07 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πέμπτη 08 Μαΐου και ώρα 08:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείον ‘‘Πεύκος’’ στην Λεμεσόν


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Πέμπτη 08 Μαΐου και ώρα 08:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείον ‘‘Πεύκος’’ στην Λεμεσόν

ΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Συννεληνίδες / Συνέλληνες

Η προσπάθεια που ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2012 από τον μόνο Ελληνικό Οργανισμό EI – E.N.D και τον Έλλην Αρτέμη Σώρρα με τις προτάσεις χρηματοδότησης για την απελευθέρωση των Ελληνικών μας πατρίδων και του Ελληνικού μας έθους και έθνους συνεχίζεται.

Η σκυτάλη της προσπάθειας πέρασε στα χέρια των αφυπνισμένων – ενεργοποιημένων Ελλήνων πολιτών. Ως Έλληνες πολίτες της Κύπρου, είναι καθήκον και υποχρέωση μας να συνεχίσουμε τον αγώνα της ενημέρωσης – αφύπνισης – ενεργοποίησης όλων των συνελλήνων και συνελληνίδων πολιτών της μεγαλονήσου μέχρι την τελική δικαίωση, μέχρι την απελευθέρωση της πατρίδος μας από τα δεσμά της δουλείας και της υποταγής στους επικυρίαρχους – τραπεζίτες – απατεώνες. Μιας υποταγής που έχει ρίξει τον Ελληνισμό της πατρίδος μας στην εξαθλίωση και την μιζέρια με το μνημόνιο και την τρόϊκα που μας έχουν φέρει τα κόμματα και οι πολιτικοί. 



Πέμπτη 08 Μαΐου και ώρα 08:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείον ‘‘Πεύκος’’ στην Λεμεσόν

Στην σύναξη των Ενεργών Ελλήνων Πολιτών της πόλις και επαρχίας Λεμεσού για τις προτάσεις χρηματοδότησης του Οργανισμού EI – E.N.D και Αρτέμη Σώρρα στην Κύπρον
1. Για την πρόταση χρηματοδότησης 48,9 δις. δολάρια προς την Κυπριακή Δημοκρατία άτοκα μέχρι 100 χρόνια.
2. Για τις προτάσεις χρηματοδότησης των Δήμων άτοκα μέχρι 50 χρόνια.

Εκτός από την ανάλυση των προτάσεων χρηματοδότησης για την απελευθέρωση των Ελληνικών μας πατρίδων και του Ελληνικού μας έθους και έθνους, θα γίνει παρουσίαση και ανάλυση των θεμάτων :

1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
2. Και της συμφωνίας ‘‘THE YUNNAN AGREEMENT DTD 992’’

Ήρθε η ώρα που πρέπει η αλήθεια να βγεί στο φώς, ούτως ώστε να μάθει και ο τελευταίος πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας όλην την αλήθεια. Φτάνει πια τα ψέματα από τούς πολιτικούς. Έχουμε όλοι δικαίωμα στην ενημέρωση και την πληροφόρηση γιατί εμείς είμαστε οι αφέντες του τόπου μας, οι αφέντες της πατρίδας μας.

Ανάλυση - παρουσίαση : Νίκος Αμάραντος – Γιάννος Ιωάννου

Όμιλος Υποστήριξης EI – E.N.D και Αρτέμη Σώρρα στην Κύπρον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου