23 Απριλίου 2014

AfD : "Ψήφισμα" εναντίον νέας βοήθειας για την Ελλάδα


AfD : "Ψήφισμα" εναντίον νέας βοήθειας για την Ελλάδα 

"Ψήφισμα" με το οποίο ζητείται από το γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο να μην εγκρίνει νέα πακέτα στήριξης ή πιστώσεις χρόνου για την Ελλάδα, θα καταθέσει σήμερα το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα "Εναλλακτική για την Γερμανία"(AfD). Το "ψήφισμα", το οποίο διακινήθηκε ηλεκτρονικώς, φέρει τουλάχιστον 30.464 υπογραφές.

Στο κείμενο, οι διοργανωτές ζητούν "το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο να αποφασίσει ότι δεν θα χρηματοδοτηθούν με δημόσιους πόρους περαιτέρω δάνεια βοήθειας, δωρεές ή πιστώσεις χρόνου για την Ελλάδα" και ιδιαίτερα απορρίπτουν ένα τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Ζητείται δε, από την κυβέρνηση να δημοσιοποίησει τις υπάρχουσες μελέτες και προβλέψεις οι οποίες εξετάζουν μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας ή άλλων χωρών από την Ευρωζώνη.

Στην αιτιολόγηση του αιτήματος, η AfD αναλύει τα οικονομικά στοιχεία της Ελλάδας, επισημαίνοντας το δημόσιο χρέος, τα μέχρι τώρα δάνεια που έχει λάβει και το "κούρεμα" χρέους. Αναφέρεται ακόμη στη συρρίκνωση το ελληνικού ΑΕΠ και στα υψηλά ποσοστά ανεργίας, κυρίως μεταξύ των νέων.

"Η πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης είναι απολύτως αποτυχημένη. Έχει στην Ελλάδα και για τον Γερμανο φορολογούμενο καταστροφικές συνέπειες. Ένα δεύτερο κούρεμα για την Ελλάδα είναι αναπόφευκτο και απαιτείται από το ίδιο το ΔΝΤ. Μέσω του κουρέματος, η Γερμανία θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεων της έναντι της Ελλάδας οριστικά. Σε αυτή την κατάσταση ένα νέο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα δεν σημαίνει τίποτε άλλο από τη συνειδητή σπατάλη των χρημάτων των φορολογουμένων. Η Ελλάδα είναι εδώ και καιρο ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Είναι πλέον καιρός να ομολογήσουμε την αποτυχία της υποτιθέμενης πολιτικής διάσωσης και να μην πετάξουμε μαζί με τα χαμένα λεφτά και περαιτέρω πόρους» αναφέρουν οι συντάκτες του "ψηφίσματος".http://www.sigmalive.com/news/greece/120136#sthash.OoZ9EGqu.vXiKocK1.dpuf





ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ (WORLD TRUSTs)-"[ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ..!!!]"

Χρήστος Μπαλαντίνας: ΤΟ 2007, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;; ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;; ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 51% ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΣΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΕΣΑΙ......

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ.!!!!

ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2073.html

EI E.N.D. - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ - ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ (ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ)
ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=oVvJVj3xYEQ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 303 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ.!!!
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΤΟΚΟΣ ΜΕ (0% ΕΠΙΤΟΚΙΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.!!!
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΩΣ, ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΗΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ, ΤΟ ΠΥΡΙΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΚΑΛΥΚΟΠΟΙΕΙΟ, ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΥΠΑΣΜΑΤΩΝ ΠΗΡΑΙΩΣ, Η ΠΙΡΚΑΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ....; ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.!!!
ΠΑΡΟΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 2007 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ - ΠΡΕΣΒΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΠΙΚΗΣ, ΣΑΡΡΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ.!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ.!!! ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.!!!

ΠΗΓΉ: http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

enatv 13,14,19, 20 /04 /2014 deltio ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΠΗΓΉ: http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/04/enatv-14-04-2014-deltio.html


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 


ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ…


ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 300 ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ REGION XII ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ REGION I / REGION XI ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 300 ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 300 ΓΙΑ ΤΗΝ REGION XII ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ



ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 20 ΦΕΒ 2007


Global Collateral Accounts 2007
Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007
Με υπογραφή και της Ελλάδος


ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.....ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ????


Global Collateral Accounts 2007
Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007
Με υπογραφή και της Ελλάδος

"The World Bank Group"-"Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας"  World Bank 2012 Final Audited Statement Files for ASBLP Accounts (Updates and Revised 3-30-2012) *Παγκόσμια Τράπεζα 2012 Τελικές Ελεγμένες δήλωσης αρχεία για ASBLP Λογαριασμών (Ενημερώσεις Αναθεωρημένες 03.30.2012)





"The World Bank Group"-"Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας"  World Bank 2012 Final Audited Statement Files for ASBLP Accounts (Updates and Revised 3-30-2012) *Παγκόσμια Τράπεζα 2012 Τελικές Ελεγμένες δήλωσης αρχεία για ASBLP Λογαριασμών (Ενημερώσεις Αναθεωρημένες 03.30.2012)


Αρτεμης Σωρρας

Και μιάς που εμφανίστηκε ένα κείμενο περίληψη μερικών από τους πλείστους Λογαριασμούς του Διεθνούς Καταπιστεύματος, μερικοί ρώτησαν : Γιατί υπάρχουν διαφορετικά στοιχειογράμματα σε ομάδες σελίδων; Μα είναι απλούστατο, η μερική περίληψη είναι από μια σειρά δεκάδων χιλιάδων σελίδων και πολλών χιλιάδων εγγράφων, μιας και κάθε ένας λογαριασμός μπορεί να είναι εκατοντάδες ή και χιλιάδες σελίδες μόνος του. 

Για παράδειγμα θα σας δώσω ΕΝΑΝ λογαριασμό για να δείτε ότι μόνο για την 
Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 77 τρις δολάρια για ανάπτυξη και κοινωνική βοήθεια και άλλα 5 τρις δολάρια περίπου για την Κύπρο.



ASM-001/ASBLP-0330-2012

TOTAL CERTIFICATED SHARES: US$. 1,000,000,000,000,000,000.00
FOR AND ON BEHALF OF: GLOBAL DEVELOPMENT 

ΧΩΡΑ ΠΟΣΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΕΞΟΔΑ

44. CYPRUS $ 4.945.848.960.000 $ 1.089.818.000
67. GREECE $ 77.606.443.200.000 $ 22.164.743.000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου