31 Μαρτίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΤΣΙΠΡΑ…ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΤΣΙΠΡΑ…ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ»
Artemis Sorras ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΑΚΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΑΖΑΡΟΠΑΙΔΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
.................................................................

Artemis Αρτέμης Σώρρας Καταλαβαίνω απολύτως, όλα τα ερωτηματικά, τις απορίες και την καχυποψία σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Οι τηλεοράσεις μας πούλησαν το μνημόνιο σαν «σωτηρία» και την εθνοκτονία του λαού μας σαν «απαραίτητο βήμα για την πρόοδο». Και πολλοί το πίστεψαν, κι άλλοι τόσοι έσκυψαν το κεφάλι.
Από την άλλη, βλέπετε εμένα, να προσπαθώ να ενημερώσω τον κόσμο, ότι κατέχω νόμιμα τα 600 δις, που μπορούν να σώσουν αυτόν τον τόπο. Προσπάθησαν να με παρουσιάσουν σαν απατεώνα, σαν γραφικό, σαν ψεύτη. Όμως εγώ, στέκομαι ακόμα εδώ, μόνος, απέναντι σε ένα παμφάγο σύστημα που προσπαθεί να με εκμηδενίσει, να με εξευτελίσει. Πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι απέναντί μου είναι όλες οι δυνάμεις του πλανήτη, που παλεύουν λυσσαλέα για την παγκόσμια κυριαρχία και την κατάκτηση των εθνών. Δηλαδή την κατάργηση του πολίτη. Ο άνθρωπος πολίτης, είναι ο πολιτισμένος άνθρωπος. Όμως, ανθρωπος μη πολιτισμένος, σε τί διαφέρει από το ζώο; Έλληνες, αποφασίστε τί θα είστε.
Οι εξελίξεις πάνω στο θέμα «Σώρρας» είναι τεράστιες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το περιβάλλον είναι ρευστό και μεταβάλλεται από μέρα σε μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε ακόμα να σας ανακοινώσουμε τι θα κάνουμε αλλά και πως θα το κάνουμε. Όμως, ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού, είναι η Ελλάδα, η χώρα μου, η χώρα μας, και ό,τι συμβαίνουν εδώ, έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλο τον πλανήτη. Η Ελλάδα, είναι μέρος των Βαλκανίων, τα Βαλκάνια της Ευρώπης, και η Ευρώπη του κόσμου. Φανταστείτε, το «φαινόμενο της πεταλούδας». Ένα χτύπημα των φτερών της εδώ, μπορεί να προκαλέσει τυφώνα κάπου αλλού…
Γι” αυτό, πρέπει Έλληνες, να συνειδητοποιήσετε την αξία σας. Πρέπει να αποδείξετε και να διεκδικήσετε την ύπαρξή σας με κάθε τρόπο. Είσαστε μεγάλο μέρος του σχεδιασμού . Βασίζονται στην αδράνεια ,στο φόβο σας. Αντιδράστε! Εσείς και όχι μόνο εγώ ,ο Σώρρας. Εγώ εμφανίζομαι, είμαι εδώ και πολεμάω με όλους κι αν το βλέπετε, δεν φαντάζεστε «τι δεν βλέπετε».
Τα 600δις, απολύτως υπαρκτό ποσόν με όλες τις πιστοποιήσεις, είναι ήδη στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας. Στο όνομα των Ελεύθερων Ελλήνων. Δεν είναι στο όνομα των σκλαβωμένων. Αν οι Έλληνες δεν ελευθερωθούν δεν θα τα πάρουν ποτέ! Αν τα δώσω σε σκλαβωμένους Έλληνες θα γίνουν όπλο για να μας σκλαβώσουν ακόμη περισσότερο . Εμείς το όπλο αυτό , τα 600δις, το θέλουμε για να ελευθερωθούμε. Αυτό είμαι, ένα οπλικό σύστημα το οποίο πρέπει εσείς να χρησιμοποιήσετε. Η συμμετοχή όλων των Ελλήνων στον αγώνα με το όπλο που χθες δεν είχαμε και σήμερα το έχουμε, μας δίνει την νίκη, μας δίνει την ελευθερία!
Εσείς και όχι μόνον εγώ, έχετε το παιχνίδι.
Αν το θέλετε εσείς δεν σας σταματάει κανείς!
Οι καρδιές μας, το DNA μας επικοινωνούν!
Μην εμπιστεύεστε κανέναν.
Διαδώστε, σχηματίστε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης, βγείτε από τον μικρόκοσμο σας και οραματιστείτε μία Ελλάδα ελεύθερη .
Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μου www.artemis-sorras.com
Αρτέμης Σώρρας
28 Νοεμβρίου 2012
ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD-ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ:
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/skapaneas-bwbos-laliwths-mossad-hoynta-kai-oikogeneia-tsipra.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου