30 Απριλίου 2014

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ υπ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΙΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ και ΛΟΙΠΩΝ

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ υπ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΙΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ και ΛΟΙΠΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΑΡΗΣ

Επειδή πολύ λόγος γίνεται από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης , εγώ ο Θοδωρής Μίαρης ως επικεφαλής της ομάδας Ε4 εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ στα προαναφερθέντα μέσα, θα ήθελα να ανακοινώσω τα εξής: 
Καταρχήν το ακρωνύμιο Ε4 σημαίνει Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες.
Από ότι ακούμε , βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά μέσα από τα παραλόγως χρεωμένα “μαγαζάκια” σας , σας ενοχλούν και τα 4 αυτά αξιώματα . Να ξέρετε λοιπόν πως δεν μας ενοχλείτε μήτε πτοείτε! Είναι αλήθεια πως είμαστε απλοί Έλληνες και πως δεν αποτελούμαστε από πτυχιούχους του εξωτερικού που έχουν διατελέσει από 6 μήνες έως και 1 χρόνο σε όλες τις τοπικές υπηρεσίες-οργανισμούς του νησιού μας. Είμαστε απλοί καθημερινοί ενωμένοι Κερκυραίοι με νου ,λόγο και διανόηση ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε την Αλήθεια! Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την Αλήθεια στην οποία πιστεύαμε και σε συνδυασμό με την απειρία μας στις βρώμικες πολιτικές τους διαδικασίες μας έβαζαν διαρκώς εμπόδια. Πάραυτα μέσα σε 3 μέρες καταφέραμε το ακατόρθωτο. Ζητήσαμε βοήθεια από ανθρώπους με ΠΑΙΔΕΙΑ και ΟΧΙ από ανθρώπους με ΜΟΡΦΩΣΗ , ανθρώπους που αναγνωρίζουν πόσο πολύ διαφορετικές είναι αυτές οι 2 έννοιες. Ανθρώπους απλούς , έντιμους , που ζητούν την αξιοπρέπεια τους πίσω. Nέους που θέλουν να μεγαλώσουν παιδιά , ηλικιωμένους που δεν μπορούν να είναι περήφανοι για όλα όσα μια ζωή κόπιαζαν. Καταλάβετε κύριοι πως τον πλούτο που εσείς διαχειρίζεστε όλα αυτά τα χρόνια τον έχουμε παράγει εμείς οι απλοί πολίτες!!
Διαφημίζετε στα μέσα πως δεν καταφέραμε να καταθέσουμε φάκελο εμπρόθεσμα. Κύριοι μήπως θα έπρεπε να διαφημίζετε πως για πρώτη φορά στα χρονικά απλοί , καθημερινοί πολίτες κατέθεσαν φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για κάθε υποψήφιο επισυναπτόμενα εγκαίρως;;;;;; Μήπως θα έπρεπε καλύτερα να λέτε πως όλα αυτά τα χρόνια κάνατε πρωταθλητισμό στα Πρωτοδικεία με απλές λίστες υπογεγραμμένες;;;; Τώρα καταλαβαίνουμε και εμείς οι αμαθείς των κομματικών-πολιτικών διαδικασιών , πώς οι πολλοί γινόσασταν λίγοι , και πώς αυτοί οι λίγοι μπαινοβγαίνατε σε θέσεις-κλειδιά του τόπου μας. Τα αποτελέσματα αυτού του πρωταθλητισμού σας είναι ορατά σε όλους τους Κερκυραίους πολίτες και δεν χρειαζόμαστε πτυχία για να τα δούμε!!! Αρκούν τα μάτια και η λογική μας!
Όλοι γνωρίζετε πως ο οργανισμός ΕΙ END και ο Αρτέμης Σώρρας κρατούν όλα τα χρηματοοικονομικά κλειδιά της απελευθέρωσης μας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέσατε ποτέ στο Δ.Σ. του Δήμου μας, το με εξώδικο αίτημα (105 πολιτών) μελέτης της χρηματοοικονομικής πρότασης του οργανισμού. Όλοι γνωρίζετε πως μόνο ο οργανισμός αυτός έχει υλοποιήσει εμπεριστατωμένες μελέτες και έχει πραγματικό-ουσιαστικό πρόγραμμα ανάπτυξης , χωρίς υποθήκευση της γης μας , χωρίς ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ της ΖΩΗΣ μας.
Μέσα από αυτή τη σελίδα θα προσφερθεί σε όλους τους συντοπίτες Κερκυραίους αλλά και σε όλους τους Συνέλληνες κάθε πληροφορία-ενημέρωση όχι μόνο για το πρόγραμμα που η Ε4 ως τοπικός εκπρόσωπος της ΕΙ END επιθυμεί να υλοποιήσει , αλλά και κάθε πληροφορία ενημέρωση για τα προγράμματα ή την δράση όλων των “Καρεκλοκένταυρων”της πατρίδας μας. 
Ο στόχος μας είναι όλοι οι Κερκυραίοι , όλοι οι Έλληνες να μάθουν την αλήθεια που περιβάλλει τις ζωές μας. Να ενημερωθούμε , να ενωθούμε , να ενεργοποιηθούμε και να φτιάξουμε την κοινωνία μας με αρετή , ισότητα , δικαιοσύνη , τόλμη. Ας θυμηθούμε κύριοι ποιοι ήσαν οι Έλληνες προτού μας καταντήσουν ζητιάνους στα φαγοπότια τους!!

10170853_858266310865591_5811321284759527861_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=4068

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου