 




ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ - Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!


ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Γιώργος Αρίστογλου : Καλησπέρα κύριε Σώρρα έχω πολύ μεγάλη χαρά γιατί έδωσα το τηλέφωνο στον αέρα μετά από αρκετό καιρό και σπάσαν τα τηλέφωνα. Μας ακούν ως και στην Αυστραλία πολλοί Έλληνες. Ζούν 1.700.000 Έλληνες στην Μελβούρνη αυτή την στιγμή. Είναι η τρίτη πόλη με Ελληνικό πληθυσμό στον κόσμο.

Αρτέμης Σώρρας : Ναι πραγματικά έχουμε πολλούς Έλληνες στην Μελβούρνη είναι μια πολύ σοβαρή κοινότητα και ελπίζουμε πολλά από τους Έλληνες της Μελβούρνης. Η Μελβούρνη αν ξέρετε έβαλε και τα Ελληνικά στα σχολεία.

Γιώργος Αρίστογλου : Ναι βέβαια αυτό που γίνεται στην Αυστραλία είναι μεγάλη επιτυχία. Εδώ εμείς κοιτάμε να τα βγάλουμε και αυτοί έξω τα βάζουνε.

Αρτέμης Σώρρας : Η κυρία Ρεπούση θέλει να βάλει τα Τούρκικα είναι γελοία τα πράγματα. Θεωρώ ότι ο Ελληνισμός είναι παντού αν και οι άνθρωποι που είναι μακριά από την πατρίδα δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα στο βάθος του. Σίγουρα η καρδιά τους χτυπάει Ελληνικά, αλλά άλλο να ζεις στην Ελλάδα να βλέπεις ακριβώς τι γίνεται και να ζεις τον νόμο, τον παράνομο νόμο στο κεφάλι σου και άλλο να είσαι στην Αυστραλία ή στην Αμερική. 

Γιώργος Αρίστογλου : Φαίνεται να κινείται κάτι στον ορίζοντα κύριε Σώρρα. Πείτε μας ήρθατε στην Θεσσαλονίκη σε κανέναν δήμο εδώ δυτικά από ότι έμαθα στο δήμο Συκιών μαζί με το επιτελείο σας από την Αμερική για να ενημερώσετε τους δημάρχους ; 

Αρτέμης Σώρρας : Ναι βεβαίως ξέρετε καμιά φορά οι διαδικασίες είναι τελείως διαφορετικές. Πολλές φορές βλέπουμε αντιδράσεις τις οποίες τις επικροτούμε. Είδαμε τον κύριο Δανιηλίδη αν θυμάστε. Ο Δανιηλίδης είναι και πρόεδρος των δημάρχων Μακεδονίας νομίζω, άρα λοιπόν γνωρίζει αρκετούς δημάρχους και έχουνε μία κοινή στρατηγική που αυτό θα έπρεπε να γίνεται στην Ελλάδα. Μία κοινή στρατηγική των δήμων και μια πολύ καλή συνεργασία όλων των δήμων και των δημάρχων. 

Κάποιο επιτελείο δικό μου επικοινώνησε με τον κύριο Δανιηλίδη και τον είδαμε στην Αθήνα. Ήταν τότε που έθεσε βέτο ο κ. Δανιηλίδης στην κυβέρνηση και λέει : «Εμείς 25 δήμοι δηλώνουμε παραίτηση και φεύγουμε». Τότε τους πιέζανε να καταργήσουν τις δημοτικές αστυνομίες και το κράτος καταργούσε τους σχολικούς φύλακες και με χιλιάδες τρόπους επεμβαίνανε στους δήμους και τους τα επέβαλαν ενώ η δημοτική αστυνομία είναι θέμα των δήμων και των εσόδων τους, γιατί την καταργούν ; Ο σχολικός τροχονόμος είναι θέμα του δήμου. Έχει 10 σχολεία, 20, 50 ο δήμος και εξυπηρετεί κάποια παιδιά και δίνει και δουλειά στον συν-Έλληνά του. Ωστόσο το κράτος η κεντρική κυβέρνηση επενέβει στους δήμους και τους είπε ακριβώς τι πρέπει να κάνουν με αποτέλεσμα 25 δήμοι της Μακεδονίας κάτι το οποίο χειροκροτήσαμε, λένε εμείς παραιτούμαστε. Εντάξει λέμε ο άνθρωπος αξίζει βέβαια λέγεται Συμεών Δανιηλίδης. Εγώ επειδή έχω πάντα απορίες και πρέπει να ρωτάω του λέω κύριε Σίμο, το όνομα Σίμος δεν είναι Ελληνικό.


ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Γιώργος Αρίστογλου : Σήμερα γιορτάζουν όλοι οι Έλληνες. Γνωρίζετε ποιες γιορτές είναι σήμερα ;

Αρτέμης Σώρρας : Όχι για πες μου

Γιώργος Αρίστογλου : Επιτρέψτε μου να σας πω σήμερα λοιπόν είναι η παγκόσμια ημέρα του μετανάστη και ημέρα Αραβικής γλώσσας λοιπόν.

Αρτέμης Σώρρας : Παγκόσμια ημέρα του μετανάστη. Δεν έχει ο Έλληνας μεταναστεύσει αγαπητέ Αρίστογλου. Ας ξεχάσουμε τους μετανάστες βέβαια έχουμε γεμίσει εορτές και ηλίθιες εορτές εκεί θέλω να επέμβω δηλαδή εντελώς πανηλίθιες εορτές. 

Ο Έλληνας δεν είναι μετανάστης στον πλανήτη Γη όπου κι αν είναι. Είναι δυνατόν να λένε τον Έλληνα μετανάστη; Από πού κι ως που; Όπου και να πάει ο Έλληνας έχει την δικιά του ιστορία τα αρχαία του, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη. Ο Έλληνας δεν μπορεί να είναι μετανάστης σε κανένα μέρος της Γης.

Γιώργος Αρίστογλου : Ωραία το προσπερνάμε αυτό, ακούστε τώρα ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Ααρών σας λέει κάτι το όνομα ; 

Αρτέμης Σώρρας : Ο Ααρών γιορτάζει ; 

Γιώργος Αρίστογλου : Ναι Ααρών, Αδάμ, Ισαάκ, Πλάτωνας, Ραχήλ, Σάρα, Σεβαστιανός, Σεβαστιανή, Φλώρος και Φλώρα.

Αρτέμης Σώρρας : Τώρα ο Πλάτωνας γιατί γιορτάζει έχουμε και άγιο Πλάτωνα ; 

Γιώργος Αρίστογλου : Δεν ξέρω

Αρτέμης Σώρρας : Άμα θα πάτε λοιπόν μέσα στην αρχιεπισκοπή όσοι δεν έχετε πάει όλα τα παπαδαριά τα ρασοφόρια τα έχουνε κάνει αγίους, ακούτε μωρέ τι σας λέω; Φτιάξανε και άγιο Ααρών. Εμένανε την μάνα μου την λένε Ολυμπία και η φουκαριάρα δεν γιόρταζε ποτέ. Είχε παράπονο, γιόρταζε των Αγίων Πάντων διότι υπάρχει καθεστώς χριστιανικό στην Ελλάδα! Είναι 82 η μάνα μου, κάποια στιγμή τα τελευταία 6 χρόνια φτιάξανε και αγία Ολυμπία. Βρε ζώα που έχετε κατασκευάσει τα πάντα. Όλο αυτό το ψέμα δεν θα τελειώσει ποτέ ; 
Γιώργος Αρίστογλου : Αγία Ολυμπία ε ; 

Αρτέμης Σώρρας : Αγία Ολυμπία η οποία ήταν οσία καμιά 50αριά χρόνια ξέρεις ψηνότανε για να γίνει αγία και μετά την βάλανε για αγία. Ποιος τα κάνει αυτά μια ιερά σύνοδος, δηλαδή άνθρωποι με συγκεκριμένο στόχο, μας έχουνε τρελάνει στους αγίους ποιός το λέει και τους εαυτούς τους λένε αυτόκλητους «παναγιότατε», «αγιότατε», ποιος είναι μωρέ παναγιολός και αγιολός αυτά τα ζώα; και όλα αυτά μετά από 200 χρόνια δηλαδή είσαι ο άγιος Βαρθολομαίος. 

Ο Βαρθολομαίος που σκοτώνει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό; Θα μου τον φτιάξουνε εμένα άγιο και μετά δηλαδή τα εγγόνια μου και τα δισέγγονά μου και τα τρισέγγονά μου θα έχουνε τον άγιο Βαρθολομαίο και θα του ανάβουνε λαμπάδες; Που θα πάει αυτή η αηδία έχουνε κρίση και διανόηση οι συν-Έλληνες μου έχουμε διανόηση κοίτα πως στο κάνουνε λοιπόν. 

Ο άγιος Ααρών, υπάρχει και άγιος Ααρών; υπάρχει και άγιος Ισαάκ ; από πότε έγινε άγιος ο Ισαάκ ο Εβραίος; Πόσο Εβραϊκό κομμάτι θα μας βάλουνε μέσα βρε παιδιά ; μέχρι πόσο θα αντέξουμε δηλαδή όλες τις αηδίες των Εβραίων; ο άγιος Ααρών, ο άγιος Νώε, ποιος άγιος Νώε; 

Όλο το Hollywood άμα δείτε όλες τις ταινίες , παρακολουθήστε όλες τις ταινίες δηλαδή έχουνε ξεφύγει τελείως σε όλες τις ταινίες πρέπει να έχει έναν David μέσα μία Rebecca κοιτάχτε τις ταινίες να δείτε και στην Αμερική ενώ έχουν ονόματα αλλάζουν τα ονόματά τους οπότε όλοι είναι David, Νοε, Ααρών και βλακείες Εβραϊκές.Έχουν βγάλει νόμο στην Αμερική ότι για καθαριότητα κάνουνε περιτομή σε όλα τα παιδιά. Αυτό το κάνουν για να προστατευτούν οι ίδιοι, κάνουν περιτομή σε όλα τα παιδιά. Υπάρχει νόμος λέει γιατί είναι θέμα καθαριότητας και έρχεται ο γιατρός και λέει πρέπει να το κόψουμε λέει για να είναι καθαρό είναι σαν να κόβεις την κλειτορίδα από την γυναίκα να δεις πόσο ζώα είναι εμ βέβαια δεν θα πάει η ανωμαλία σύννεφο; 

Γιώργος Αρίστογλου : Τους αγαπάτε πολύ να πάμε λίγο πίσω σε μας στους δήμους ;

Αρτέμης Σώρρας : Όχι ότι τους αγαπάω αλλά κοίταξε να σου πω κάτι κοίταξε δεν έχω κάτι με τον Εβραίο και με τον Έλληνα ξέρω πολλούς Έλληνες προδότες χειρότερους από τους Εβραίους είναι στην ίδια μοίρα. Είναι απέναντι μου όποιος θέλει να κάνει κακό στην Ελλάδα και όποιος έχει ανόητα στοιχεία τα οποία πρέπει να τα επιβάλει σε ένα κόσμο με νόηση.


ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 

Γιώργος Αρίστογλου : Μάλιστα, να πάμε λίγο εδώ τώρα στους δήμους. Να το πιάσουμε λίγο από την αρχή. 

Αρτέμης Σώρρας : Ρωτάω λοιπόν τον κύριο Δανιηλίδη όχι μου λέει είμαι από την Καππαδοκία, είσαι από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας; Σεβαστό άλλωστε η Καππαδοκία ήταν δικιά μας όλα ήταν δικά μας εκεί πέρα. Παντού ήταν Ίωνες παλιότερα ήταν Πελασγοί δεν αντιλέγει κανείς γι' αυτό με αποτέλεσμα του λέω κύριε αναλύσαμε τα θέματά μας ανοίξαμε όλα μας τα χαρτιά τα οποία τα είδε βεβαίως θεωρώ ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος ο οποίος έχει και πολλά χρόνια θητείας στον δήμο και ως εκ τούτου μπορεί να αξιολογεί καλύτερα τα πράγματα. Θέλαμε και την εμπειρία του για να δούμε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι δήμοι. 

Μας αντιμετώπισε πάρα πολύ ευγενικά ο άνθρωπος δεν μπορώ να πω. Είναι τόσο σοβαρό του θέμα που μας κάλεσε στην Θεσσαλονίκη και ως πρόεδρος είχε καλέσει γύρω στους 15 δήμους να τους δούμε όλους μαζί, να αναπτύξουμε το θέμα διότι είναι ξεκάθαρο το θέμα και το μήνυμα είναι λακωνικό αγαπητέ Αρίστογλου. Είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει η ουσία η απλότητα έχει πολυπλοκότητα δεν ξεκινήσαμε από την πολυπλοκότητα για να πάμε στην απλότητα. Την πολυπλοκότητα της απλότητας την δημιουργεί ο Αντίνοος μόνο για να μην υπογράψει και να καθυστερεί. 

Οι δήμοι δεν εγγυόνται τίποτα, δεν βάζουνε περιουσιακό στοιχείο, δεν βάζουνε χρήματα, δεν παθαίνουν τίποτα. Είναι δηλαδή σαν να έρθει κάποιος εξ' ουρανού να τους δώσει τα έργα και από αυτά τε έργα τα οποία θα είναι δικά τους να κερδίζουν χρήματα. 

Ακόμα και αν δεν κερδίσουν χρήματα γιατί κάποιο project μπορεί να λαθέψει ακόμα και αυτό είναι ζημιά δικιά μου και μετά του δήμου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο να γίνεται όλο αυτό και να κάθονται σε λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν, να κατασκευάζουν προβλήματα που δεν υπάρχουν, καμία νομική, εγώ προκάλεσα σε δύο τρεις εκπομπές πίσω από σας μάλλον από την σημερινή, στην οποία είπα προκαλώ οποιονδήποτε βγάλει τα χαρτιά μου στον αέρα και δεν έχουν τα κότσια να τα βγάλουν γιατί αν βγούνε όλα τα έγγραφα στον αέρα και δεν θα το κάνω εγώ γιατί εγώ έχω την πιστοποίηση θα το κάνουν αυτοί. 

Ας κάνουν το εξής ας βγάλουν τα έγγραφά μου στον αέρα και θα μάθει ο συν-Έλληνας μου πως είναι τα ταμεία, πως λέγονται τα ταμεία, που ακριβώς βρίσκονται, πως γίνεται η διεργασία και επειδή έχουμε πολλούς ψαγμένους Έλληνες ξέρετε ο τηλεθεατής της τηλεόρασης δεν έχει καμία σχέση με τον χρήστη του διαδικτύου. 

Οι άνθρωποι του διαδικτύου επειδή έχουν και κρυμμένα προφίλ είναι άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να είναι οικονομολόγοι, εξειδικευμένοι άνθρωποι, καθηγητές πανεπιστημίου και βλέπουμε λοιπόν πάρα πολύ καλές πένες, γνώστες του νόμου, γνώστες της κατάστασης, οπότε υπάρχει ένα κοινό που πραγματικά γνωρίζει και γνωρίζει πολύ πιο πολλά από τον κάθε ένα με αποτέλεσμα δεν ξεφεύγει τίποτα και έτσι λοιπόν αν βγούν αυτά τα έγγραφα θα βγούν σε μια βαθιά ανάλυση για το τι συμβαίνει, το που είναι αυτά τα ταμεία, το πώς δουλεύουν, πως ήταν κρυμμένα τόσα χρόνια, πως είχανε κρύψει το μυστικό των μυστικών και βλέπετε ότι η κυβέρνηση και όλοι οι δήμοι και όλοι οι παράγοντες και αξιωματούχοι έχουν τα έγγραφα μου. 

Έχουν γύρω στις 64 σελίδες στο ένα του καταπιστευματοδέκτη το δικό μου, έχουν άλλες 40 σελίδες του συμβολαιογράφου, έχουνε όλα τα έργα, έχουνε 150 σελίδες πολύ εξειδικευμένες για εξειδικευμένη δουλειά και δεν έχει πει κανένας υπουργός, κανένας αξιωματούχος ή καμία νομική υπηρεσία που η Ελλάδα έχει 50.00 δικηγόρους 60 πόσους έχει - όλοι οι δικηγόροι δουλεύουνε για το καθεστώς όχι για να υπερασπίσουνε τον άνθρωπο- πως υπάρχει κάτι μεμπτό.


ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

Γιώργος Αρίστογλου : Έτσι, θα σας πω τώρα τι έγινε με την γραμματέα μου. Έρχεται χτες και μου λέει εγώ υπέγραψα το χαρτί του κυρίου Σώρρα καλά λέω πως αφού εδώ μου λέει όχι ... ....

Αρτέμης Σώρρας : Να σας διορθώσω, δεν υπέγραψες κοπέλα μου το χαρτί του κυρίου Σώρρα, υπέγραψες το χαρτί των Ελλήνων την συνέλευση των Ελλήνων ψήφισμα των Ελλήνων είναι, δεν είναι του Σώρρα

Γιώργος Αρίστογλου : Ήρθε ένας φίλος της από την Ελβετία ο οποίος εργάζεται εκεί ως επιστήμων ο οποίος ήρθε εδώ στην Ελλάδα και κάνει τον αγώνα για σας και πήγε στο σπίτι της και είπε θα υπογράψεις το χαρτί και το υπόγραψε οπότε καταλαβαίνετε αυτό ήθελα να πω ότι πάρα πολύ Έλληνες και στο εξωτερικό έρχονται εδώ και μπαίνουν σε αυτό το μεγάλο αγώνα κύριε Σώρρα.

Αρτέμης Σώρρας : Μα είναι η πατρίδα μας είπα ότι δεν είναι δικιά μου η πατρίδα είναι ολονών μας είναι η μητέρα μας δεν είναι μόνο δικιά μου άρα δεν πρέπει κανείς να εθελοτυφλεί και πρέπει όλοι να βάλουμε το δικό μας πετραδάκι στο μωσαϊκό για να ολοκληρωθεί ο πίνακας. 

Είναι ένας τεράστιος πίνακας ο οποίος είναι της Ελλάδας και των Ελλήνων. Θέλω όλους τους Έλληνες ακόμα και όσοι αγαπάνε την Ελλάδα και την Ελληνική κουλτούρα. Υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη που αντιλαμβάνονται ότι ο πλανήτης δεν μπορεί να ζήσει χωρίς Ελληνισμό και χωρίς την Ελλάδα. 

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ

Υπάρχουν αυτοί που σε κυνηγάνε αλλά είναι και αυτοί που πραγματικά ξέρουνε την αξία σου. Και αυτοί που σε κυνηγάνε ξέρουνε δυο φορές την αξία σου γι' αυτό και σε κυνηγάνε. Είναι σαν τους ανθρώπους που έχουν εμμονές και ξέρω πάρα πολλούς έχω πάρα πολλούς γνωστούς δηλαδή οι οποίοι έχουνε εμμονές οπότε χωρίς να συμβαίνει τίποτα αρχίζουν και μου επιτίθονται, μου επιτίθονται για πιο λόγο ; Ούτε αυτοί ξέρουν. Έχουν πολύ συγκεκριμένη δομή με τις κινήσεις και τις πράξεις που κάνουν. Αυτό δεν είναι ανησυχητικό αλλά απεναντίας έχεις πολύ πιο μεγάλη αξία καταλαβαίνουν δηλαδή οι Εβραίοι που σε κυνηγάνε, που κυνηγάνε τον Ελληνισμό και οι Σιωνιστές δεν το κάνουν γιατί απλά είσαι ένα σκουπίδι και δεν ενδιαφέρονται είσαι αυτό που τους εμποδίζει να γίνουνε οι πλανητάρχες αν το θέλεις.


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ & Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Έφτασα όμως στον Δανιηλίδη και θα πω ετούτο. Ο Δανιηλίδης λοιπόν μας κάλεσε ο άνθρωπος στο δημαρχείο της Σικυών όπου αντί για 15 δήμους επειδή μερικοί δεν μπορούσαν να έρθουν, είδαμε γύρω στους 8 δήμους νομίζω έχουν ανακοινωθεί τα ονόματά τους, τα οποία δεν θέλω να πω. 

Οι άνθρωποι λοιπόν μας ακούσανε, υπήρχε και ένα παλικάρι της νομικής υπηρεσίας του δήμου Σικυών. Εμείς ήμασταν γύρω στα 7 άτομα ταξιδέψαμε για να ενημερώσουμε 15 δήμους να τους δώσουμε όλα μας τα έγγραφα να τα εξετάσουνε. Υπήρχε μία νομική υπηρεσία, ένα παιδί, ένας από την νομική υπηρεσία του δήμου Σικυών ο οποίος κάποια στιγμή λοιπόν κοντραρίστηκα μαζί του στο γεγονός ότι ξέρετε οι δικηγόροι έχουν, νομίζουν ενώ δεν είναι καν υπερασπιστές είναι άνθρωποι του καθεστώτος κάποια στιγμή ενώ διαβάζαμε ένα κείμενο από το συμφωνητικό, από το έγγραφο, λέει «εγώ αυτό δεν το υπογράφω». «Α έχεις δικαίωμα» του λέω «μπορείς όμως να μας πεις με βάση ποιανού νόμου δεν μπορείς ;» «κοιτάξτε» μου λέει «είστε δικηγόρος ;» «όχι ρε παλικάρι» του λέω «είσαι δικηγόρος εσύ, και κάθεσαι εκεί να μου πεις και επειδή είσαι δικηγόρος είσαι ένας τίποτα. Είσαι ένας κανένας που πρέπει να μου αναλύσει το νόμο.» ούτε επιστήμονας δεν είναι ο δικηγόρος. 

Ο δικηγόρος είναι ένας αναλυτής που βγάζει μία παραπληγική σχολή όπου μετά θα πρέπει να γίνει ή απατεώνας ή ψεύτης για να επιβιώσει. Πές μου λοιπόν με πιο νόμο και άσε εδώ τις ιστορίες, άσε αυτά τα νομικίστικα. Εγώ λοιπόν είμαι επιχειρηματίας και θα πρέπει αυτό το έγγραφο που βλέπεις είναι φτιαγμένο από μένα με νομική διαδικασία από όλους μου τους εθνικούς και διεθνής δικηγόρους.

Κάθεσαι λοιπόν απέναντι σε 15 δήμους, είναι όλοι μαζί και του λέω του δικηγόρου «πέστε μας λοιπόν με πιο νόμο εκτός κι αν δεν ξέρεις κανένα νόμο, απλά σε ενδιαφέρει η άποψή σου βάλτην εκεί που ξέρεις, πές μας τώρα με βάση ποιανού νόμου το λες αυτό.» «όχι» μου λέει «δεν είπα κάτι κύριε αλλά απλά εγώ δεν θα το υπέγραφα.» Το ότι δεν το υπογράφεις εσύ σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος νόμος το οποίο κλειδώνει ή δεν μπορείς να το υπογράψεις. Δεν είχε κανένα νόμο να προσφέρει, δεν είχε τίποτα να πει, απλά είχε μια απλόχερη εγκάθετη μασωνο-άποψη και εκεί είναι η ξεφτίλα η μεγάλη. 

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί δικηγόροι που κοροϊδεύουν τους πελάτες τους. Οι μισοί δικηγόροι και παραπάνω έχουν κοροϊδέψει όλους τους πελάτες. Δεν είναι υπερασπιστές, πίσω από την πλάτη τους κλείνουνε συμφωνίες γιατί είναι καθεστωτικοί με αποτέλεσμα όλοι οι δικηγόροι κάπου να έχουν να δουλεύουν υπέρ του δημοσίου ή συμφερόντων. Έτσι υπάρχει ένας τεράστιος σύλλογος που φτιάξανε για να προστατεύονται και μένουν απροστάτευτοι όλοι οι πολίτες και όλοι οι δικηγόροι κλέβουν και εξαπατούν τους πελάτες τους.


ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Γιώργος Αρίστογλου : Μιλάτε για του δημοσίου δεν πιστεύω να είναι όλοι οι δικηγόροι! 

Αρτέμης Σώρρας : Όλοι, είναι τόσο τεράστιο το φάσμα ο δικηγόρος όταν έχει μεγάλη απαίτηση και είναι να πάρει 400, 500 μπορεί να τα βρει με την ασφαλιστική. Να του πει η ασφαλιστική «κοίτα να σου πω κάτι κάνε τις προτάσεις σου λίγο μπάχαλο» τι θα σου πει μετά συγνώμη θα του πεις. 

Οι δικηγόροι θα έπρεπε να είναι υπερασπιστές του λαού και δεν είναι υπερασπιστές είναι καθεστωτικοί. Οπότε αρχίζεις λοιπόν και φτιάχνεις τις προτάσεις σύμφωνα με κάτι που εσύ δεν μπορείς να το αποδείξεις και στο τέλος του λέει καλά μωρέ εντάξει άμα δεν είμαι καλός βρες άλλο δικηγόρο. Στο επόμενο που θα πας είναι χειρότερος ή καλύτερος από αυτόν το ίδιο πράγμα είναι. 

Είναι μια φάρα συγκεκριμένη, έχω ιδίαν άποψη και κάποια στιγμή θα βγούνε στοιχεία που θα γίνει μεγάλη ιστορία όσον αφορά αυτό το κράτος. Αυτό το κράτος πρέπει να δουλεύει για το νόμο και να είναι υπερασπιστής του λαού, αυτό αν το θέλετε ο δικηγόρος αυτό κάνει είναι υπερασπιστής του δικαίου και δεν έχει να κάνει με καμία ίντριγκα και με καμία δολοπλοκία. Όλοι είναι δολοπλόκοι και έχουνε κάνει χιλιάδες πράγματα στα κεφάλια των Ελλήνων πολιτών που από αυτούς ζούν.

Γιώργος Αρίστογλου : Μεγάλη καταγγελία αυτή.

Αρτέμης Σώρρας : Είναι τεράστια. Οι οικονομολόγοι θέλουν όλοι πέταμα και ξανά να βγάλουμε από την αρχή, οι δημοσιογράφοι πρέπει να φύγουν όλοι από την Ελλάδα, όλοι!!! Εξωστρακισμό! Μιλάμε για διαπλεκόμενους ανθρώπους. Σίγουρα και συ κάποια πράγματα, να σου πω και κάτι, σίγουρα μέσα στην ζωή σου θα υπήρξε κάποιος άνθρωπος ο οποίος τον χάιδεψες παραπάνω αν το θέλεις ή έκανες τα στραβά μάτια. Λίγο, μικρό, μεγάλο δεν έχει σημασία.

Γιώργος Αρίστογλου : Ναι

Αρτέμης Σώρρας : Το να κλέψεις 2 δραχμές ή να κλέψεις 2 εκατομμύρια η πράξη είναι ίδια το ποσό αλλάζει

Γιώργος Αρίστογλου : Ακριβώς. Όλοι κάνουμε λάθη δεν μπορεί να είμαστε αλάθητοι

Αρτέμης Σώρρας : Αφού κινείσαι εδώ μέσα, αν δεν πάρεις εσύ να κάνεις την συνέντευξη έτσι όπως πρέπει, θα την πάρει το άλλο ραδιόφωνο, άρα λοιπόν υπάρχει ένας συναγωνισμός της ατιμίας. Κάποια στιγμή πριν 18 χρόνια ενώ συζητούσα με έναν δημοσιογράφο όταν είμασταν κάπου στο εξωτερικό για μια υπόθεση για την οποία ήμουν και εγώ στην μέση, του λέω «πέστε μου εσείς τι δουλειά κάνετε ;» μου λέει «εκβιαστές των εκβιαστών»Ο δημοσιογράφος μου το όρισε ακριβώς έτσι «είμαστε οι εκβιαστές των εκβιαστών». Αυτό είναι δημοσιογραφία; 

Γιώργος Αρίστογλου : Έχει δίκιο.

Αρτέμης Σώρρας : Μα έτσι είναι ακριβώς

Γιώργος Αρίστογλου : Ανάψατε με τον δικηγόρο ο οποίος ο δικηγόρος λέει εγώ δεν υπογράφω λες και αυτός υπογράφει.

Αρτέμης Σώρρας : Έχω ιδίαν πείρα από δικηγόρους. Εκτός από κάποια παιδιά τα οποία είναι στρατιώτες όπως έχω πει, τα οποία είναι πάντα εκτεθειμένα είτε σε χρηματισμό αρκετά, είτε σε μία οποιαδήποτε υπόθεση. Αντιλαμβάνεστε τώρα τι μπορεί να συμβεί σε υποθέσεις που κινούμαι εγώ; ή ακόμα πως θα με κόψει κάποιος πόσα μπορεί να πάρει ένας δικηγόρος για να αποφύγει την υπόθεση ή να κάνει στραβά μάτια ή να σου πει καλά μωρέ εντάξει δεν πειράζει αφού την χάσαμε την υπόθεση τράβα σε άλλον. Αντιλαμβάνεστε τι λέσχη είναι ; Έχετε καταλάβει ότι κανένας δικηγόρος δεν πάει στο δικαστήριο κανέναν άλλο δικηγόρο; Είναι τόσο βρώμικοι, για βρώμικους ανθρώπους, έχω αποδείξεις για αυτό και κάποια στιγμή όλος αυτός ο κλάδος θα πρέπει να καθαρίσει μόνος του. 

Υπάρχουν καλοί άνθρωποι δικηγόροι, υπάρχουνε τίμια παιδιά, έχω συναντήσει τέτοιους όμως είναι λίγοι και όλοι αυτοί κινούνται σε μια βρώμικη διαδικασία. Κάποια στιγμή όλος αυτός ο κλάδος θα πρέπει ο μισός να πάει φυλακή. Ο μισός κάδος των νομικών θα πρέπει να πάει φυλακή, και να γυρίσουνε οι πελάτες να δούνε τι έχουνε κάνει και να εισπράξουμε το δίκιο γιατί σε αυτή τη χώρα εισπράττουμε τόσο άδικο από τον νόμο, από την πολιτική, από τους νομικούς, από τον λογιστή μας άμα το θες. Δίνεις στον λογιστή το ΦΠΑ και το κλέβει. Τον πας στο δικαστήριο και μετά από 10 χρόνια έχεις χάσει ήδη το σπίτι σου και ο λογιστής έχει κάνει πάρτυ στα καζίνο. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι λοιπόν που σε προδίδουν κάθε μέρα. 


ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ-ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Γιώργος Αρίστογλου : Να πιάσουμε λίγο ένα θέμα που καίει γιατί τώρα το Σάββατο ψηφίζουν για τους πληστηριασμούς των σπιτιών και να πω εγώ για σας για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται με τους δήμους λίγο έτσι χοντρά, χοντρά για να καταλάβουνε κι αν κάνω κάποιο λάθος κύριε Σώρρα να με διορθώσετε. Αυτό που με συντάραξε εμένα είναι ότι έρχεται ο Αρτέμης ο Σώρρας στους δήμους και τους λέει χώρια τα έργα που θα σας κάνουμε με τα χρήματα, σας δίνουμε και μια άλλη αβάντα, κοινωνική αβάντα. Ξεχρεώνουμε όλα τα δάνεια στις τράπεζες από τα σπίτια που χρωστάτε, όλα τα δάνεια.. 

Αρτέμης Σώρρας : Εκεί υπάρχει μια διαφορά

Γιώργος Αρίστογλου : Ναι πείτε μου

Αρτέμης Σώρρας : Αυτό το κάνει ο δήμος. Πρέπει να καταλάβετε ιδιαίτερα με τους δήμους

Γιώργος Αρίστογλου : με χρήματα που δίνετε εσείς όμως

Αρτέμης Σώρρας : Έχει σημασία, σε αυτά τα θέματα που δεν είναι περίπλοκα αλλά ίσως φαίνονται έτσι, να καταλάβουμε την ουσία. 

Τα χρήματα αυτά από τα παγκόσμια ταμεία που δίνουμε στους δήμους δεν είναι δικά μας, το ξανα είπα και ακριβολογώ. Δεν είναι δικά μου τα χρήματα, τα χρήματα είναι των Ελλήνων και της Ελληνικής δημοκρατίας. Έτσι όπως εξελισσότανε οι τιμές όλων των προϊόντων στον πλανήτη βάση της συμφωνίας που είχαμε κάνει μετά την Bretton Woods. 

Υπάρχει μία διαδικασία για να πάρεις τα χρήματα έτσι όπως έχει στηθεί και συμφωνηθεί το παιχνίδι γι' αυτό και θα δείτε γιατί οι κυβερνήσεις μας και οι κυβερνόντες μας είναι τόσο εγκάθετοι. Είναι εγκάθετοι γιατί εκεί χαλάει όλη η σούπα. Σε αντίθετη περίπτωση εάν όλοι οι Έλληνες πάρουνε την πατρίδα τους, όλα αυτά τα παγκόσμια ταμεία που είναι δικά σας, που είναι δικά μας, γιατί και εγώ έχω μερίδιο εκεί, θα είναι στα χέρια μας χωρίς εγώ να βάζω εγγυήσεις, δεν υπάρχει λόγος εγώ να βάλω εγγυήσεις. 

Θα μπορούσε αύριο να το κάνει μόνη της η Ελλάδα η Ελληνική Δημοκρατία με μια τεράστια περιουσία που έχει και με αποθέματα μετάλλων, με αποθέματα πετρελαίου, είναι τόσο ανοιχτό το θέμα δηλαδή. Δηλαδή δεν θέλω να το παίζουμε ήρωες, ενώ η Ελληνική δημοκρατία εάν σήμερα κυβέρνηση είχαμε Ελληνική και είχαμε Έλληνες στην κυβέρνηση, οι Έλληνες θα μπορούσανε αύριο το πρωί με μια πολύ καλή ομάδα οικονομολόγων, με μια ομάδα συστημικών οικονομολόγων να κάτσει και να κλειδώσει συγκεκριμένα πακέτα του υπέδαφούς της να πάρει όσα λεφτά θέλει δικά της, προσέξτε, δικά της όχι ξένα δεν παίρνει δάνειο είναι δικά της τα λεφτά. Ανοίγει ένα συρτάρι και τα παίρνει, αλλά θα πρέπει έτσι όπως έχει συμφωνηθεί η διαδικασία, θα πρέπει να είναι ή πρωθυπουργός ή πρόεδρος χώρας ή αυτοκέφαλος εκκλησία. 


ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Η εκκλησία είναι στην συμφωνία επειδή θεωρούνται αρχηγοί κρατών τα ζωντόβολα αυτά και κάνουν ότι γουστάρουνε και γι' αυτό θα δείτε πόσο οι εκκλησίες έχουν εισβάλει και πόσο, τι έχουνε προσφέρει σε όλες τις μυστικές υπηρεσίες τις εγκάθετες όχι τις καλές, οι οποίες έχουνε συμβάλει στο να κρύβουν εγκληματίες, να απαγάγουνε κόσμο. Κοίτα αν σε απαγάγουν και σε πάνε σε ένα μετόχι δεν σε βρίσκει κανένας. Τα μετόχια είναι γεμάτα όπλα, συστήματα χημικά πυρηνικά και ότι βάλει ο νούς σας.

Μία μονή έχει 100 μετόχια. Τι τα κάνει ; τι σημαίνει το μετόχι ; Υπάρχουν κάπου 1000 - 2000 στρέμματα από συμβόλαια από την εποχή του Βυζαντίου και βάλε. 

Το Βυζάντιο είναι μόνο αποστατικό και είχε μόνο Ρωμαίους-Εβραίους αυτοκράτορες οι οποίοι σκίσαν τον Ελληνισμό και από τότε λοιπόν η Ελλάδα έχει ή σύμβολα του Βυζαντίου ή σύμβολα Τούρκικα. 

Ολόκληρη η Ελλάδα είναι μια περιουσία του παλιού Βυζάντιου, το Βυζάντιο το αποστατικό το οποίο σκότωσε τον Ελληνισμό και όποιος διαφωνεί να κάτσει να το συζητήσουμε και να ανοίξει την ιστορία να δει τι έχει γίνει και όχι να την διαβάζουν όπως την φτιάξανε όλα τα εβραιόπαιδα. Να κάτσουμε να συζητήσουμε την πραγματική ιστορία τι ακριβώς έχει κάνει το Βυζάντιο στην Ελλάδα. 

Τα συμβόλαια ακόμα είναι εκείνης της εποχής και υπάρχουν ακόμα - αν είναι δυνατόν το 2013 - και τα υπόλοιπα που μείνανε είναι στην εκκλησία της Ελλάδος. Τότε τι να συζητήσουμε, όλοι έχουν ένα κομμάτι αλλά οι Έλληνες δεν έχουν τίποτα. 

Οι Έλληνες δίνουν το αίμα τη ζωή τους το θάνατό τους και ακόμα και τότε δεν έχουν τίποτα δικό τους! Σας παρακαλώ τώρα δηλαδή, πρέπει να σοβαρευτούμε με το τι μας φταίει και άμα πιστεύουμε ένα ψέμα θα πρέπει αυτό το ψέμα να το σπάσουμε. Δε γίνεται, αργά ή γρήγορα πρέπει το ψέμα να φύγει από την ζωή μας όλο αυτό το ψέμα που ζούμε. Φτάνει κύριοι.


Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ (ΒΑΣΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

Γιώργος Αρίστογλου : Να πάμε λίγο κύριε Σώρρα γιατί το Σάββατο ψηφίζεται ο νόμος για τα σπίτια και θα μας, τελειώσαμε δηλαδή για τους πληστηριασμούς για τα σπίτια γιατί θα ψηφίσουνε πάλι αυτοί που αντιστέκονται και μετά θα χειροκροτούν τον εαυτό τους στην βουλή. Οι ίδιοι τους πάλι θα χειροκροτούν τον εαυτό τους αντί να τον μουτζώνουν και να κόψουν τα χέρια τους. Λοιπόν πέρα από αυτό λέω εγώ ότι έρχονται τα λεφτά του κυρίου Σώρρα στους δήμους.

Αρτέμης Σώρρας : Α συγνώμη για τους δήμους να μείνουμε λίγο εκεί. 

Τα χρήματα αυτά είναι των Ελλήνων, ο δήμος είναι φορέας (βάση Καλλικράτη), ο φορέας λοιπόν ο Ελληνικός ο οποίος είναι ο δήμος κι όπως βρήκαμε αυτό βάση του συντάγματος γίνεται εδώ και 15 χρόνια αυτό δεν θα γινόταν πριν (το νόμο Καλλικράτη) γιατί δεν είχε άνοιγμα ο δήμος. Σήμερα λοιπόν έχουμε νομοθετικό πολύ καλό άνοιγμα, ο δήμος είναι η πρώτη εξουσία άρα είναι φορέας! 

Θα έπρεπε όλοι οι δήμοι σήμερα να υπογράφουνε. Εγώ είμαι ο μηχανισμός που θα βάλω τις εγγυήσεις και θα προσφέρω τα έργα. Βοηθάω βέβαια την Ελληνική επικράτεια με έργα και υποδομές που έχουμε φτιάξει και έχουμε κατασκευάσει εμείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτά τα έργα δεν μπορούν να αλλάξουν και ο δήμος να βάλει και δικά του έργα ή σύμφωνα με τις ανάγκες του. Εμείς έχουμε δει με ένα μάτι δικό μας τις ανάγκες του κάθε δήμου πανελλαδικά και στην Κύπρο και προτείνουμε τώρα εάν ο δήμος θέλει βάση της πρότασής μας να αλλάξει το έργο ή να δει τις ανάγκες του και σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει ο κάθε δήμος να μπούνε τα κατάλληλα έργα, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση το λέει μέσα και το έγγραφό μας. 

Όμως ο δήμος θα πρέπει να υπογράψει να κατεβάσω εγώ ο μηχανισμός που μπορώ να κατεβάσω τα χρήματα και να βάλω τις εγγυήσεις και να έχω όλη την διαχείρηση και φροντίδα να υπάρχει μία καλή λειτουργία διαφορετικά θα υποστώ συνέπειες πάρα πολύ άσχημες από την παγκόσμια κοινωνία και από τον ΟΗΕ, γιατί ελεγχόμαστε από τον ΟΗΕ και από άλλες τέσσερις μεγάλες υπηρεσίες όπως παραδείγματος χάρη από την Federal, από την παγκόσμια τράπεζα. 

Είναι με τέτοιες διαδικασίες ελέγχου δομημένες οι υπηρεσίες που δεν υπάρχει πουθενά περιθώριο να κάνεις όχι μόνο απάτη αλλά ούτε να ξεφύγεις ούτε χιλιοστό. Ο δήμος από την άλλη μεριά έχει δικαίωμα, αυτό του το έχουμε δώσει εμείς, να μας πει θέλω 10 εκατομμύρια τώρα για τις ανάγκες μου αυτό για μας είναι project εφόσον ο δήμος αναρτήσει τις ανάγκες του όχι απλά ζητάει 10, να αιτιολογεί τα 10.

Όπως και για την διαδικασία ότι έχει κάποιες οικογένειες πρόσεξε έχει κάποιες οικογένειες με την έννοια ότι δεν έχει κάποιος μία βίλλα αξίας 1,5 εκατομμύριο και την χάνει και πρέπει το παγκόσμιο ταμείο να πληρώσει γιατί αυτόματα πάμε σε μια ανισορροπία κοινωνίας.

Δηλαδή ένας έχει ένα τριάρι και έχει 5 παιδία και είναι μέσα αλλά τελικά πληρώνουνε το σπίτι κάποιου που έχει 1 εκατομμύριο και το χάνει ενώ είναι 2 άτομα 3, καταλαβαίνεται τι λέω! Δεν μπορεί να πληρώνει δηλαδή το ταμείο δεν μας αφήνει να εγκρίνουμε αλλά μπορούμε να βάλουμε μέσα οικογένειες οι οποίες έχουν ένα σπίτι που χρωστάνε 100 χιλιάρικα γιατί πήραν δάνειο να βάλουν τα παιδιά τους μέσα το οποίο έχει πληρώσει τα 20 χρωστάει τα 80. Ο δήμος κάνει μια λίστα οφειλετών και ουσιαστικά τα πληρώνει ο δήμος αυτά. 

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

Εμένα στα χέρια μου πρέπει να έρθει project. Εγώ δεν μπορώ να βγάλω χρήματα, ακόμα και αν τα λεφτά είναι εδώ, και να πληρώνω δάνεια, δεν μπορώ. Δεν μου το επιτρέπει δηλαδή, αυτόματα χάνω το δικαίωμά μου. Ενώ ο δήμος όμως συγκεντρώνει στο δήμο του πόσες οικογένειες έχουν πρόβλημα, ακόμα και στο βιοτικό τους επίπεδο, μπορεί να τους κόψει και ένα χιλιάρικο το μήνα και να μου πεί έχω δέκα χιλιάδες οικογένειες, θέλω δέκα χιλιάρικα άρα θέλω δέκα εκατομμύρια, χρειάζομαι αυτά και χρειάζομαι αυτά τα σπίτια ή χρειάζομαι αυτά τα κόκκινα δάνεια, τα οποία περνάνε από έγκριση. 

Η έγκριση σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει το δάνειο και πρέπει να υπάρχει ανάγκη. Άρα πρέπει να έχουμε άνθρωπο ο οποίος όντως δεν έχει δουλειά, που έχει τρία παιδιά, δύο, μισό κανένα ή είναι παππούς που δεν έχει πού να μείνει ή είναι οικογένεια και δεν υπάρχει απλά μία βίλλα που κάποιος τη χρωστάει και τι να την κάνουμε και φέρε μας τη βίλλα και έλα να δούμε, αλλά αυτό έχει να το κανονίσει με το δήμο. 

Γι' αυτό ο δήμος θα έπρεπε να ήταν δίπλα μας τώρα να κουβεντιάζει τέτοια θέματα, να είναι αγκαλιά, γιατί ουσιαστικά υπάρχει μία μονάδα που θα πρέπει να συνδεθούνε τρία πράγματα, οι εγγυήσεις μου, ο Σώρρας και ο δήμος. Άρα σήμερα οι δήμοι έπρεπε να είναι δίπλα μου, όχι να τρέχω εγώ και πού είσαι δήμαρχε και ξέρεις ... και την απόφαση ... και δεν βγήκε ...και σε δυό μήνες ....και μου ΄πανε ... και σού πανε .... 

Θα έπρεπε σήμερα ο δήμος να ήταν δίπλα μου! Γιατί εγώ για το δήμο τι είμαι; Είμαι η ίδια η ζωή του. Άρα γιατί δήμαρχε στερείς από τους πολίτες σου αυτό το δωράκι, το οποίο έχει μια διαδικασία; 

Και να σας πω και κάτι το οποίο είναι τρελό. Εδώ και δύο μέρες βγήκε ο νόμος των δήμων πώς θα χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση. Αυτό το όπλο είναι τεράστιο δικό μου όπλο. Η κυβέρνησή σας, και όχι η δική μου, η κυβέρνηση θέλει 180 δικαιολογητικά, βάζει όλη την περιουσία του δήμου ενέχυρο (θα το αναρτήσουμε αυτό και παρακαλώ να το βρείτε και να το αναρτήσετε και εσείς, είναι σημαντικό να δείτε πώς χρηματοδοτεί το κράτος). Δεν μπορούν τα εβραιόπαιδα να δώσουν δανεικά έτσι, αλλά μόνο με τον τρόπο που γουστάρουν αυτοί. Βάζει όλη την περιουσία του ο δήμος την εγγυάται, άρα λοιπόν ξεπουλιόνται όλοι οι δήμοι για να πάρουν χρήματα που πάντα θα είναι με τόκο! Άρα λοιπόν θα πέσει έξω. 

Η διαχείριση της κρατικής μηχανής, έτσι όπως λειτουργεί η κρατική μηχανή είναι μια διαχείριση για να χάνουμε πάντα τα λεφτά μας, έτσι όπως είναι δομημένη τα τελευταία χρόνια, οπότε πάνε και οι δήμοι θα τους πουλήσουμε και θα τους ξεπουλήσουμε για να πάρουμε δανεικά. 


ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ - ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Εσάς είναι άτοκα, έτσι δεν είναι;

Αρτέμης ΣώρραςΒέβαια είναι άτοκα! Αφού είναι δικά σου! Και ξέρεις γιατί είναι άτοκα; Δεν είναι άτοκα γιατί είμαστε καλά παιδιά, είναι άτοκα γιατί τα λεφτά αυτά είναι δικά σου. Δεν γίνεται να βάλεις τόκο στα δικά σου τα λεφτά! Δεν είναι άτοκα γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι, με την έννοια της φιλανθρωπίας, είναι άτοκα γιατί αυτό το ταμείο είναι Ελληνικό. 

Γιώργος Αρίστογλου: Αυτή τη στιγμή λέτε και άνθρωπος του οποίου θα σώσουμε το σπίτι και θα πληρώσουμε το δάνειό του το κόκκινο, δεν θα χρωστάει τίποτα, δίνουμε παράταση και στις ημερομηνίες και όλα αυτά και αν δεν έχει δουλειά του βρίσκουμε και εργασία μέσα στο δήμο, έτσι;

Αρτέμης Σώρρας: Κοίταξε να σου πώ κάτι. Μιλάτε για τους δήμους που είναι τώρα ένα χάος. Θέλω να αντιληφθείτε ότι όταν ο δήμος αρχίσει και παίρνει όλα αυτά τα προγράμματα και έργα θα λυθούν προβλήματα όπως η ανεργία αυτομάτως. 

Έχει σημασία να μελετήσετε καλά τα έγγραφα, οι δήμοι είναι για αποκεφαλισμό έτσι που φέρονται, θα δείτε ότι λέει μέσα ότι κατά τόπους στους δήμους απορροφάς όλο το εργατικό δυναμικό για τα έργα, που σημαίνει αν γίνει ένα έργο στη Χαλκιδική οι άνθρωποι που θα δουλέψουν στα έργα που θα γίνουν θα είναι από τον συγκεκριμένο δήμο, το λέει το συμβόλαιο μέσα. 

Εάν δεν φτάνουν αυτοί και χρειάζεσαι κι άλλες βοήθειες τότε αρχίζεις και παίρνεις από άλλους δήμους, που σημαίνει του κάθε δήμου τα έργα του τα φτιάχνουν οι εταιρίες του και οι δημότες του, που σημαίνει ότι δεν αφήνεις να υπάρχει ανεργία. Όταν τελειώσει το έργο στο οποίο θα χρειαστούν πολλές θέσεις εργασίας, παραμένουν οι άνθρωποι των δήμων και μετά όταν χρειαστεί και άλλους και δεν υπάρχουν άλλοι δημότες να εργασθούν τότε βρίσκεις άλλους. Αυτό το λέει το συμβόλαιο μέσα, είναι καθαρά ελληνικότατο. Αφού λέμε ακόμα ότι οι εταιρίες που θα φτιάξουν τα έργα θα πρέπει οι εργολάβοι να είναι με DNA αποδεδειγμένοι Έλληνες, σου λέει τίποτε αυτό; Γερμανική εταιρία δεν μπαίνει. 

Μπορεί να πάρει τη δουλειά ή την εργολαβία Ελληνική εταιρία που αν δεν προλαβαίνει μπορεί να την δώσει ως υπεργολαβία σε Γερμανό, όχι να είναι ο Γερμανός αφεντικό, γιατί θα ελέγχεται το έργο πάντα από Έλληνες, που σημαίνει γίνεται υπεργολάβος ο Γερμανός. Τι θα έρθει γερμανική εταιρία να χτίσει; Θα την πάρει η Ελληνική μου εταιρία και θα δοθούν υπεργολαβίες αν δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια τεχνογνωσία εμείς σε γερμανικές εταιρίες ή αγγλικές εταιρίες ή οπουδήποτε αν και εφόσον. Αν και θεωρώ ότι οι Ελληνικές εταιρίες είναι οι καλύτερες στον κόσμο, με τεράστια τεχνογνωσία και δεν θα χρειαστούμε καμία ξένη εταιρία. Δεν έχουμε κανένα συμφέρον να βάλουμε ξένους, εκτός εάν δεν προλαβαίνουμε. 

Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

Γιώργος Αρίστογλου: Λένε κάποιοι δήμαρχοι υποψήφιοι, ρωτούν κύριε Σώρρα ότι εντάξει γίνεται ένα έργο, ο δήμος πώς θα βγάλει, δεν είναι επιχείρηση, αν γίνει ένα έργο και κάποια στιγμή δεν μπορούμε να πληρώσουμε μετά, τι γίνεται;

Αρτέμης Σώρρας: Εκεί είμαι εγώ, για αυτό έχω πάντα τη διαχείριση, δηλαδή εγώ εγκρίνω τα έργα. Που σημαίνει οι δικές μου υπηρεσίες εάν κάνουνε λάθος, αυτό το κόστος το έχω εγώ στο κεφάλι και όχι ο δήμος. Δεν υπάρχει περίπτωση αγαπητέ μου Αρίστογλου να περάσεις από εμάς, εμείς είμαστε οι χειρότεροι των χειρότερων, λέω χειρότεροι για να αντιστρέψω τους όρους, μεταφορικά. 

Δεν υπάρχει από εμάς και τις υπηρεσίες μου να περάσεις και να βγεί έργο που να χάσει. Κατάλαβες; Δεν γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να λαθέψει έργο σε μας. Λαθεύουν στοχευμένα σε άνθρώπους στοχευμένους εκτελεστικούς όπως είναι η κυβέρνησή σου. Σε ανθρώπους που έχουν την ίδια διαχείριση δεν υπάρχει λάθος, δηλαδή να φτιάξω μαρίνα και να μην δουλέψει. Φτιάχνω μαρίνα και δουλεύει όπως γουστάρω με τα κριτήρια τα δικά μου. Κατάλαβες; Δεν γίνεται. Άν φτιάξει μια μαρίνα το κράτος θα κοιτάξουν να φάνε όλοι οι αλιγάτορες, μπορεί να κοστίσει 7 φορές παραπάνω, τελικά να την δώσουμε στον γνωστό του γνωστού ώ γνωστέ και τελικά η μαρίνα πέφτει έξω και κάποια στιγμή την πουλάνε για ένα εκατομμύριο και έχει κοστίσει διακόσια. Αυτό το σύστημα λοιπόν είναι παλιό, τέλος σε όλα αυτά! Τα έργα είναι έργα και όλοι βγάζουνε, όλοι δουλεύουν και πλουτίζουν γιατί έχουν πολύ δουλειά. 

Γιώργος Αρίστογλου: Μάλιστα. Αυτό που θα κάνω τώρα κύριε Σώρρα είναι το εξής. Θα πρέπει να πούμε τους υποψηφίους τώρα, γιατί άντε οι δήμαρχοι - πραγματικά εγώ έχω τρελαθεί, το λέω ευθέως στον αέρα, έχω τρελαθεί με τους δήμους. Έχω τα χαρτιά έχω αποδείξεις και λέω πότε θα εκραγώ και θα αρχίσω να τα βγάζω στη φόρα ... Να πούμε στους ακροατές για να καταλάβουν. Έρχεται ο κύριος Σώρρας με εγγύηση, βάζει εγγύηση και παίρνει ο δήμος τα λεφτά να κάνει έργα υποδομής.


ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

Αρτέμης Σώρρας: Όχι μόνο βάζω εγγύηση κύριε Αρίστογλου, είμαι ο ίδιος μηχανισμός που ακουμπάω στο μυστικό των μυστικών και σήμερα είμαι μπροστά και βάλλομαι σε ένα τεράστιο παγκόσμιο μηχανισμό, όπου από αυτό το μυστικό των μυστικών είναι να πάρει και η Ιταλία, είναι να πάρει και η Γαλλία, είναι να πάρει και η Αγγλία, είναι να πάρει και η Αμερική.

Γιώργος Αρίστογλου: Είναι να πάρουν όλοι, έτσι;

Αρτέμης Σώρρας: Ε βέβαια, δεν είσαι εσύ το καλό παιδί όπως είναι οι εβραίοι ο περιούσιος λαός του θεού, μπουρμπούτσαλα του τύπου εσύ είσαι Έλληνας και οι άλλοι δεν παίρνουνε! Κατάλαβες; 

Είναι όλοι στο κοινό ταμείο και οι 44 χώρες, πρόσεξε, οπότε λοιπόν τώρα όταν ανοίγει αυτό, ανοίγει για όλους δεν ανοίγει μόνο για τον Έλληνα! Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που κρατάνε όλα τα μιάσματα για να μην γίνει γνωστό. Και έρχεται όλη η κυβέρνηση και λέει «κόφτον με τρόπο», αλλά δεν γίνεται. Τον ρωτάνε οι άλλοι «είναι παράνομος ο Σώρρας;» και βγαίνει ο υπουργός δικαιοσύνης και λέει «όχι βέβαια, δεν βλέπω τίποτα μεμπτό στον Σώρρα» και τα χαρτιά μου τα έχουν όλοι. 

Τα χαρτιά για τους δήμους καταρχάς πέραν που έχουμε συγκεκριμένες προεγκρίσεις, έχουνε κατατεθεί στην Παγκόσμια Τράπεζα. Κάποια στιγμή θα εμφανιστούν όλα αυτά τα χαρτιά και όλη αυτή η διαδικασία και θα δείτε τι θα γίνει! Θα γίνει στον πλανήτη εκείνο που πρέπει να γίνει! Αντιλαμβάνεστε ότι δεν ζητάς κάτι παράνομο, δεν κάνεις κάποια απάτη, είναι δικά σου τα χρήματα με πολύ συγκεκριμένη διαδικασία. 

Είμαι ένας από τους μηχανισμούς που μπορώ να ακουμπήσω, άρα όλοι οι Έλληνες δήμαρχοι θα έπρεπε να είναι δίπλα μου και σε ενδεχόμενο, γιατί η κυβέρνησή μας ξέρετε βάζει βέτο στην παγκόσμια κοινότητα με δόλο ότι δεν γίνεται η κοινωνία η Ελληνική να μην έχει ισότητα, δηλαδή δεν γίνεται ένας δήμος να ακουμπήσει, να πάρει τα έργα και ό άλλος να μην έχει να φάει. Αυτόματα μέσα στην Ελλάδα έχουμε αστάθεια. 


Ο J.P. MORGAN ΠΕΘΑΝΕ ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Γιώργος Αρίστογλου: θα μιλήσω τώρα για την Ελένη την Κίτσου που αυτή τη στιγμή μας ακούει κι όλας στην Ξάνθη, η οποία είχε τον Δήμαρχο της Καβάλας μπροστά ο οποίος λέει εγώ να μην εκτεθώ και θέλουμε εγγυήσεις και θέλουμε αποδείξεις κλπ.

Αρτέμης Σώρρας: Τι εγγυήσεις να του δώσουμε του ανθρώπου εμείς; Εμείς του λέμε άσε μας να σου φέρουμε λεφτά στο δήμο και κάνε ό,τι θέλεις. Εντωμεταξύ υπάρχει θέμα, γιατί πολλοί δήμοι που πηγαίνουμε και έχουμε τα στοιχεία τα οποία κάποια στιγμή θα τα βγάλουμε στη δημοσιότητα, θα δούμε ότι η κυβέρνηση ενώ δεν έχει χρήματα να δώσει πουθενά ούτε σε σχολεία και αναγκάζεται να έρχονται οι εβραίοι οι άφραγκοι να μου φέρουν από τα πετρέλαιά μου της Θάσου, αντιλαμβάνεστε τώρα σε σχολειό της Νάουσας να δίνει ο Σόρος. 

Ξαναείπα και εκτίθεμαι και λέω, γιατί εγώ υποτίθεται εκτίθεμαι, ο Σόρος είναι άφραγκος με την έννοια τη μεταφορική και όχι την κυριολεκτική. Έχει ένα καλό διαμέρισμα στο Μανχάταν, είναι ο άνθρωπος «που βγαίνει μπροστά - που φαίνεται» σε κάποιες εταιρίες, θεωρείτε εσείς ότι είναι ένας γίγαντας, δεν είναι γίγαντας, δεν είναι τίποτα. 

Έβγαλε λέει 20 δις παράγωγα. 20 δις μπουρμπούτσαλα έβγαλε στη Νέα Υόρκη. Είναι σαν τον J.P. Morgan. Όταν πέθανε ο J.P. Morgan, ο «μεγάλος» J.P. Morgan που σήμερα η εταιρία αυτή έχει 145 τρισεκατομμύρια του αμερικανικού δημοσίου χρέους (δεν ξέρω τι τους πούλησε, αλλά εν πάση περιπτώσει θα τον βρούνε και αυτοί τον δρόμο τους, όλοι θα τον βρούμε το δρόμο μας) όταν πέθανε ο « μεγάλος» J.P. Morgan δεν είχε καμία περιουσία, δεν είχε τίποτα παρά μόνο ένα διαμέρισμα στο όνομά του και εκείνο ήταν υποθηκευμένο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Ποιος είσαι κύριε Σόρος;


ROTHSCHILDS & GEORGE SOROS - ΣΚΟΠΙΑ & ΘΡΑΚΗ

Γιώργος Αρίστογλου: Μάλιστα, και πώς έγινε Μόργκαν & Στάνλεϋ; 

Αρτέμης Σώρρας: Ξεκίνησε από τραστ, ήταν μια εταιρία τραστ μέσα στο χρηματιστήριο, ή οποία ήταν η εταιρία που διαχειρίζονταν τα «μεγάλα» τα παιδιά, δηλαδή οι Ροθτσάιλντ. Αυτά είναι τα δεξιά και αριστερά χέρια τους με πολλά δάκτυλα, τίποτα παραπάνω και λιγότερο. 

Ο Τζόρτζ Σόρος δεν έχει κάτι. Ο Τζόρτζ Σόρος έρχεται στο Μοντενέγκρο, είναι σε όλη τη Γιουγκοσλαβία, ουσιαστικά είναι το παιδί που φτιάχνει Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες οι οποίες είναι καθαρά πρακτορικές. Συνεργάζεται άψογα με κάτι μιάσματα Ελληνικά τα οποία έχουνε κάνει κακό στη χώρα μας, αλλά τώρα ας κάνουν ό,τι θέλουνε. Όταν θα έρθει στη βασιλεία ο Έλληνας θα καταλάβουν όλα τα μιάσματα τι έχουνε κάνει στην Ελλάδα μου. Γίνεται μωρέ να έχουν στο υπουργείο εξωτερικών εταιρία η οποία να εδρεύει μέσα στο υπουργείο εξωτερικών και να κάνει κουμάντο στο υπουργείο των εξωτερικών το δικό μου; Μέχρι πού ρε παιδιά θα φτάσει; Σκόπια; Ποια Σκόπια; Για πια Σκόπια που λέγονται Μακεδονία και κάθονται από πίσω όλα αυτά τα ευραιόπαιδα και κάθονται και ζορίζουν την Ελλάδα. Και τα άλλα τα εβραιόπαιδα που είναι μέσα στην Ελλάδα τα οποία κυβερνάνε συμφωνούνε με τα άλλα τα εβραιόπαιδα που σκοτώνουν την Ελλάδα μου από την άλλη μεριά. Έχουνε κάτσει απέναντι λοιπόν και σε έχουνε βάλει και σε πυροβολούνε, και δεν ξέρω μέχρι πότε. Μιλάνε για Θράκη. Για ποια Θράκη ρε να μιλήσουν τα μιάσματα;

Γιώργος Αρίστογλου: Εδώ τώρα βγήκε και το άλλο το σχέδιο, το καινούργιο κράτος που θέλουν να δημιουργήσουν, το κράτος της Ιωνίας. Προσέξτε κύριε Σώρρα τι λένε. Λένε θα πάρουν τα παράλια της Μικράς Ασίας, τη Θράκη, τη Μακεδονία και τα νησιά για να κάνουν το κράτος της Ιωνίας. 

Αρτέμης Σώρρας: Έλα μωρέ τώρα που θα κάνουν κράτος της Ιωνίας. Άκου! Κάποτε είχανε ένα κομμάτι χαρτί και τραβάγανε γραμμές. Έχουνε δίκιο, δεν υπήρχε κάποιος άλλος με κανένα στυλό. Εδώ και τρία τέσσερα χρόνια υπάρχει κάποιος με στυλό και είμαι εκεί και έχω μαρκαδόρο και ο καθένας δεν θα βάζει τις γραμμές του όπου του γουστάρει. Θα μαζευτούμε λοιπόν και θα πάνε οι γραμμές σύμφωνα με τον χώρο που έχει ο καθένας. Τίποτε παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Άστους λοιπόν να βάζουνε γραμμές. 

G. Soros

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ 

Γιώργος Αρίστογλου: Ακούστε τώρα τι είπε η κυρία Κίτσου από την Ξάνθη. Είπε πως ο Δήμαρχος δεν ήθελε να διακινδυνεύσει την προσωπική του σοβαρότητα σε περίπτωση που δεν κατεβούν τα χρήματα και ο Σώρρας είναι απάτη. Από την άλλη ο Δήμαρχος Καβάλας δήλωσε δημόσια πως θα προτρέψει τους 22 δημάρχους της περιοχής που προεδρεύει. 

Αρτέμης Σώρρας: Πάμε λοιπόν ένα- ένα. Ο Σώρρας αν ήταν απάτη θα ήταν ήδη φυλακή και αυτό είναι οξύμωρο να το λέει και δη ένας άνθρωπος σαν το Δήμαρχο Καβάλας που έμαθα ότι είναι δικηγόρος. Ξέρει να διαβάζει καλά τα χαρτιά και καλά τα νομικά. Ξέρει λοιπόν τι συμβαίνει και πώς συμβαίνει. Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να είναι δίπλα μου και να εξηγώ ακριβώς και θα έπρεπε να ήταν δίπλα μου στον αγώνα που κάνω για να πάρουνε όλοι οι δήμοι, που σημαίνει όλοι οι δήμοι, όλη η Ελλάδα, να πάρει λοιπόν τα χρήματα τα οποία είναι δικά του. Το ότι κάποιος του τα στερεί και δεν του τα δίνει είναι κάποια κεντρική κυβέρνησή, αλλά ο νόμος ο παγκόσμιος είναι συγκεκριμένος και δη τα «μεγάλα παιδιά». Άρα είμαι μπροστά να παλέψω με τα «μεγάλα τα παιδιά», με τα «μικρά τα παιδιά», με ό,τι πολιτικό λείψανο υπάρχει για να πάρουμε τα χρήματα τα οποία είναι δικά μας, βάζοντας και διακινδυνεύοντας δικές μου εγγυήσεις. Άρα λοιπόν να σταματήσουμε την πιπίλα αυτή και να κοιτάξουμε τα χαρτιά και να κοιτάξουμε ακριβώς όπως είναι οι νόμοι και ακριβώς όπως είναι τα ταμία. 

Όσο για την περίπτωση να εκτεθεί, δεν μπορεί να εκτεθεί σε καμία περίπτωση γιατί δεν έχει βάλει, δεν έχει κάνει τίποτα, συνεχίζει τη δουλειά του κανονικά και μου υπογράφει τα έγγραφα. Είναι μαζί μου είτε του δώσει η Ευρώπη χρήματα, χωρίς να δεσμεύει το δήμο βέβαια, αλλά ακόμα και αν τον δεσμεύσει θα τον ξεδεσμεύσουμε έπειτα, πάλι δεν μας πειράζει. 

Αν ο δήμος αύριο πάρει ένα δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 0,5% , να πάρει όσα δάνεια θέλει, τον ξεχρεώνουμε αυτόματα. Οπότε βγαίνει ένα πρότζεκτ που λέει ξεχρέωμα δήμου διακόσιασαράντα εκατομύρια, πάρτα πίσω άντε και φύγετε. Άρα δεν μπορεί να εκτεθεί σε καμία περίπτωση. Πώς να εκτεθεί; Που θα υπογράψει ένα κάλεσμα επενδυτή; Ας καλέσει κι άλλον επενδυτή με τους ίδιους όρους. Οι όροι οι δικοί μας είναι 0% για πενήντα χρόνια ξεχρέωμα και φτιάξε ό,τι θέλεις. Έχει άλλον τέτοιο επενδύτη; Εάν έχει ας τον προσκαλέσει. Δεν του κόβω τις επενδύσεις του τις επόμενες, δεν του κόβω την καριέρα του την πολιτική, δεν τον πειράζω καθόλου. Υπογράφει με μένα και φεύγω. Αυτός συνεχίζει κανονικά να δέχεται επενδύσεις από όπου θέλει, αν τυχόν έχει ή υπάρχουν καλύτερες. Δεν υπάρχει στον πλανήτη επένδυση, δεν υπάρχει τίποτα, είναι μόνο για να σου πάρουνε τον δήμο, την Ελλάδα και όλη την περιουσία του πλανήτη. 


Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Σήμερα είναι η εποχή που το «κεφάλαιο» το άφραγκο, η ελίτ η άφραγκη θέλει να πάρει την κυριαρχία και τα λεφτά από τον κόσμο, που σήμερα ο άνθρωπος είναι το πλουσιότερο ον στον πλανήτη, βάσει δουλειάς δικιάς του. 

Θέλει αυτό το χρήμα λοιπόν για να ξαναγίνει «κεφάλαιο». Τώρα είναι η εποχή που ο κόσμος γίνεται κεφάλαιο, είναι ήδη κεφάλαιο ο κόσμος και είναι η ώρα που το κεφάλαιο το φτωχό το οποίο σε έχει κλέψει θέλει να ξαναγίνει δυνατό, να είναι πιο ψηλά το «κεφάλαιο» από τον λαό. 

Σήμερα ο λαός είναι πιό πλούσιος από το κεφάλαιο γι αυτό κάνουν έτσι. Είναι το ζώο που πεθαίνει. Την ώρα που πεθαίνει το ζώο κάνει περίεργες κινήσεις και μπορεί να σε χτυπήσει. Αλλά είναι πληγωμένο, θα πεθάνει ή τώρα ή αύριο μεθαύριο θα πεθάνει, αιμορραγεί, αιμορραγεί και θέλει τώρα να σου κλειδώσει όλον αυτό τον πλούτο για να ξαναμπείς στη διαδικασία. Όμως τώρα είσαι εσύ ο πλούσιος, αυτοί είναι οι άφραγκοι, είναι οι ανόητοι, είναι τα ζώα και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ σε αυτά τα ζώα να γίνουν ξανά, να κυριαρχήσουν πάνω σε σένα. 

Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κύριε Σώρρα, ήρθατε εδώ στην Ελλάδα, σας βλέπω πολύ θυμωμένο για αυτά που βλέπετε εδώ, αυτές τις μέρες σας βλέπω σας έχει ανέβει η πίεση ...

Αρτέμης Σώρρας: Εγώ το ζω αγαπητέ μου Αρίστογλου, το ζώ και ξέρετε ζώ και πράγματα που δεν τα βλέπετε εσείς. Ζω τεράστιες πιέσεις που έχουν να κάνουν με τον συνέλληνά μου. Ρε τι παλεύεις, μου λέει, έλα από δω, πάρε τα, μου λέει, να φύγεις. Μου έχουν έρθει χίλιες πεντακόσιες συμφωνίες. <Θές ρε παιδί μου μια χώρα; Έλα στην Αμερική, παράτα την Ελλάδα ήσυχη. Άφησε την Ελλάδα. Θα δώσεις και στην Ελλάδα. Θές τα πετρέλαια της Ελλάδας να τα βγάλεις εσύ;> Πιστεύετε λοιπόν ότι δεν μπορώ να βρω το δρόμο μου; Είναι δυνατόν εγώ να μην μπορώ να κάνω συμφωνία με αυτά τα μιάσματα;


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ


Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ λέω για εμάς. Ήρθατε, μας ανοίγετε τα μάτια, μας ανοίγετε την ψυχή μας, μας τονώνετε το ηθικό και εμείς βρίζουμε το Σώρρα; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, είναι παλαβό! 

Αρτέμης Σώρρας: Και αυτό ρε Αρίστογλου έχει την αξία του. Θες να σου πω κάτι; Πιστεύετε όσο με ξέρετε, δεν είμαι ικανός να κλείσω την καλύτερη συμφωνία στον πλανήτη για μένα; Και να σας κάνω και μία ωραία λεζάντα, γιατί; Κοιτάξτε πως είμαι, όρθιος είμαι, με Ανατολή κλπ, χιλιάδες συμφωνίες έχουν έρθει. <Έλα να μας πουλήσεις αυτό .... Πούλα αυτό .... Σταμάτα ...θα σου δώσουμε αυτά .... >
Όχι βρε παιδιά, δεν είναι το θέμα αυτό λοιπόν. 

Πρέπει να καταλάβετε ότι πάνω από όλα είναι το πνεύμα και είναι μια μεγάλη αποστολή, που πρέπει ο Έλληνας και ο ελληνισμός να πάρει τη θέση που του αξίζει. 

Γιώργος Αρίστογλου: Τώρα μου ήρθε αυτή η πληροφορία. Ξέρετε τι είπε ο δικηγόρος Δανιηλίδη, στην ψύχρα σε άλλο δήμαρχο που ήταν εκεί πέρα μέσα; Όχι, είπε, θα δώσουμε τη γή μας στον Σώρρα ανεξέλεγκτα να κάνει ό, τι θέλει; Τι λέτε, λέω ποια γη σας θα δώσετε;

Αρτέμης Σώρρας: Ακούστε τι θα σας πω, πρόσεξε, γι αυτό σας είπα οι δικηγόροι θέλουν κράξιμο όλοι. Είναι Αντίνοος σοβαρός. Προκαλώ να βγάλουν όλοι οι νομικάτζες μαζί με τους δημοσιοκάφρους, και όποιος δεν είναι δημοσιοκάφρος μην παρεξηγηθεί, να βγάλουν τα χαρτιά μου στον αέρα και να επισημάνουν πού και τι έχω πεί. Όταν τα διαβάσουν οι συνέλληνές μου θα καταλάβουν για τι τεχνολογία μιλάμε και πώς έχουμε κλειδώσει παγκόσμια και εθνικά το θέμα. Θα σας πώ κάτι. Ακόμα και τις επενδύσεις που κάνουμε στο δήμο τη γή την αγοράζουμε, πρόσεξε, δηλαδή ακόμα και ο δήμος να έχει γη στην οποία θέλει να φτιάξουμε οτιδήποτε, τη γη την αγοράζουμε και μπαίνει στο κεφάλαιο του έργου. Δηλαδή η γή κάνει 100 εκατομμύρια, το έργο κάνει 200 εκατομμύρια, σύνολο 300. Οι μελέτες κάνουν 5,6, 7, 10 εκατομμύρια, σύνολο 350εκ. ξεκινάει λοιπόν το έργο με αγορά της γης. Ακόμα και του δήμου να είναι, αγοράζουμε τη γη, που το έργο θα ξαναμείνει στο δήμο, γράφεται στο δήμο. Του αγοράζω τη γη άρα έχει ταμείο, το έργο που φτιάχνω είναι ήδη δικό του, άρα ποιά γη να μου δώσετε ρε ζώα; Γιατί παίζετε αυτό το παιχνίδι του Αντίνοου; Αφού και τη γη που θα χρησιμοποιήσουμε θα την αγοράσουμε είτε από την κτηματική υπηρεσία - αν δεν είναι του δήμου - και αν είναι του δήμου πάλι την αγοράζουμε. Μπαίνει μέσα στο γενικό σύνολο του έργου. Δηλαδή σας είπα η γη πληρώνεται, οι άδειες πληρώνονται, το έργο πληρώνεται, παραδίδεται στο δήμο και δουλεύει. Σου πληρώνω τη γη και σου ξαναδίνω και το έργο. 

Γιώργος Αρίστογλου: Κερδίζει και χρήματα ο δήμος από τη γη που πουλάει.

Αρτέμης Σώρρας: Μα τα παίρνει στο ταμείο του, το γεμίζει το ταμείο του. Είναι και θέμα συμβουλίου, δεν μπορώ εγώ να ξέρω στο δήμο του, ο νόμος είναι ξεκάθαρος, στο δήμο σου πρέπει να υπάρχει ένα «κοινωνικό πρόσωπο» γιατί τα λεφτά αυτά είναι του πολίτη και θα πρέπει να πάνε στον πολίτη, άρα αν ο πολίτης θέλει βοήθεια πρέπει να δεις τον πολίτη, ποιος έχει ανάγκη. Άρα λοιπόν αυτό είναι πάλι θέμα δήμου και συμβουλίου. Δεν μπαίνω εγώ στο κοινωνικό προφίλ, αυτός μπαίνει. Τώρα αν δεν θέλει να δώσει στους δημότες του χρήματα για κόκκινα δάνεια, οτιδήποτε, ας πάνε οι δημότες ως εκεί να του σπάσουν το κεφάλι, δεν μπορώ εγώ να το κάνω, εγώ δεν μπορώ να δώσω. Εμένα μου δίνει εντολή ο δήμος και εγώ εκτελώ. 


ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ

Γιώργος Αρίστογλου: Δεν μπορώ να διανοηθώ κύριε Σώρρα ότι έρχεσαι στο δήμαρχο και του λές πάρε να κερδίσεις, να γεμίσεις τα ταμεία σου, πάρε να κάνεις έργα, πάρε να εξοφλήσουν τα δάνεια τα κόκκινα, πάρε εργασία να δώσεις στο δήμο σου κλπ και να μην θέλουν.

Αρτέμης Σώρρας: Να σου εξηγήσω γιατί. Τόσα χρόνια οι δήμαρχοι έχουν κάνει χιλιάδες αδικοπραξίες στο δήμο του, με αποτέλεσμα να έχουν «σκελετούς» στις ντουλάπες τους

Οι μισοί είναι για φυλακή και οι άλλοι μισοί που είναι έξω και δεν είναι ακόμα τους κρατάνε εκβιάσιμους τα πολιτικά παιδιά για να έχουν μια ηλίθια ευρωνουβέλα σε όλη την Ελλάδα. Άρα λοιπόν έτσι λειτουργεί ο δήμος. 

Δεν σας κάνει εντύπωση που οι εθνικές εκλογές έρχονται και έχουν σχέση με τις δημοτικές εκλογές; Όποιο κόμμα πάει καλά στις δημοτικές εκλογές θα βγεί και κυβέρνηση. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τους σκελετούς; Είναι δηλαδή θέμα δήμου; Άρα αντιλαμβάνεστε συμπολίτες μου, έλληνες πολίτες, που πολίτης σημαίνει πολιτισμένος, διαφορετικά αν δεν είναι ο πολίτης πολιτισμένος οπλίτης είναι ή θεός ή ζώον και σίγουρα θα είναι ζώον- θα πρέπει να αλλάξεις τον δήμο και σήμερα είναι κάποια παλικάρια πάνω και δεν έχουν ανάγκη τα κόμματα. Εάν ξεφύγουν οι δήμοι από τα κόμματα θα έχουμε μια υγιή Ελλάδα. 

Σήμερα λοιπόν όλοι οι δήμοι είναι εγκλωβισμένοι και υπό απειλή, έχουν κάνει άσχημα πράγματα σύμφωνα με όλη την διαπλοκή που υπάρχει σε όλον το δημόσιο βίο, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος τι θα κάνει. Ναι αγαπάει το Σώρρα, θέλει, το καταλαβαίνει, το βλέπει, δεν είναι βλάκας, όμως έχει και πέντε δικαστήρια που θα πάει στο κακούργημα και είναι άσχημο να πάει στα εξήντα, εβδομήντα του φυλακή. Σας λέω λοιπόν ότι όλοι είναι εκβιάσιμοι. 


ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα αυτή τη στιγμή μου λέτε την απάντηση που έδωσε στο βίντεο, την είδα εγώ και γράφει η κυρία Κίτσου, ο Δήμαρχος της Καβάλας λέει εκτίθεται κατά τη γνώμη του πολιτικά..

Αρτέμης Σώρρας: Ναι. Πώς εκτίθεται πολιτικά; 

Γιώργος Αρίστογλου: Δηλαδή διακινδυνεύει η προσωπική του σοβαρότητα ...

Αρτέμης Σώρρας: Μα διακινδυνεύει την προσωπική του σοβαρότητα να καλέσει τον επενδυτή; Να πεί έλα εδώ, αν μας τα φέρεις μας τα έφερες, αν δεν μας τα φέρεις δεν χάνουμε και τίποτα. Το πλέον σοβαρό όμως είναι ότι ασχολείσαι με την παγκόσμια κοινότητα σε λογαριασμούς που είναι δικοί σου. Μέσα αναφέρονται οι λογαριασμοί. Τους αναφέρουμε ακριβώς <πού> θα πας και <τι> θα κάνεις, δηλαδή δίνεις εξουσιοδότηση για να πάμε σε εκείνους τους λογαριασμούς που είναι δικοί σου. Άρα ρε Φορέα τι έπαθες; Δεν έπαθες κάτι. Δεν σου κόψαμε τη φόρα ...

Γιώργος Αρίστογλου: Λοιπόν εγώ επειδή τελειώνει ο χρόνος κάνω πρόταση στα ίσια στον αέρα κύριε Σώρρα. Εφόσον οι δήμαρχοι δεν βάζουν μυαλό και δεν θέλουν, θα πάω εγώ προσωπικά και θα πιάσω υποψηφίους δημάρχους και θα τους πω ελάτε εδώ, κανονίστε αυτά για να κάνετε έργα για τους δήμους σας, για να ελευθερώσετε τους δήμους σας, χωρίς κόμματα, χωρίς δόγματα, χωρίς τίποτα, μόνο Ελληνικά!

Αρτέμης Σώρρας: Η δύναμη της χώρας αυτή είναι. Σήμερα θα έπρεπε 50, 60 δήμοι που πήγαν στην Φρανκφούρτη και ζητάγανε λεφτά από την Μέρκελ, η οποία είναι ξεβράκωτη, οι γερμανοί οι φουκαράδες είναι συνάνθρωποί μας οι γερμανοί, πραγματικά με τη Γερμανία θα ασχοληθούμε πάρα πολύ. Με σεβασμό στον γερμανικό λαό, σας λέω ότι ο γερμανικός λαός έχει πληρώσει πολλά χρήματα στα εβραιόπαιδα, είναι σκλαβωμένος, δεν έχουνε χώρα, δεν έχουνε σύνταγμα, απλά τους ψήνουν τηλεοπτικά, τους λένε κάναμε γκάλοπ λέει και δεν θέλουν οι γερμανοί την Ελλάδα. Οι γερμανοί δεν θέλουν την Ελλάδα; Οι γερμανοί πεθαίνουν για την Ελλάδα. Εσείς κοπρόσκυλα κάνετε όλες τις εγκάθετες δημοσιεύσεις και μας κάνατε εχθρούς. Οι γερμανοί πληρώνουν 48% εφορία στα κωλοεβραιόπαιδα και ζητάνε συγνώμη κάθε μέρα. Και δεν κάνανε τίποτα οι γερμανοί, έτσι; Τους σκλαβώσαν τότε, τους σκλαβώσαν μετά, τους λιώσανε. Και πήρανε ένα λαό και τον έχουνε κάνει εργάτη χωρίς νόηση, χωρίς διανόηση! 


ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.

Όλα αυτά θα σταματήσουνε και όλα αυτά τα ψέματα θα κοπούνε. Σας λέω λοιπόν πήγα στη Γερμανία, ωραία γιατί δεν πηγαίναμε στην Παγκόσμια Τράπεζα όλοι μαζί μια βόλτα; Να σας καλέσουμε, να πάμε εκεί, να παρουσιαστούμε, τα ταμεία μας, ωραία, ναι, και θέλουμε κι άλλα αφού έχουμε κι άλλα ...Μα δεν είναι μόνο αυτά. Ξέρεις τι έχεις εκεί μέσα; Ξέρεις τι μπορείς να πάρεις; Τα πάντα! Έχεις δικά σου χρήματα. σας τα λέμε, δεν σας τα λέμε; Μα δεν σας τα αποδείξαμε; Μα σας τα αποδείξαμε! Μα είδες να βρει το υπουργείο ζητήματα; Δηλαδή αν ήταν ψέματα αυτά τα ταμεία αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν στη βουλή, που έχει περάσει το θέμα στη βουλή και έχουν γίνει ένα σωρό επερωτήσεις; Θα μας είχανε σταυρώσει βρε φίλε μου, δεν καταλαβαίνεις; Βγάλε μια φούσκα αύριο εσύ να δεις τι θα σου κάνουνε. 

Αφού σας τα λέω. Ελάτε. Πάμε! Άρα μιλαει ο δήμαρχος ακόμη για απάτη; Ποια απάτη; Ωραία, ξέρετε κάτι; Οι δημοσιογράφοι και οι δικηγόροι απαγορεύεται να μιλάνε έτσι για ένα λόγο. Βρε ζωντόβολα αφού είστε μέσα στα δικαστήρια συνεχώς, άρα για να υπάρχει απάτη, υπάρχει πάντα ένα κίνητρο. Βρέστε μου βρε το κίνητρο ποιο είναι. Γιατί μιλάτε λοιπόν σαν ανόητα ζωντόβολα; Βρέστε μου το κίνητρο. 

Απάτη ο Σώρρας, ωραία τι παίρνει ο Σώρρας; Ποιους εξαπατά; Τι τους πήρε; Πώς το παίρνει; Σκίσε τον, πώς; Άρα λοιπόν δεν υπάρχει κίνητρο, δεν υπάρχει δόλος αλλά υπάρχει απάτη; Δηλαδή τα εξακόσια τα βάζω στην Ελληνική Δημοκρατία, δεν υπάρχει ίδρυμα, είναι ο τρόπος που τα βάζω. Τα παίρνεις, ξεχρεώνεις, ελέγχω και μετά σου κάνω ίδρυμα και τα έχεις για τον Ελληνισμό. Δεν σου αρέσει έτσι; Τι; Να τα δώσω στο Σαμαρά. Να τα κάνει τι; Να τα πάει στο Τελ Αβίβ; Ή να τα πάει στους άλλους από εκεί τους σιωνιστές. Πού να τα πάει μωρέ; Αφού σε κλέβει ο ίδιος! 

Γιώργος Αρίστογλου: Λοιπόν επειδή ο χρόνος μας τελείωσε θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ , ξέρω ότι δεν σας αρέσει το ευχαριστώ ...

Αρτέμης Σώρρας: δεν θα σου πω ευχαριστώ. Θα σου πω τιμή μου που είσαι μαζί μου τέτοιες ώρες που η πατρίδα μας χρειάζεται και είναι καθήκον όλων μας, γιατί για αυτό που κάνω δεν θέλω από κανέναν συνέλληνα ευχαριστώ. Είναι καθήκον μου αυτό που κάνω. Δεν είμαι ευεργέτης, είμαι πολεμιστής. Δεν είμαι ευεργέτης και είναι καθήκον μου αυτό που κάνω. Τιμή μου που είσαι μαζί μου σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτό μπορώ να το πω με την καρδιά μου. Ευχαριστώ δεν λέω! 

Γιώργος Αρίστογλου: και εμένα δική μου τιμή που είμαστε συμπολεμιστές.

477531-ArtemisSorrasBanner.jpg
Λοιπόν κυρίες και κύριοι μπείτε μπροστάρηδες στους υποψήφιους δημάρχους που θα πάνε τώρα. Να βγάλουμε καθαρούς δημάρχους εδώ και τώρα! 

Αρτέμης Σώρρας: έτσι αγαπητέ μου. Να το εκλέξετε είναι ελληνόπουλο, να το ελέγξετε αν θέλει το καλό του τόπου! Αν θέλει το καλό του τόπου του θέλει και το καλό της Ελλάδας μας! 

Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα σας ευχαριστώ. 


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ 
ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 102,3 FM -18.12.2013 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ