24 Μαρτίου 2014

TOP SECRET Ufo-1-3 Βιολογική/ Φυσική Αθανασία και αποίκιση άλλων πλανητών!!!

TOP SECRET Ufo-1-3 Βιολογική/ Φυσική Αθανασία και αποίκιση άλλων πλανητών!!!

10153281_1480573158832858_1443689694_n
http://www.scribd.com/doc/213899515/6678694-Top-Secret-Ufo-1-3
George Kinikos: TOP..SECRET..SENSITIVE..TOP EYES ONLY.. CIA..BRIEFING..
Ενημέρωση: Βιολογική Αθανασία
Δείτε επίσης τις σημειώσεις του προγράμματος Art Bell (15 /2/2004)
30 Μαρτίου 2002
Κατάστασις εκτάκτου Προσοχής-ανάγκης Διαβαθμιση Q
Υπ᾽όψιν μόνον λίαν Υψηλόβαθμων στελεχών.
«Άκρως απόρρητη ενημέρωση»
Να μην ανακοινωθεί σε εξωτερικούς οργανισμούς, ῾Υπουργεία, εκτελεστικές νομοθετικές ή δικαστικές υπηρεσίες χωρίς την κατάλληλη εσωτερική Διαπιστευμένη άδεια.
————————–—————
Αυτός ο οργανισμός ανακοινώνει ότι ο κώδικας της γήρανσης έχει οριστικά αποκωδικοποιηθεί κάνοντας τη Βιολογική Αθανασία κάτι το απόλυτα βέβαιο. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό δεν είναι ένα μελλοντικό γεγονός, αλλά έχει αποδειχτεί στόν παρόντα χρόνο, τελεσίδικα μέσω επιστημονικών πειραμάτων.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Βιολογική/ Φυσική Αθανασία ή αλλιώς το πρόβλημα τοῦ θανάτου, έχει λυθεί οριστικά. Τό πρόγραμμα  »Ανθρώπινο γονιδίωμα» που ολοκληρώθηκε υπό τη αιγίδα διαφόρων άκρως απορρήτων κοινωνικών οργανισμών, TRINE, UMBRA, SACRED, JEHOVAH, MAJESTIC,ZODIAC, SPIRITUAL,ENVIRONMENT and MEDEA κατέκτησε οριστικά τήν θνητότητα /φυσικό θάνατο.
Δεδομένα: Από πληροφορίες που διαδόθηκαν από την πρώην ΕΣΣΔ, πάνω στις οποίες αυτός ο οργανισμός και άλλοι πού έχουν συνεργαστεί σχετικά με διάφορα προγράμματα ΑΤΙΑ \ εξωγήϊνων πολιτισμών (συμπεριλαμβανομένων και άλλων χωρών με καταχωρημένη δραστηριότητα), η υπηρεσία μας έλαβε πειστικές πληροφορίες σχετικά με αποδεδειγμένα συμπεράσματα που αφορούν τη Βιολογική Αθανασία. Εξωγήινα δεδομένα που μας γνωστοποιούνται ήδη από το 1952 έδωσαν τις εξής τελεσίδικα πειστικές πληροφορίες.
1) Όλες οι φυσικές μορφές ζωής, ζώα και τα ανθρώπινα όντα είναι στην πραγματικότητα (λόγω έλειψης καλλίτερης περιγραφής) πνεύματα συνδεδεμένα με ένα δοχείο ανθρώπινης μορφής/σάρκας. Πειστικές δοκιμές σε ζώα ή/και ανθρώπους δείχνουν ότι αυτό μπορεί να εξακριβωθεί θετικά και αποδεδειγμένα.
2) Υπάρχει ένας φυσικός/νοητικός μηχανισμός ο οποίος εμποδίζει αυτά τα δεδομένα να προσδιοριστούν και να ανιχνευτούν εύκολα. Στρεβλώσεις των δεδομένων δημιουργούνται όταν παρατηρηθούν διανοητικά πιο προσεκτικά. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η κοινότυπη ιδέα ότι ο άνθρωπος είναι από σάρκα και έχει ψυχή.Το σωστό δεδομένο είναι ότι ο άνθρωπος είναι ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΣΑΡΚΑ.
3) Είναι εξαιτίας αυτής της διανοητικής/ψυχικής διαστρέβλωσης που αυτοί που διαβάζουν αυτήν την ενημέρωση θα δυσκολευτούν να την κατανοήσουν πλήρως, καθώς και το μέγεθος της πληροφορίας που περιέχεται σε αυτήν. Οι μελέτες δείχνουν ότι όταν κάτι είναι μη ξεκάθαρο ή δυσνόητο, επαναλαμβανόμενες αναγνώσεις του ίδιου υλικού ξεκαθαρίζουν τις όποιες παρερμηνεύσεις. Θα χρειαστεί το κάθε άτομο να αναγνώσει αρκετές φορές αυτή την πληροφορία ώστε να γίνει ξεκάθαρη.
4) Οι «πυροδότες» αυτού του αρνητικού νοητικού μηχανισμού που δημιουργούν τη στρέβλωση είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τις φονταμενταλιστικές παγκόσμιες θρησκείες, ως συστήματα πεποιθήσεων. Όσο πιο φονταμενταλιστική η πεποίθηση, τόσο πιο έντονα ενεργοποιείται αυτός ο μηχανισμός.
5) Ο Φονταμενταλισμός ορίζεται εδώ ως μια αυστηρή και κυριολεκτική ερμηνεία των ιερών βιβλίων και γραφών που συναντώνται σε όλες τις μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες.
6) Ο «πυροδότης» δεν ενεργοποιείται πλήρως με τις ΜΗ φονταμενταλιστικές θρησκείες. Ο μηχανισμός έχει όντως όμως κάποιο αποτέλεσμα με όλες τις θρησκείες.
7) Οι θρησκείες που προωθούν μια μετά θάνατο ζωή, η οποία είναι καλύτερη από την παρούσα ζωή στη Γη, έχουν σαν αποτέλεσμα την πιο δυνατή ενεργοποίηση του «πυροδότη». Αυτό μετά συνδέεται με έναν δεύτερο «πυροδότη» ο οποίος προωθεί γρηγορότερο γήρας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο άνθρωπος υποθέτει ότι ο θάνατος είναι προτιμότερος από τη ζωή και άμεσα συνδεδεμένος με τη σκέψη ότι η ζωή μετά θάνατον θα ξεπερνά κάθε ευχαρίστηση την οποία μπορεί να προσφέρει η σημερινή ζωή.
8) Αυτοί οι μηχανισμοί επίσης περιέχουν το φαινόμενο της «Ημέρας της κρίσεως». Ενεργοποιούν παγκόσμιους τεχνητούς κατακλυσμούς που προκαλούνται από τους ανθρώπους μέσω των παραπάνω αναφερόμενων «πυροδοτών συλλογικού ασυνείδητου» (Μέρος Α και Β). Κάθε άνθρωπος έχει αυτούς τους πυροδότες. Ενεργοποιούνται όλο και πιο έντονα καθώς η διαδικασία γήρανσης προχωρά, καθώς η μεγάλη ηλικία και ο φυσικός θάνατος πλησιάζουν, οι θρησκευτικές αντιλήψεις γίνονται όλο ένα και πιο σημαντικές για το λαό.
9) Εξαιτίας της νοητικής διαστρέβλωσης (που αναφέρεται στο σημείο 2) οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από τη δράση των πυροδοτών, πιστεύουν ότι μια ανώτερη δύναμη ή ανώτερη οντότητα, περισσότερο αναφερόμενη σαν Θεός, δημιουργεί αυτά τα κατακλυσμιαία γεγονότα (το φαινόμενο της «Ημέρας της Κρίσεως»). Πιστεύεται από τη μεριά των ανθρώπων, ότι ο Θεός θα καταστρέψει τους εχθρούς των θρησκειών τους και ότι θα οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο τα μέλη της ίδιας θρησκείας ή αίρεσης. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους που είναι επηρεασμένοι από αυτούς τους νοητικούς πυροδότες,ανεξάρτητα από το ποιά είναι η θρησκεία τους.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Α) Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.
Β) ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.
Γ) ΜΕΤΑ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΟΝΑ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΥΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.
Δ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ» ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
Ε) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΠΙΣΤΗΣ)
Η μόνη επίδραση που έχουν αυτοί οι πυροδότες είναι η συνολική καταστροφή ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής μέσω ενός σεναρίου για το τέλος του κόσμου, κλιμακώνοντας την τρομοκρατία και τον εκτενή πυρηνικό και βιολογικό παγκόσμιο πόλεμο που γίνονται μια βεβαιότητα.
10) Είναι ασαφές προς το παρόν, το πώς αυτοί οι μηχανισμοί μεταφέρθηκαν αρχικά στην ανθρώπινη φυλή αν και υπάρχουν διάφορες θεωρίες. Είναι μόνο σαφές ότι τα στοιχεία 1-9 είναι αληθινά και έχουν αποδειχθεί.
ΛΥΣΕΙΣ
Τρέχοντα στοιχεία από το Φεβρουάριο του 2002:
1) Η NASA έχει συντονιστεί επιτυχώς μέσω διαφόρων ιστοριών «κάλυψης-απόκρυψης», αλλά στα παρασκήνια η πλανητική εξερεύνηση του ηλιακού μας συστήματος είναι «ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ CLASS A» εξαιτίας του ότι οι μηχανισμοί «πυροδότησης» είναι σε πλήρη δράση από τις 11/9/2001. Οι διασυνδέσεις λειτουργικών δικτύων των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που χρησιμοποιούνται από αυτό το γραφείο και αυτές των άλλων μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών παγκόσμια, δείχνουν με 99.9% ακρίβεια ότι από την 9/11 έχει αρχίσει να πλησιάζει η εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής εκτός αν άλλοι πλανήτες εποικισθούν σύντομα, και/ή πολυάριθμοι τεχνητοί διαστημικοί σταθμοί δημιουργηθούν και χρησιμοποιηθούν. Οι πληροφορίες που υπήρχαν σε προηγούμενες «Υψηλής προτεραιότητας Class A» ενημερώσεις, περιείχαν μόνο αυτά που επιτρέπεται να γνωρίζετε.
2) Το πιο βαρυσήμαντο είναι ότι το Πρόργαμμα ΒΑ (Πρόγραμμα Βιολογικής Αθανασίας) έχει ολοκληρωθεί. Η αποπεράτωση αυτού του σχεδίου ήταν ένα αναγκαίο βήμα εξαιτίας του χρόνου που χρειάζεται για διαπλανητικά ταξίδια σε μακρινά αστρικά συστήματα, όπου υπάρχουν πλανήτες στους οποίους μπορεί να διατηρηθεί η ζωή.
Αν είχαμε πολύ χρόνο, οι τεχνολογικές μας εξελίξεις και με τις κατευθύνσεις των Εξωγήινων Πολιτισμών θα ήταν αρκετές για διαπλανητικά ταξίδια χωρίς τη Βιολογική Αθανασία. Εξαιτίας της έλλειψης χρόνου, η Βιολογική Αθανασία ήταν ένα ευκολότερο πρόγραμμα προς ολοκλήρωση, με τις πληροφορίες που περισυλλέχτηκαν από το σχετικά νέο Πρόγραμμα Ανθρωπίνου Γονιδιώματος
3) Ζητούμε αυτή τη στιγμή μια πλήρη λίστα αυτών που πρέπει να σωθούν άμεσα από τις τρέχουσες καταστάσεις «πυροδοτών» που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτοί με τους οποίους πρέπει να έρθουμε σε επαφή, πρέπει να έχουν λογική επιστημονική νόηση και σώμα, καθώς και να είναι καθαροί από θρησκευτικές επιρροές, οι οποίες θα επέτρεπαν στους πυροδότες (ιούς) να συνεχίσουν να λειτουργούν εκτός του πλανήτη – πατρίδα.Αφού το υψηλού επιπέδου προσωπικό μεταφερθεί, άλλες ομάδες της ανθρωπότητας θα σωθούν ανάλογα με το πώς το επιτρέπει ο χρόνος.
4) Το σχέδιο της παγκόσμιας κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών δεν σχεδιάζει το να χαθεί κάποιο μέρος της ανθρώπινης φυλής, αλλά αντιθέτως το καλύτερο μέρος της να σωθεί πρώτο. Προγράμματα βρίσκονται σε εξέλιξη για να εφαρμοσθεί το παρόν πρωτόκολλο όσο γρηγορότερα και πιο δίκαια γίνεται.
5) Αν και είναι κατανοητό ότι η Βιολογική Αθανασία είναι ένα τεράστιο εγχείρημα για το ανθρώπινο γένος, σημειώνεται επίσης μέσω του εφαρμοζόμενου «διαδικτύου πρόβλημα/ λύση» ότι όταν η ΒΑ θα αρχίσει να ενεργεί, οι «πυροδότες» θα πάψουν να λειτουργούν, τερματίζοντας έτσι την πλειοψηφία των συγκρούσεων και πολέμων στη Γη. Τό ως άνω λειτουργικό διαδίκτυο καθορίζει ότι δέν θά υπάρξη παντελής εξάλειψη των συγκρούσεων, αλλά η κατάσταση θά γίνη διαχειρίσιμη μέ τήν εφαρμογή εφικτών καί αποδεκτών λύσεων
6) Το λειτουργικό διαδίκτυο υπολογίζει ότι η Βιολογική Αθανασία θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για την πλανητική ανθρώπινη σωτηρία. Όταν όλοι όσοι είναι εφικτό αποκτήσουν την Βιολογική Αθανασία επιτυχώς, η παγκόσμια ειρήνη θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί. Περιβαλλοντολογικές,διατροφικές, ενεργειακές ανησυχίες θα διακανονισθούν και μετά η ανθρώπινη φυλή θα μπορεί να επιστρέψει στόν Πλανήτη Γαία εάν το επιθυμεί.
7) Το λειτουργικό διαδίκτυο δείχνει ότι εκείνοι που δεν επιλέξουν τη Βιολογική Αθανασία, θα σταματήσουν να είναι μέρος του προβλήματος, σε εύθετο χρόνο, αφού η Βιολογική Αθανασία αποτελεί προϋπόθεση για την πλανητική εποίκιση / δραπέτευση, και οι «μηχανισμοί πυροδότησης» θά προκαλέσουν τήν τελική τους καταστροφή, ούτως ώστε να καθαριστεί ο ιός πλανητικά και να επιτραπεί έτσι η επανεκκίνηση (re-booting) του πλανήτη.
8) Σέ εκείνους που έχουν «μηχανισμούς πυροδότησης», θά δοθή η ευκαιρία να αποκτήσουν τη Βιολογική Αθανασία, αλλά μόνο αφού οι «πυροδότες» έχουν εξαλειφτεί από την προσωπική τους εξίσωση. Επιστημονικές διαδικασίες θα είναι σε θέση σύντομα να καταργήσουν αυτούς τους πυροδότες. Αυτό το γραφείο ή οποιαδήποτε άλλη ὑπηρεσία πληροφοριών, παγκόσμια δεν θα κάνει υποχρεωτικές αυτές τις διαδικασίες ή την αφαίρεση των πυροδοτών για κανέναν.
9) Από τη στιγμή που αυτοί οι πυροδότεςε είναι στενά συνδεδεμένοι με προσωπικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα να μην παραβιάζονται οι προστασίες που έχουν δοθεί στη θρησκεία (γενικά) από το Αμερικανικό Σύνταγμα ή από παρόμοια έγγραφα προστασίας και νόμους και σε άλλες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.
10) Το συνολικό σχέδιο που αναφέρεται παραπάνω πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε10 μέχρι 50 χρόνια, μέ το χρονοδιάγραμμα νά ξεκινά από την ημέρα αυτής εδώ της ενημέρωσης. Το ποσοστό επιβίωσης του ανθρώπινου γένους μειώνεται μέ συνεχώς αυξανόμενη ταχύτητα κάθε χρόνο μετά τα πρώτα 10 μέχρι τον 50ο χρόνο, με αποτέλεσμα την κλιμακωτή δημιουργία ανυπέρβλητων προβλημάτων, πράγμα που θα καθιστούσε την ολοκλήρωση/δραπέτευση από τον πλανήτη, σχεδόν αδύνατη.
11) Θα δοθεί στη NASA κατάλληλη χρηματοδότηση για το δικό της μέρος στο σχέδιο. Θα χρησιμοποιηθεί παράκαμψη των κανονικών μέσων χρηματοδότησης για να επισπευτεί η διαδικασία.
12) Το Πρόγραμμα «Άνθρώπινο Γονιδίωμα» θα συνεχίσει να λαμβάνει χρηματοδότηση όπως έχει συμφωνηθεί. Θα χρησιμοποιηθεί παράκαμψη των κανονικών μέσων χρηματοδότησης για να επισπευτεί η διαδικασία.
13) Όλες οι φάσεις αυτού του προγράμματος πρέπει να μπουν σε εφαρμογή ΑΜΕΣΑ! Θα χρησιμοποιηθεί παράκαμψη των κανονικών μέσων χρηματοδότησης για να επισπευτεί η διαδικασία.
14) Ο ενεργός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μαζί με άλλους αρχηγούς χωρών (ΗΠΑ και άλλων) θα φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες «κάλυψης- απόκρυψης» όσον αφορά την εξερεύνηση του διαστήματος αφού ενημερωθούν για τη σοβαρότητα αυτής της πληροφορίας και το σενάριο-αποτέλεσμα που θα υπάρξει αν δεν λάβουμε δράση για να επισπεύσουμε τη Βιολογική Αθανασία και την εποίκιση άλλων Πλανητών.
END BRIEFING.
ΤΕΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ЭIЄ ΕΛΙΚΗ ЭIЄ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου