30 Απριλίου 2014

Επικοινωνιακή αντεπίθεση από τον Νίκο Οικονομόπουλο για μία "Πάτρα Δυνατή" με όραμα, έργο και δουλειές !!!!!!!!!


Επικοινωνιακή αντεπίθεση από τον Νίκο Οικονομόπουλο για μία "Πάτρα Δυνατή" με όραμα, έργο και δουλειές







Η Πάτρα μεγάλος τουριστικός προορισμός με την ίδρυση υπερφορέα. Μεγάλοι διεθνείς διαγωνισμοί για το θαλάσσιο μέτωπο (από Κόκκινο Μύλο έως πλαζ), τον Λαδόπουλο και το Καρναβαλικό χωριό (σε 1.000 στρέμματα στον Ρηγανόκαμπο). Πλήρης ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, ανάληψη του μητροπολιτικού της ρόλου. Γκρέμισμα της μάντρας στο παλιό λιμάνι. Αυτά είναι μερικά μόνο από το ολοκληρωμένο σχέδιο της παράταξης Οικονομόπουλου για την Πάτρα.

Ο κ. Οικονομόπουλος ετοιμάζει επικοινωνιακή αντεπίθεση ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ενημέρωση των Πατρινών για το πλήρες πρόγραμμα της παράταξης "Πάτρα Δυνατή".

Η επικοινωνία με τους δημότες θα γίνει με εμφάνιση κεντρικών στελεχών της παράταξης στα ΜΜΕ, με τηλεοπτικά σποτ που περιγράφουν το σχέδιο για την πόλη κ.λπ. Στα τηλεοπτικά σποτ εμφανίζεται ο ίδιος ο κ. Οικονομόπουλος σε συγκεκριμένα σημεία της Πάτρας όπου εξηγεί το πρόβλημα και δεσμεύεται για την λύση του.

Ο κ. Οικονομόπουλος θεωρεί ότι καμία άλλη παράταξη δεν πρόκειται να μιλήσει με σχέδιο για την Πάτρα και πως αυτή θα είναι η καθοριστική διαφορά της "Πάτρα Δυνατή" με όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους. 

Ο κ. Οικονομόπουλος θεωρεί κρίσιμες τις εκλογές αφού το ερώτημα είναι "αν θα χαθούν άλλα 5 χρόνια μέσα στη μιζέρια ή αν η Πάτρα αξιοποιώντας τα μεγάλα της προτερήματα θα κινηθεί επιτέλους προς τα εμπρός".

Το συνολικό σχέδιο της παράταξης "Πάτρα Δυνατή" είναι να αλλάξει η Πάτρα παντού μέσα από την μέγιστη δυνατή τόνωση της οικονομίας της, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς.

Πηγή: http://www.xespao.gr/2014/04/epikoinwniaki-antepithesi-apo-ton-niko-oikonomopoulos-gia-mia-patra-dunati.html#ixzz30NzeivSh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου