06 Φεβρουαρίου 2014

Υποψηφιότητα για το δήμο Ρεθύμνου ο κ. Στέλιος Πετράκης.




Στην ανακοίνωση του αναφέρει:
«Όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας σήμερα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία πέντε έτη έχουν υποστεί περικοπές, μειώσεις στους προϋπολογισμούς τους ακόμα και ανακλήσεις στα έργα ανάπτυξης που είχαν προγραμματίσει. Τα αποτελέσματα αυτής της άσχημης συγκυρίας τα ξέρουμε όλοι. Δεδομένης της αδυναμίας της ελληνικής πολιτείας και του υπουργείου Οικονομικών για την προμήθεια/παροχή προς τον Δήμο ικανοποιητικών κεφαλαίων, ο Δήμος με σκοπό να συντηρήσει και να ικανοποιήσει τις τρέχουες ανάγκες και να υποστηρίξει τις δραστηριότητές του διατηρώντας το νόμιμο δικαίωμά του όπως αυτό προβλέπεται από τον Νόμο υπ’ αριθμ.3852/ΦΕΚ αρ. φύλλου 87/7-7-2010 και που αφορά τη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτη δύναται να καταφεύγει σε άλλα μέσα εξεύρεσης πόρων με την προϋπόθεση να μην επιβαρύνει με κανένα επιπρόσθετο έξοδο τον Δήμο, τους Δημότες και το Δημόσιο γενικά για αυτή του την ενέργεια. 

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους που κυνηγούν τα λάθος πράγματα για να κερδίσουν την εκτίμηση λάθος ανθρώπων, επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω δημιουργικούς ανθρώπους, απαρηγόρητους, περιθωριοποιημένους και μόνους, επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος που οι πολιτικοί μας χρησιμοποιούν τη δύναμη της ψήφου μας, επειδή δεν μου αρέσει να συνδέεται η πολιτική με τους πολιτικούς, επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους που δεν ονειρεύονται πια.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
Όποιοι λοιπόν μπορούν να συμπλεύσουν μαζί μας για να ταράξουμε τη σιωπή, να βάλουμε ένα μεγάλο στοίχημα, να δώσουμε μία μάχη ενάντια σε κομματάνθρωπους, ενάντια σε μία βαθιά λανθασμένη πολιτική, όποιοι είναι ανικανοποίητοι με την υπάρχουσα σήψη και παρακμή, όποιων η ψυχή και η σκέψη βράζει πρέπει να δώσουν το παρόν γιατί αυτούς έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Όλοι οι κρατούντες έχουν ενημερωθεί έγκαιρα άμεσα ή έμμεσα για την 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ-ΧΡΩΜΑ-ΔΟΓΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου