11 Μαρτίου 2014

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… «ΦΙΛΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΚΛΟΠΕΣ…

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… «ΦΙΛΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΚΛΟΠΕΣ…

516159-newego_LARGE_t_1101_53789592

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ………..
ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ…
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ «ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 9η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 1942, Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ( ΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ). ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ……..ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ……ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.
…………………………………………………………..
……………………………………………………….
ΔΕΙΤΕ… ΔΕΙΤΕ… ΔΕΙΤΕ…
ΕΔΩ ΟΙ 20.000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… 1966
Καταπ. μετρικοί τόνοι χρυσού της Ελλάδας
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Καταπ. Λογαριασμοί ελληνικοί
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007
Καταπ. Παπούλιας
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007
καταπ. Αλογοσκούφης
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007
Καταπ. Βασιλάκης Ελλάδα
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠΙΚΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !Καταπ. Παγκοσμια επιτροπή Πίκης Κύπρος
……………………………………………………………………
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ…ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2009…

2009/12/11

Ηταν άνοιξη του 1941, λίγο πριν από την είσοδο του γερμανικού στρατού στην Αθήνα, όταν ο τότε υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γεώργιος Μαντζαβίνος ακολουθώντας εντολή της ελληνικής κυβέρνησης ανέλαβε τη μεταφορά του χρυσού του ελληνικού κράτους στο εξωτερικό. Ο χρυσός φορτώθηκε στον Πειραιά στο αγγλικό καταδρομικό πλοίο «Διδώ», το οποίο με κίνδυνο να βυθιστεί παίρνοντας μαζί του το πολύτιμο φορτίο έφθασε μέσω Κρήτης στην Αίγυπτο. Από εκεί κατέληξε στη Νότια Αφρική, όπου παρέμεινε ως το τέλος του πολέμου. Μαζί με τον τότε υποδιοικητή και μετά την απελευθέρωση διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν ο 13χρονος γιoς του Αντώνιος Μαντζαβίνος, μέλος σήμερα του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας της Ελλάδος. Ο γιος ήταν γραφτό να είναι σήμερα ένας από εκείνους που λόγω της θέσεώς τους στο εν λόγω συμβούλιο συναποφάσισαν για την πώληση 20 τόνων χρυσού από την κεντρική τράπεζα. Μοιάζει σαν μυθιστόρημα και εγείρει περιέργεια αλλά και ενστάσεις, σαν και αυτή που εκφράστηκε τις προάλλες με την κατάθεση ερώτησης 60 βουλευτών της ΝΔ, που είπαν ότι εν κρυπτώ η Τράπεζα της Ελλάδος πούλησε το χρυσάφι για να καλύψει τα κυβερνητικά ελλείμματα – αλλά μάλλον οι βουλευτές πιάστηκαν αδιάβαστοι. Στο διάστημα που μεσολάβησε από την πολεμική περιπέτεια του ελληνικού χρυσού ως σήμερα ο ρόλος του πολύτιμου μετάλλου σε μια οικονομία, αλλά και στην ελληνική ειδικότερα, έχει αλλάξει άρδην.

Ο χρυσός της Ελλάδας βρίσκεται κατά ένα μέρος στο θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας της Ελλάδος, στα υπόγεια του κεντρικού κτιρίου της Πανεπιστημίου, και κατά ένα άλλο στο εξωτερικό. Ενα κομμάτι του ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EKT), την οποία οι ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες «προίκισαν» με χρυσό και συναλλαγματικά διαθέσιμα. Κάθε τράπεζα συνέβαλε στη δημιουργία των αποθεμάτων χρυσού της EKT ανάλογα με το «ειδικό βάρος» της χώρας της. H ελληνική «συνεισφορά» παραμένει στην κατοχή της Τράπεζας της Ελλάδος και εμφανίζεται ως περιουσιακό στοιχείο της στον ισολογισμό της. Ελληνικός χρυσός, κατατεθειμένος σε ράβδους διεθνών προδιαγραφών, βρίσκεται στη Fed (την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ) και στην Τράπεζα της Αγγλίας, εκεί όπου υπάρχουν αγορές που πληρώνουν τόκο για καταθέσεις χρυσού.Ολόκληρο το άρθρο εδώ…
Δείτε όμως και τα παρακάτω από εδώ για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1941 Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ.
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ Κ.ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΚΑΙ Γ.ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,
Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, Ο ΜΙΝΩΣ ΛΕΒΗΣ, ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ.
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΗΡΧΕΤΟ ΕΙΣ ΟΥΓΚΙΑΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 610.796 ΚΑΙ 431/ΟΟΟ.
ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ ’41 ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ.
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ <<ΒΑΣΙΛΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΝ>> ΚΑΙ <<ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΝ ΟΛΓΑ>> ΕΙΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΝΑΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΣΦΑΛΗ.ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ Η Ν.ΑΦΡΙΚΗ!!!!!!!(ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Η Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!!)
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ!!!!!!!ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΙΝΩΣ ΛΕΒΗΣ.
ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ <<ΔΙΔΩ>>.Ο ΧΡΥΣΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑ ΜΕΣΩ ΣΟΥΕΖ.
ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ Η ΑΥΓΥΠΤΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ.ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ Β.
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ GERMISTON TOY ΤΡΑΣΒΑΑΛ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΧΡΥΣΟΣ ΒΑΡΟΥΣ 608.350 ΚΑΙ 790/000.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΑ ΘΥΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ SOUTH AFRIKA RESERVE BANK.
AYTO EINAI TO XΡONIKO THS ΔIAΣΩΣΗΣ TOY EIΣ XΡΥΣΟΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΕΤ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΗΛΠΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΔΙΟ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΞΕΛΙΠΕ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1941 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ………………………………………………..
ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ.
…………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λίγες ιστορικές αναφορές στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου…

«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ …Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ

http://alfeiospotamos.gr/?p=261

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου