alt

Συνέλληλες   έγκλειστοι  ενός  καθεστώτος ,που κατάφερε να  αλώσει  το σύστημα μας, διχάζοντας  μας  επί σειρά ετών,  αντισταθείτε, σ' αυτούς που ενώθηκαν και κυβερνούν κάτω  από έναν  συγκερασμό κόμματων, προκειμένου  αλώσουν την  ζωή μας   την ψυχή μας , την αξιοπρέπεια μας .
Αντισταθείτε    με την  γνώση και γκρεμίστε τα φρούρια που έκτισαν  προκειμένου να φυλακίσουν  την αλήθεια.
Μας οδήγησαν στην  μεθοδευμένη κρίση και μας έπεισαν ότι  τα τραγικά που   βιώνουμε  είναι απαραίτητα, για την έξοδο μας από την  κρίση που εκείνοι δημιούργησαν.
Δεν υπάρχει κρίση. Υπάρχει αόρατος πόλεμος εναντίον μας με όπλο τους  το υποτιθέμενο χρέος μας προς τους διεθνείς τοκογλύφους, που αυξάνεται συνεχώς. Μας έκαναν να πιστέψουμε ότι δε υπάρχει λύση. Και όμως υπάρχει είναι εδώ είναι απλή, σύντομη δεν κυκλοφορεί στα κανάλια  λόγο αποκλεισμού της  από αυτά. Εδώ λοιπόν  καθαρίζοντας την ομίχλη που καλύπτει την ανθρώπινη διάνοια θα  σας αποκαλύψω την αλήθεια πιστεύοντας ότι η  γνώση είναι το κλειδί της αλήθειας  παραθέτοντας τα ακόλουθα που  φαντάζουν σαν ψέμα αλλά είναι  πέρα ως πέρα αληθινά.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Σας παρουσιάζω  τον τρόπο «με τον οποίο μπορεί άμεσα η χώρα να απαλλαχθεί από τους εξοντωτικούς όρους των  μνημονίου» αλλά και τα «αδιάσειστα στοιχεία»
 Τον  Σεπτέμβρη του 2012 και πριν το δεύτερο μνημόνιο  παρακολουθήσαμε από  τα ΜΜΕ, ότι εμφανίστηκε κάποιος  Έλληνας  ονόματι Αρτέμης Σώρρας και ο πρόεδρος του ΜΚΟ με την  επωνυμίαEnd National Debt. (ΕΝD) dr.  Μανώλης Λαμπράκης, και δήλωσαν ότι υπάρχουν τα χρήματα (ομόλογα ΑΑΑ Αμερικανικού δημοσίου) για την εξαγορά του Ελληνικού Χρέους!!!!.

Συγκεκριμένα ο πρώτος ως άνω αναφερόμενος δήλωσε  ότι προτίθεται ορμώμενος από την αγάπη του για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό που βάλλεται αμείλικτα από παντού, να εξαγοράσει  όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας  το οποίο ήταν  και παραμένει αδιευκρίνιστο και να προσφέρει χρήματα για ανάπτυξη.
Λίγες  μέρες αργότερα  από τα ίδια ΜΜΕ, άκουσα την διάψευση όλων όσα είχαν αναφέρει επί του θέματος «εξάλειψη δημοσίου χρέους με ομόλογα 600δις κλπ» ότι δεν υπάρχουν ομόλογα, καθώς και άλλεςθολές και αδιευκρίνιστες ως είθισται  δικαιολογίες, χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο, που να αποδεικνύει την αλήθεια της διάψευσης από πλευράς κράτους.
Έτσι μείναμε αποσβολωμένοι να παρακολουθούμε τον διασυρμό μας ως λαός, την καταβύθιση μας στα χρέη, την αδυναμία μας για αποπληρωμή τους, τις αυτοκτονίες, την υπογεννητικότητα την κατάσχεση των περιουσιών μας, και την πλήρη απαξίωση μας από το καθεστώς σε συντεταγμένη συνεργασία  με τους τοκογλύφους και τα ΜΜΕ.
Όμως  ελεύθεροι στο πνεύμα συνέλληνες μου , οφείλω  να σας πληροφορήσω  ότι τα ομόλογα έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο αποκλειστικά την Ελληνική Δημοκρατία!! Το περιεχόμενο  του υπό κηδεμονία λογαριασμού(custodian account ) είναι κτήμα, του ελληνικού λαού, ο οποίος όμως, μόνον θεσμικά ως χώρα μπορεί να ρευστοποιήσει τα CDRs. ,υπό συγκεκριμένους όρους και αυτό για να μπορέσει να παραμείνει και μελλοντικά ελεύθερος χωρίς βάρη-υποθήκη του Έθνους μας.
1.-Να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους
2.Να γίνει λογιστικός έλεγχος των χρεών της χώρας με ορκωτούς λογιστές υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, Ώστε να εξεταστεί η νομιμότητα  των χρεών που καλούμαστε να πληρώσουμε  με  διαφάνεια και δικαιοσύνη.
Όμως τίποτε από τα πάρα πάνω δεν έγινε, αντιθέτως ψηφίστηκε το μνημόνιο και κατάπτυστη αντεθνική  παράγραφος  που απαγορεύει την εξαγορά του δημόσιου χρέους από τρίτες χώρες όπου: «Δεν μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι ούτε κανείς εάν δεν είναι αυτόχθων Έλληνας». Ο αποτρεπτικός όρος αυτός τέθηκε από τους δανειστές με σκοπό να μην εξοφλήσει η Ελλάδα ποτέ, και υπεγράφει   από την Βουλή μέσω των ψηφισμένων  δυστυχώς από μας  εκπροσώπων της η καταδίκη μας .
Η ελληνική κυβέρνηση είναι ενήμερη  της κατάθεσης των ομολόγων  ύψους 600 δις, που αν  τελικά γίνει αποδεκτή η πρόταση, η αποπληρωμή του χρέους θα γίνει με επιτόκιο 0,5% με χρόνο αποπληρωμής τα 100 χρόνια. 
 Eχουν  αποσταλεί δι΄ εξωδίκων  τα δικαιολογητικά περί της κατάθεσης και της νομιμότητας  των ομολόγωνΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΦΟΡΕΙΣ :
1. Στον πρωθυπουργό της χώρας Σαμαρά.
2. Στον πρόεδρο της βουλής.
3. Στον τότε υπουργό εθνικής οικονομίας κ. Σαχινιδη.
4.Στα  μέλη του Ελληνικου κοινοβουλίου.
5. Στον Άρειο Πάγο.
6. Στον διοικητή της τράπεζας Ελλαδος κ. Προβοπουλο.
7. Στην Πρόεδρο του διεθνούς νομισματικού ταμείου κα Lagarde
8. Στον Πρόεδρο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας κ. Μαριο Ντραγκι.
9. Στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής επιτροπής κ.Barroso

ΣΤΙΣ 4/10/12 Tο υπουργείο οικονομικών αφού εξέτασε τον πλήρη φάκελο και όλα τα αποδεικτικά έγγραφα λογικά θα έπρεπε με έγγραφη επίσημη ανακοίνωση να απαντήσει αν τα 600δις  υπάρχουν είναι νόμιμα ,κλπ ,εν τούτοις  το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Από το υπουργείο οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδεμία πρόταση πρόσφορα ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα σε σχέση με τα φημολογούμενα 600δις τα οποία υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα».
Μετά από αυτά κατατέθηκε   μήνυση από τον κ. Σώρρα  κατά των 300 της βουλής η οποία όπως και τόσες άλλες  εκκρεμεί.
            Πέραν των 600δις υπάρχει πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων για την εξόφληση  δάνειων, ταμείων ΔΟΥ και  ανάπτυξη, για τον απεγκλωβισμό των δημοτών που και αυτό επιμελώς αποκρύπτεται.

Είναι λοιπόν δεδομένο πως σήμερα η Ελλάδα, η πατρίδα μας, βρίσκεται υπό κατοχή. Και η κατοχή έχει συντελεσθεί, επειδή μία παρέα από μηδενικής ικανότητας πολιτικών, σχεδιασμένα και μέσα από πολλά ψέματα, κατέλαβαν την εξουσία στην χώρα, και παραμένουν με την ανοχή μας και την ψήφο μας, εξακολουθούμε μέσω αυτών να παραμένουμε  έρμαια του ΔΝΤ (μηχανισμού οικονομικής αποψίλωσης).
Εύχομαι, ελπίζω και παλεύω για την απόκτηση της ελευθερίας, μέσω της γνώσης. Αν αισθάνεστε και σεις όσο και εγώ υπόδουλοι παλέψτε και σεις  με το μοναδικό  αέναο όπλο  της γνώσης και της αφύπνισης. Καλή λευτεριά σε όσους αισθάνονται σκλαβωμένοι.

Μαρίνα Λάτση



ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!

(ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ)