30 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣ υπ.ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ: «Ο Λαός πεινάει, που οδηγείτε τον δημότη!!! Στο φώς και στην δημοκρατία ή στην φεουδαρχική κομματοκρατία και στην λογική της ομάδας;»!!

Eχθές μέλη της ομάδας END Βέροιας επισκέφτηκαν τα γραφεία των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Βέροιας και ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις. Εγώ σαν απλός πολίτης θα περίμενα να μην υπήρχε κανένας συνδυασμός, απλά θα έπρεπε οι επτά να γίνουν ένας. Ονειρεύομαι την ημέρα που 300 άριστοι σε αυτό το Δήμο θα καθίσουν χάμω, θα προτείνουν ένα πρόγραμμα και κατόπιν οι δημότες θα εκλέξουν τους αρίστους μεταξύ των αρίστων για να το εκτελέσουν, και όλοι τους ανακλητοί. Αυτοί, πριν καν ενωθούν έχουν μαλώσει μεταξύ τους αφού είναι εξαρχής χωρισμένοι. Το καλό αυτού του τόπου εφαρμόζεται διαφορετικά από τον κάθε συνδυασμό για να ξέρω δηλαδή;
Εγώ βλέπω ότι ενώ ένας ευεργέτης φέρνει δώρα στην χώρα, όλοι τους κοιτάζουν τους ψήφους και το πολιτικό κόστος. Φοβούνται μην λερωθούν από τον Αρτέμη. “Ελεος συμπολίτες, έλεος πνευματικοί άνθρωποι, που είναι η δημοκρατία σας, ούτε να ακούσετε δεν θέλετε!! Ο Λαός πεινάει, που οδηγείτε τον δημότη!!! Στο φώς και στην δημοκρατία ή στην φεουδαρχική κομματοκρατία και στην λογική της ομάδας.!! Και τέλος αυτό που δεν θέλω να ακούω είναι η λέξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. “Ελεος.
………………………………………………………………
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣ!!!
«ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΟ ΣΑΡΩΘΡΟΝ, Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ»!!! 
10304877_1422529714675435_277568538164129850_n
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου