09 Απριλίου 2014

ΜΑΤΑΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΜΑΤΑΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ


Αρκετοί από όσους παρίσταναν τους φίλους μας, τώρα που πλησιάζουν εκλογές, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ήδη βλέπουμε ένας μετά τον άλλον να αποκαλύπτονται, να απομονώνονται και να χάνουν εντελώς το ρεύμα που τους στήριζε. Ένα παράδειγμα είναι ο “φίλος” του Σώρρα και της EI-END, Στέφανος Βαβούρας ο οποίος έχει από καιρό τώρα επιδοθεί σε συγκεκριμένες προσπάθειες, σε μερικές περιπτώσεις όπως θα δούμε εντελώς απροκάλυπτα φιλικές προς ύποπτες μεθοδεύσεις, δήθεν αντιμνημονιακών κύκλων. Αποστασιοποιήθηκε από τον αγώνα να ανατρέψουμε με τα όπλα που διαθέτουμε, μέσω της EI-END, την σάπια κομματοκρατία η οποία καταρρέει και πλέον βρίσκεται (ο Σ.Β.)  σε γραμμή σύμπλευσης μαζί της. Υπήρξε από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον αγώνα του Αρτέμη Σώρρα για την απελευθέρωση της πατρίδας πλην όμως, όπως αποδείχθηκε από τις μετέπειτα πράξεις του, άλλα είχε στον νου του εξ αρχής.
Κατ’ αρχήν αυτός με μια ομάδα “αρχαιοελληνιστών” είχαν ετοιμάσει κομματικό μαγαζάκι με το όνομα ΔΕΠ (Δήμος Ελλήνων Πολιτών) το οποίο έντυσαν με καλολογικά στοιχεία από ιδέες διακυβέρνησης βασισμένες σε κάποιες αρχές της αρχαίας Ελλάδος. Η κίνησίς τους αυτή είχε ελάχιστα μέλη και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο επέτρεψαν την είσοδο σε μέλη και από άλλους χώρους, δόγματα, κλπ., όπως θρήσκους και μασόνους. Ο ίδιος ο Σ.Β. τονίζει δημόσια και κατ’ επανάληψιν ότι είναι άθεος. Παρόμοιες κινήσεις με αρχαιοελληνικές πατριωτικές κορώνες έχουν γίνει αρκετές ανά την Ελλάδα από την εποχή της επίθεσης των τοκογλύφων με τους εγχώριους οσφυοκάμπτες στην χώρα μας, σας θυμίζω το “Δημοβούλιο,” το “Μαραθώνας 2013,” κλπ. με προφανή σκοπό να εντάξουν σε κομματικά παραμάγαζα και τους δυσαρεστημένους αρχαιοελληνιστές.
Η διαφορά των άλλων κινήσεων από το ΔΕΠ είναι ότι ο Σ.Β. και οι δικοί του προσπάθησαν να αποκτήσουν οπαδούς σφετεριζόμενοι την πρωτοφανή εξάπλωση που έχουν οι ομάδες Ενεργών Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων που στηρίζουν την ΕΙ-END σε όλη την Ελλάδα. Φρόντισε μάλιστα  να μιλά τακτικά για τον Σώρρα και να στηρίζει μέχρι πρόσφατα τα χρηματιστικά όπλα του (μετοχές Τράπεζας Ανατολής, ομόλογα 600δις $ και 2,3τρις Ευρώ για τους δήμους Ελλάδος και Κύπρου). Κάθε φορά όμως και ανάλογα με το ακροατήριο φρόντιζε στις ομιλίες του να κατευθύνη τους ακροατές προς την συγκρότηση του πολιτικού φορέα ΔΕΠ. Πολλές φορές χρησιμοποίησε επιχειρήματα του τύπου “τι θα κάνουμε αν πέση το αεροπλάνο του Σώρρα” για να πείση αδαείς ότι είναι σημαντικό να προσχωρήσουν στο ΔΕΠ που θα αναλάβη ως διάδοχη κατάσταση την απελευθέρωση της χώρας και την οργάνωση των δήμων!
Η πρώτη αντίδραση εκ μέρους ομάδων υποστήριξης των προτάσεων Σώρρα στην Θεσσαλονίκη ήταν να μην εμφανίζονται όπου εμφανιζόταν ο Σ.Β. και οι περί αυτόν (στο “Νησάκι” και αλλού). Είχαν βέβαια σοβαρούς λόγους γι’ αυτό που δεν ήταν μόνον το ότι ο Σ.Β. και άλλοι μιλούσαν πάντοτε για ΔΕΠ. Ο Σ.Β. παρέλαβε δύο μπαλέτες με πολλές χιλιάδες ψηφίσματα από την Ε4 τα οποία σκορπίστηκαν στην τύχη και κατά εκατοντάδες σε εισόδους πολυκατοικιών και καταστημάτων ως να επρόκειτο για διαφημιστικά φυλλάδια με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς το απαραίτητο εργαλείο ενημέρωσης των συνελλήνων και συγκέντρωσης υπογραφών οι λοιπές ομάδες της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας. Επιπλέον, ο αριθμός των ψηφισμάτων που συγκέντρωνε η ομάδα του Σ.Β. ήταν πολύ περιορισμένος και από τον Δεκέμβριο και μετά σχεδόν ανύπαρκτος. Παρ’ όλα αυτά ο Σ.Β. και οι δικοί του ήθελαν οπωσδήποτε να εμφανίζονται στις απανωτές εκδηλώσεις τις ΕΙ-ΕΝD ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι μετέχουν της προσπάθειας, να φωτογραφίζονται μαζί μας και να χρησιμοποιούν με υστεροβουλία τα χρηματοοικονομικά εργαλεία και τις πληροφορίες της ΕΙ-ΕΝD. Ειδικά από τα τέλη Νοεμβρίου 2013 όταν διέρρευσαν πληροφορίες ότι στο “Νησάκι” όπου συγκεντρώνονταν οι ΔΕΠικοί υπήρχαν ανάμεσά τους μασόνοι και μάλιστα κάποιος απ’ αυτούς κρατά και τα κλειδιά μασονικής στοάς στην Θεσσαλονίκη (ας βγη ο ίδιος να το πη – αλλιώς θα έλθη η ώρα της αποκάλυψης), τότε οι περισσότερες άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και των πέριξ περιοχών απείχαν και απέφευγαν το ΔΕΠ, το Νησάκι και τους περί τον Σ.Β. Οι τελευταίοι ενοχλήθηκαν πολύ επειδή ο ίδιος προσπάθησα και απέτρεψα να εμφανιστή ο Σ.Β. μαζί μας ως ομιλητής στην εκδήλωση που δήμου Παύλου Μελά στις 12/1/14, την οποία με κόπο είχα φροντίσει να οργανωθή και πραγματοποιηθή από συνέλληνες κατοίκους της περιοχής μετά τις κατ’ επανάληψιν άκαρπες προσπάθειές μου να πείσω τον δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο να ενημερώση το ΔΣ και να αιτηθούν για δέσμευση κεφαλαίων υπέρ των δημοτών τους μέσα από το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Τράπεζας. Από τότε άρχισε μια αντιπαλότητα με την ομάδα του Σ.Β.
Σειρά ενεργειών και πράξεων προκαλούσαν συνεχώς προβλήματα στις λοιπές ομάδες Θεσσαλονίκης και γύρω περιοχών. Ένα από τα ατοπήματα που τόλμησε να κάνη ο Σ.Β. ήταν να εμφανιστή σε κοινό στον χώρο όπου με προσωπικά τους έξοδα άλλη ομάδα συνελλήνων πραγματοποιούσε τις συγκεντρώσεις της. Δήθεν τυχαία συγκεντρώθηκαν “Ρωσοπόντιοι” εκεί και κάλεσε κάποιος τρίτος τον Σ.Β. να τους μιλήση! Κανένας βέβαια δεν τα πίστεψε αυτά, και αργότερα τον διέψευσε ο τρίτος τον οποίο επικαλέστηκε ο Σ.Β. και ο οποίος μας βεβαίωσε στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης στις 9/2/14 ότι ουδεμία γνώση είχε επί του θέματος!   Επίσης σε επικοινωνία με τον Αρτέμη ο Σ.Β. προσπάθησε να υποστηρίξη ότι δεν έχει κανένας να χάση από την κίνηση ΔΕΠ και ότι αυτή δεν είχε άλλες βλέψεις. Ο Αρτέμης αντιπρότεινε ότι προκειμένου να διατηρηθή πλήρης συνοχή και συνένωση Ελλήνων έπρεπε ή να σταματήση να χρησιμοποιή ο Σ.Β. το όνομα ΔΕΠ ή να μετονομαστή η ΕΝD σε … ΔΕΠ!  Το μεγάλο σφάλμα όμως από το οποίο ξεσκεπάστηκε ο Σ.Β. ήταν να ισχυριστή ότι συγκεκριμένη αναφορά σε ομιλία του Προέδρου της ΕΙ-ΕΝD Δρ Εμμ. Λαμπράκη περί Δήμων Ελληνικών Πολιτειών, όταν σταδιακά μέσα από τις εκλογές οι Ελεύθεροι Ενεργοί Ενωμένοι Έλληνες θα αναλάβουν τα ηνία των δήμων τους, είχε σχέση με την δική του κομματική κίνηση ΔΕΠ. Η απάντηση από την Ν. Υόρκη ήταν κόλαφος στους ισχυρισμούς του.
Ελάχιστο χρόνο μετά και αφού συνεχίστηκε η ίδια πολιτική από μέρους του Σ.Β. (σε ομιλίες του είχε φτάσει σε σημείο να λέγει ότι δεν είναι με το μέρος του Σώρρα αλλά μόνον τον βολεύουν τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του όπως κατ’ επανάληψη ενημέρωναν οι ακροατές του!) αναγκάστηκε ο Αρτέμης να απαιτήση από τον Σ.Β. να μην αναφέρεται πλέον ούτε στον ίδιο ούτε στην EI-END. Πράγματι ο Σ.Β. σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε στρατόπεδο και άρχισε να δημοσιεύη άρθρα εναντίον της EI-END και του Σώρρα, κράτησε φιλική στάση προς τον απαράδεκτο Αρίστογλου ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να ματαιωθή η εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, κλπ.
Πρόσφατα όλοι βεβαιώθηκαν για το πού αποσκοπούσε, όσον καιρό εμφανιζόταν μαζί μας, με την απόφασή του να προσχωρήση στο κόμμα της δραχμής του Λάου και του Κατσανέβα που εμφανίζονται αντιμνημονιακοί (σύριζα ένα πράμα ή είσαι ό,τι δηλώνης).  Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πλέον κανένα σχόλιο για την τελευταία κίνηση του Σ.Β.  Όσον αφορά όμως στο συγκεκριμένο κίνημα της δραχμής και για να γίνη απολύτως ξεκάθαρο ποιος είναι ο ρόλος του, σκεφθείτε ότι εκτός από το ΔΕΠ έχουν απευθύνει πρόσκληση να συμμετέχουν κι άλλοι δήθεν αντιμνημονιακοί όπως ο Καζάκης (ο δήθεν οικονομολόγος, πρώην στέλεχος του ΚΚΕ και πρώην εργαζόμενος των τοκογλύφων της J.P.Morgan!) ο οποίος ματαιοπονεί να πείση τους ελάχιστους ανυποψίαστους που απέμειναν στο ΕΠΑΜ ότι είναι πλαστά τα ομόλογα των $600δις του Αμερικανικού Ταμείου για τα οποία απεφάνθη η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 67650/13 ότι είναι πέραν πάσης αμφιβολίας έγκυρα και άμεσα ρευστοποιήσιμα και πως χορηγήθηκαν για να απεμπλακή η Ελλάδα από τα μνημόνια του ολέθρου.
Ο Σ.Β. διαλαλεί ότι πρόκειται για κίνηση δημοκρατών Ελλήνων πολιτών οι οποίοι κάλεσαν τον Κατσανέβα του πρώην Πασόκ (πλέον δεν υφίσταται καν τέτοιο κόμμα όπως προκύπτει από δημοσκοπήσεις) να είναι μαζί τους γιατί έχει (κατά τον Σ.Β.) άμεμπτο πολιτικό παρελθόν όπως ίσως και ο Λάος να υποθέσουμε; Σύντομα θα απογοητευθή και σ’ αυτό το θέμα καθότι “άγει δε προς ΦΩΣ την αλήθειαν χρόνος”.
Και για να σταματήσουν οι παραφιλολογίες των παραμάγαζων περί εθνικών νομισμάτων, περί συνδέσεως της δραχμής με το δολάριο, κλπ., ας μας απαντήσουν στα τρία ακόλουθα ερωτήματα:
  1. Με τι αντίκρυσμα θα τυπώσουν εθνικό χρήμα (τα ομόλογα της Ελλάδος που τα κατάντησαν σκουπίδια οι οσφυοκάμπτες κομματάνθρωποι, ή το χρυσάφι των Ελλήνων που έχουν διαθέσιμο οι δραχμικοί);
  2. Ποια διαβεβαίωση μπορούν να παράσχουν οι δραχμιστές στον λαό ότι οι τοκογλύφοι που ελέγχουν ακόμα ΕΚΤ, ΕΕ και πέραν αυτής, θα αποδεχθούν να πληρωθούν με τα ομόλογα της δραχμής τους και την ισοτιμία η οποία βολεύει τους δραχμιστές;
  3. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι με την κατάθεση των χρεογράφων του Αμερικανικού Ταμείου των $600δις η οικονομία της Ελλάδος είναι η ισχυρότερη της ΕΕ (ποια άλλη χώρα έχει πλεόνασμα μετά την διαγραφή/αποπληρωμή του χρέους της;) και επομένως η Ελλάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο της ΕΚΤ όπως προβλέπει η συνθήκη ίδρυσής της;  Τον ίδιο βέβαια στόχο έχουν οι κινήσεις Σώρρα και ΕΙ-END μέσω της απαίτησης να παραδοθή η πραγματική αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής από την Εθνική των Ρότσιλντ, άρα από την κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας των Ρότσιλντ, άρα από την ΕΚΤ των Ρότσιλντ! Δεν το αντιλαμβάνεστε διαλαλητές της δραχμής;
Φυσικά και τα γνωρίζουν όλα αυτά όπως γνωρίζουν επίσης ότι πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα ύποπτων θανάτων (αυτοκτονιών;) τραπεζιτών στην Ευρώπη και πέραν αυτής. Το κατεστημένο καταρρέει αργά και σταθερά. Γιατί λοιπόν αγωνίζονται οι δραχμιστές με τα πλοκάμια του σκοταδισμού; Για να εμποδίσουν το ποτάμι των Ενεργών Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων να φουντώσει σύντομα; Ούτε αυτό όμως δεν καταφέρνουν…
Όλες οι προσπάθειές τους είναι καταδικασμένες σε αποτυχία (θα έχουν την ίδια τύχη των διάφορων κομματικών ταγών του καθεστώτος που εμφανίζονται στις εκλογές ως ανεξάρτητοι, ποιος τολμάει σήμερα να πει ότι είναι κομματόσκυλο;) και φυσικά σε λίγο καιρό θα είναι μαζί μας με την ουρά στα σκέλια και θα υποκρίνονται ότι πάντα μαζί μας ήταν αλλά είχαν ενοχληθεί από μικροθέματα που άπτονται του εγώ…  Γιατί, ποιος από όλους αυτούς, των κομματικών παραμάγαζων που διατείνονται ότι είναι ανεξάρτητοι, όταν ιδή το χρήμα να υλοποιή έργα στους δήμους δεν θα παριστάνη τον φίλο και σύμμαχο της ΕΙ-END;
Απευθύνω πρόσκληση προς όλους τους Έλληνες όπως και προς τον Στέφανο Βαβούρα και προς όποιους είναι μαζί του:
Εγκαταλείψτε τις μικροπολιτικές του διαίρει και βασίλευε των τοκογλύφων και ας ενωθούμε με ξεκάθαρα λόγια, δεσμεύσεις και έργα, μαζί με όλους όσους έχουν ενστερνιστεί και συμμετέχουν στην γιγαντιαία προσπάθεια την οποία καταβάλει ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός EI-END να ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας από τον χρηματιστικό πόλεμο και τον σκοταδισμό που λυμαίνονταν τον τόπο μας για αιώνες. Το Φως της Ελληνικής Παιδείας θα λάμψη γρήγορα και σύντομα κανείς δεν θα μπορή να υποκρίνεται, δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία γι’ αυτό.  Ας φροντίσουμε όλοι με την συμμετοχή μας όπου, όπως και όσο μπορή ο καθένας μας να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι ώστε να έλθη η πολυπόθητη λευτεριά μια ώρα αρχύτερα. Κι αν τα “χνώτα” του διπλανού μας δεν μας ταιριάζουν (δημιουργοί όντες και ισότιμοι ηγέτες γεννημένοι όλοι μας…) υπάρχει άφθονος χώρος στις γειτονιές του κοινωνικού ιστού, ο οποίος τώρα ανασυγκροτείται στην Ελλάδα, για να ενημερώσουμε ο καθένας με την αγαπημένη ομάδα του τόσα αδέλφια μας που ακόμα αγνοούν την υπόθεση ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα, πλανημένοι και απογοητευμένοι από την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ(ξαπάτησης).
Ο δρόμος που ήδη διανύσαμε είναι μακρύς και έχει δώσει μαθήματα στον αντίπαλο ο οποίος τρέμει την εξάπλωση της ενημέρωσης. Συνεχίζουμε με ενημέρωση και πάλι ενημέρωση και συμμετοχή στα κοινά μέχρις ότου όλοι οι δήμοι να έχουν Ελληνόψυχους στο τιμόνι που με βάση τον όρκο των ΔΣ που προτείνει η ΕΙ-ΕΝD θα θέσουν πριν και πάνω απ’ όλα την Αρετή στον δημόσιο βίο για ΔικαιοσύνηΕλευθερία,Ισότητα. Έτσι θα καθαρίσουμε την πατρίδα μας από την κόπρο των στάβλων του Αυγεία προκειμένου να θεμελιωθή σε καθαρές στέρεες βάσεις το μέλλον για τις γενιές των Ελλήνων που έρχονται.
Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδα (Αισχύλου, Πέρσες)
Χ.Τ.

Ω, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου