Το κουστούμι του ''Ανεξάρτητου'' υποψηφίου και η κατακερματισμένη δεξαμενή!
altΞεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τους επικεφαλής των παρατάξεων που θα διεκδικήσουν το Δήμο Πύργου τον ερχόμενο Μαίο και ένα από τα επόμενα επεισόδια θα είναι ''Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ''....και ποιός μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν!!!

Με μια πρώτη ανάγνωση βλέπουμε πως τρείς (3)"ανεξάρτητοι" συνδυασμοί!!! (σας τα 'λεγα κανα μήνα πρίν πως ο ''Ανεξάρτητος'' είναι της μόδας και θα ''φορεθεί'' πολύ φέτος Είναι της μόδας και πουλάει.. )   προέρχονται από το προηγούμενο σχήμα που κέρδισε τις εκλογές το 2010 -παράταξη Παρασκευόπουλου .

altΚαι αναφερόμαστε συγκεκριμένα στουςΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ (απόλυτα συνυπεύθυνοι για την υποβάθμιση του Πύργου και θέλουν να "παλέψουν" για το καλό της πόλης) ενώ και ο ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ αντλεί -διεκδικεί ψήφους από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων.
Είναι προφανές πως τα παραπάνω ...σχήματα, οι παραπάνω υποψήφιοι  θα «δοκιμαστούν» ιδιαίτερα στις επικείμενες εκλογές και κάποιοι εξ αυτών θα φάνε τέτοια ''σφαλιάρα'' από την κοινωνία που θα τους εξαφανίσει από τον τοπικό - πολιτικό χάρτη.
Αν λάβει κανείς υπόψη του πως ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ «αγνοούνται» στις δημοσκοπήσεις γενικότερα, γίνεται αντιληπτό ότι η πολιτική τους προσπάθεια γίνεται ζήτημα επιβίωσης...

Είναι της μόδας και πουλάει...

alt
Το νέο «φρούτο» -εισαγωγής ή όχι, δεν έχει καμία σημασία- είναι να λέγεσαι και να κυκλοφορείς ως «ανεξάρτητος υποψήφιος» και...«αντιμνημονιακός».
Είναι μια νέα μεταμοντέρνα εμφάνιση, η οποία, όπως φαίνεται, θα «πουλήσει» την πραμάτεια της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Το κοστούμι του ανεξάρτητου μπορεί να είναι στενό, αλλά θα φορεθεί.

Ωστόσο, όλοι αυτοί που σήμερα δηλώνουν ανεξάρτητοι έχουν διατελέσει αιρετοί κουβαλώντας στις πλάτες τους κομματικές σημαίες, πήραν το κομματικό «χρίσμα» και δεν έβγαλαν κιχ σε προηγούμενες εκλογές και πέρα από τις προσωπικές φιλοδοξίες δεν τους χωρίζει τίποτα.....

Λέτε μήπως να τους ''ενώνει'' το ...καλό του ΠΥΡΓΟΥ; Καλά μη βαράτε..είπα μήπως... 
 
altΧωρίς να αποκλείεται και άλλη υποψηφιότητα και χώρις τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ-που και αυτός όλο και ''κάτι θα τσιμπήσει'' από την ίδια δεξαμενή ,γίνεται αμέσως αντιλλυπττό πως ΘΑ ΓΙΝΕΙ ''ΣΦΑΓΗ'' ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....
με κερδισμένο τον Γ.ΛΙΑΤΣΗ που εμφανίζεί πιο ''συμπαγή σχήμα''...για την ώρα.
Pirgiotis
......................................................................................................
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Pirgiotis ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!

1- Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5/10/2013 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ... ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΚΕΛΟΠΟΥΛΟ,... "μην ασχολείσαι εσύ...άστο σε μένα..." !!!

ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 13/10/2013 ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ,ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ, ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΟΓΩ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ... ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/102013 ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ... ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΑΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΩΦΕΥΕΙ-ΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ!!! 

2- Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΙΑΤΣΗ" ΣΕΪΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΤΣΗ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!

3- Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ  ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ...ΝΑ "ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ" !!!


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ" ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ...ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..., ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...

ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...
.....................................................................................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


-- ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ (για όσους δεν έστειλαν ακόμα) ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. των ΔΗΜΩΝ


-- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


..............................................................................................
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ...
.............................................................................................

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: 
--> ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!
--> ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
--> ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΞΩΦΛΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!! 
--> Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!
--> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ .. ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ !!!
--> ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΑΡΙΝΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !!!
--> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΣΧΟΛΩΝ, ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!
--> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!
--> ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ !!!
--> ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
--> ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!! 
--> ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!
507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg

512566-Ε4 ΣΗΜΑ.jpg