ΑΔΡΙΑΝΟΣ 2.jpgΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ... 
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΣΤΟ PORTO PALACE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 08/02/2014
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ 09/02/2014

ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.jpg

Είχαμε φτάσει περίπου μισή ώρα πρίν την ημερίδα στο ξενοδοχείο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη. Ήμασταν 4 συνεργάτες από την ομάδα ΕΙ-ΕΝD Μνημοσύνη και δύο από την ομάδα του Αλφειού Ποταμού. Περιμέναμε με μεγάλη αγωνία και δίψα να δούμε τον Αρτέμη Σώρρα και το επιτελείο του καθώς και τους οικονομολόγους και τραπεζίτες και όλους τους προσκεκλημένους. Η τεράστια αίθουσα του συνεδρίου είχε αρχίσει να γεμίζει ασφυκτικά. Ήταν περίπου 11 το πρωϊ σε μία ηλιόλουστη μέρα. Υπολογίσαμε χοντρικά πως οι συγκεντρωμένοι άνθρωποι στο χώρο ήταν περίπου 3000 με 3500. Ο αντίλαλος των συζητήσεων αντηχούσε σαν ένα τεράστο μελίσσι στα αυτιά μας. Πήραμε τις θέσεις μας λίγο πρίν ξεκινήσει η ημερίδα στα τραπέζια των δημοσιογράφων που κάλυπταν το γεγονός. Βγάλαμε τις φωτογραφικές μας μηχανές, τα μικρόφωνα μας και τις συσκευές ηχογράφησης. Είμασταν καθ'όλα έτοιμοι για να καλύψουμε δημοσιογραφικά το γεγονός. Σε λίγο έκανε την εμφάνισή του ο κ. Διαμαντόπουλος. Ακολούθησε ο Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης και ο Αντώνης Βαλσαμάκης. 
Α.jpg
Η συνεργάτιδα μου Κατερίνα καθόταν δίπλα μου. Τράβηξε την πρώτη φωτογραφία. Καθώς κοίταξε τον φακό της για να βεβαιωθεί πως έχει αποτυπωθεί σωστά η εικόνα στην ψηφιακή της φωτογραφική μηχανή, αναφώνησε, "απίστευτο"!!! Μιά τεράστια μπάλα φωτός δίπλα στον Δόκτωρα Λαμπράκη φάνηκε να καλύπτει τον κύριο Διαμαντόπουλο. Ήταν η πρώτη φωτογραφία με αυτές τις περίεργες σφαίρες που είχαμε στα χέρια μας από εκείνη την ημέρα και ήμουν μάρτυρας ότι τραβήχτηκε δίπλα μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ την συνέχεια. Πολλές φορές λές πως ίσως να είναι κάποια αντανάκλαση του φακού ή ότι ίσως κάτι δεν λειτούργησε καλά. Αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία παρουσιάζει πάνω από 12 τέτοιες "σφαίρες" orbs.Όλοι όσοι ήταν στο ξενοδοχείο είδαν αμέτρητες σφαίρες, όχι όμως με γυμνό μάτι, αλλά μέσα από τους φακούς των μηχανών τους. Αυτό το συνειδητοποίησα στην επιστροφή όταν είδα στο διαδίκτυο όλες εκείνες τις φωτογραφίες.  Όλες οι φωτογραφίες που θα δείτε εδώ είναι παρμένες από το facebook από πολλές διαφορετικές μηχανές. 
Β.jpg
Γ.jpg  Δ.jpg
Ε.jpg  Ζ.jpg
Η.jpg  Θ.jpg
Ι.jpg  Κ.jpg
Το φαινόμενο των σφαιρών-οντοτήτων συνεχίστηκε την επόμενη μέρα και στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Πάλι πολλές διαφορετικές σφαίρες κάνουν την εμφάνισή τους παντού στον χώρο.  Έξω από το γήπεδο στον πάνω όροφο του σταδίου συμβαίνει κάτι διαφορετικό ... εκτυφλωτικές σφαίρες κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα τεράστιο νέφος σαν εκτόπλασμα συγκεντρώνεται στην οροφή του σταδίου. Ακολουθούν μαρτυρίες που περιγράφουν το φαινόμενο με τον δικό τους τρόπο σύμφωνα με αυτό που βίωσαν. Πολλοί αισθάνονταν περίεργα μέσα στο χώρο του γηπεδου και βίωσαν μια κατατονική διάθεση. Άλλοι ήταν συγκινημένοι και δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια τους στην θέα του συγκροτήματος των Ποντίων με τα μικρά παιδιά που έκλεψαν την παράσταση.
Λ.jpg  Μ.jpg
Ν.jpg  Ξ.jpg 
Ο.jpg
Π.jpg
Για κάποια λεπτά χρειάστηκε να βγώ από το γήπεδο και ανέβηκα σε έναν χώρο συγκέντρωσης στην θύρα 4. Όταν βρισκόμουν εκεί έννοιωσα το πάτωμα να τρέμει και να τραντάζει. Μου ήρθε στο μυαλό η Κεφαλονιά. ¨Όχι και εδώ σεισμός σκεφτηκα"! Το τράνταγμα γινόταν ολοένα και δυνατότερο ... μου πήρε μερικά λεπτά να συνέλθω από τον μαγνητισμό του σεισμού ή τέλος πάντων αυτό που νόμιζα εγώ για σεισμό. Ακούστηκαν οι πρώτες νότες από την Μυθωδεία του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Έβγαινε ο Αρτέμης. Έπρεπε να επιστρέψω στην αίθουσα.   

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & ΣΧΟΛΙΩΝ ΛΙΛΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Dimitrios Xrysikos
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! ΟΛΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.


Για τα πλοία σύννεφα:
Μάρη Λιώκη ΛΙΛΗ ΝΑΙ. ΟΣΗ ΩΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΗΤΑΝ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑΑΠΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΦΤΑΣΑΜΕ 3.30 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠ ΕΞΩ. ΤΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΟΛΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΝΕΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΧΗΜΑ. ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ 


Η μαρτυρία της Μάρη Λιώκη:

ΚΑΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΥΝΝΕΦΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ CLOUDS SHIPS ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 ΠΑΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3.30 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ. ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ «ΕΦΥΓΑ».ΕΧΑΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΑΡΗ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΑ ΣΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ Ν ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ!!!!! ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ 20 ΛΕΠΤΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ Μ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΤΑΓΑΜΕ. ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: «ΔΕΝ ΤΡΕΧΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΑΜΕ, ΣΧΕΔΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΙΩΡΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ». ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΗΣ: «ΕΣΥ ΜΑΡΗ «ΕΦΥΓΕΣ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ....» . ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΕΛΕΤΗ .....ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 80%. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΛΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ. 
1901854_10203218728933033_1521858242_n.jpg  1459821_10203204149928567_1543750363_n.jpg
Lily Charalampidou

Οκ. Και κάποιος άλλος είχε σχολιάσει για την οροφή του σταδίου το βράδυ, αν μπορέσω να βρώ ποιος ήταν, θα του στείλω. Προσωπικά, επειδή έχω μια ευαισθησία σε αυτά, όταν ήμουν στο στάδιο είδα με γυμνό μάτι σε κλάσματα δευτερολέπτου ένα σιέλ orb και είπα: εδώ υπάρχει τρελλή ενέργεια και μας έχουν κατακλύσει πνευματικές και εξωγήινες δυνάμεις. Και στην ημερίδα στο PALACE το είχα νιώσει και επιβεβαιώθηκα. ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Ροδούλα Ευκλή 

    "    ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΠΑΛΑΤΑΚΙ) ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΑΒΒΑΚΗ Η ΟΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΩΡΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΕΜΠΑΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΗΧΟΥΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ !!ΔΙ Α Ε ΛΑ ΕΠΑΛΛΑΝ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!! ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!ΕΓΩ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΚΟΙΤΑΖΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ!!ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ!!ΣΚΑΦΟΣ!!!!!!ΣΚΑΦΟΣ!!!Η ΩΡΑ ΗΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ 20 .42 ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ !Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΦΩΣ ΕΚΠΟΡΕΥΘΗΚΕ !!ΕΓΩ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Η...ΕΝΑ ΑΧΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ!!ΕΙΧΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΝΤΑΥΓΕΙΑ!!ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ ΥΠΥΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!ΜΕΤΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΕΝΩΣΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΙΣΙΑ ΡΟΔΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΧΗ ΕΥΚΛΗ!!!!

Maria Savvaki 

    "     Μαρία απο Ρόδο. Στις 9/2/2014 όταν τελείωσε η γιορτή μας στη Θεσαλονικη και βγαίνοντας απο το στάδιο, χτύπησε το κινητό μου! Καθώς μιλούσα κοιταζα τον ουρανό, περίπου 20.42 ξαφνικά απο πάνω μου περίπου στα 20 μέτρα με και κατεύθυνση απο βορρά προς νότο, μια Φωτεινή σφαίρα πρασινοκιτρινη, περνάει με ταχύτητα και χάνεται μετα απο 5,6 δευτερόλεπτα! Το αυθόρμητο ήταν χωρίς να υπολογιζω με ποιον μιλάω στο κινητό, αρχίζω και φωνάζω δυνατά δείχνοντας ταυτόχρονα και με τον δείκτη του δεξιού χεριού μου ¨ σκάφος, σκαφος¨ μέσα τον ενθουσιασμό για να προλάβουν να τον δουν κ άλλοι!