13 Μαΐου 2014

Τέρμα της μαμάς το γάλα!


Τέρμα της μαμάς το γάλα!


Του Δρ. Νίκου Γεωργαντζά και της Βάσιας Ζαριφοπούλου

Το ρουφήξατε όλο! Η εξουθενωμένη μαμά αγελάς, Ελλάς, δεν έχει πια ούτε σταγόνα να σας προσφέρει.



Τόσα χρόνια, ελεεινά παραπαίδια της Ελλάδας και βιολογικά παιδιά του έξωθεν επιβεβλημένου τυραννικού καθεστώτος εξουσίας της πίνατε όχι μόνο το γάλα αλλά και το αίμα! Πάπαλα παρασιτικά ασπόνδυλα!

Είναι «δουλειά» και καθήκον της αφυπνισμένης συλλογικής οντότητας του ελληνικού μας έθνους η σύνταξη και κατάθεση προτάσεων, για την απελευθέρωση από το δεσποτικό και αλαζονικό καθεστώς εξουσίας. Ίσως να μην ήρθε ακόμη η ώρα του χάους, από το οποίο αναπόφευκτα γεννιέται μια νέα και υγιής οντότης.

Αρκετά όμως με τις διαπιστώσεις, από τις οποίες έχουμε υπερπληρώσει την γαστέρα του εγκεφάλου μας. Τώρα είναι η κατάλληλη πλέον ώρα ν’ αρχίσουμε να χορηγούμε, γουλιά-γουλιά, τα φαρμακευτικά σιρόπια, προς τους σκληρά δοκιμασμένους και δολίως αποπροσανατολισμένους συμπατριώτες μας.

Γιατί αν δεν το πράξουμε τώρα, έξω καραδοκούν οι λύκοι με φανταχτερά περιτυλιγμένες χρωματιστές καραμέλες-δηλητήρια. ΄Ετοιμοι είναι να παρασύρουν τον παραζαλισμένο και σε σύγχυση ελληνικό λαό σ’ ένα νέο πολυτελές κτήριο-μαντρί, που στο εσωτερικό του υποκρύπτεται ένα νέο, εντέχνως καμουφλαρισμένοDachau.

΄Ενα κλικ είναι συνελληνίδα και συνέλληνα! Είναι το αναγκαίο κλικ, το φάρμακο για να κατανοούμε όλες και όλοι μαζί πως είμαστε ένας λαός ηγετών.

Με ανώτατο ηγέτη την ελληνική μας συλλογικότητα. Είμαστε όλες και όλοι μαζί ο ανώτατος θεσμός-εντολεύς του ελληνικού μας λαού των ηγετών.

Τι κακό, ένας λαός ηγετών να ξεχνάμε πως είμαστε όλες και όλοι ηγέτες… ΄Ενα μόνον κλικ είναι!

΄Οπως ακριβώς είσαι εσύ, όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι ΄Ελληνες είμαστε μόρια της ελληνικής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ μας κοινωνίας. Συλλογικά είμαστε τα μόρια ενός λαού ηγετών, όπου όλες και όλοι μαζί πολεμούμε για την επανόρθωση της ελληνικής μας πολιτείας.

Ψάχνουμε να βρούμε τα άλλα μόρια, σαν εσένα, που το κατανοούν, που έχουν κάνει κλικ μέσα στο κεφάλι τους: είμαστε ένας λαός ηγετών. Ποιό μόριο μπορεί να παριστάνει τον κατά τι παραπάνω ηγέτη μέσα σε έναν λαό ηγετών;

Φτάνει πια με τα ελληνοφοβικά ανθελληνικά κόμματα των Ούννων: εμείς πεισματικά απέχουμε όλων των δογμάτων, κομμάτων, στοών και χρωμάτων. Μόνον η ελληνική μας συλλογικότης είναι ο αληθινός ηγέτης στον ελληνικό μας λαό των ηγετών.

Σου φαίνεται πολύ εξιδανικευμένο; Μα θέλεις κάτι παρακάτω από το απόλυτο μετα-ιδανικό στην επανόρθωση της ελληνικής μας πολιτείας;

ΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑι ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ!


Ο Δρ. Νίκος Γεωργαντζάς είναι καθηγητής συστημικής δυναμικής στο Πανεπιστήμιο Fordham της Νέας Υόρκης. Η συστημική δυναμική είναι μία σχετικά νέα επιστήμη, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει ραγδαία εξέλιξι, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ασία και την Ευρώπη. Ο Δρ. Γεωργαντζάς είναι ιδρυτικό μέλος του ελληνικού τμήματος στον παγκόσμιο οργανισμό συστημικής δυναμικής, έχοντας διατελέσει πρόεδρος του παγκοσμίου σχετικού συνεδρίου, που έγινε στην Αθήνα το 2008. Κατατάσσεται στους κορυφαίους παγκοσμίως επιστήμονες στον τομέα του, με δημοσιεύσεις σε πλήθος επιστημονικών περιοδικών και βιβλίων. Πέρα από τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα, με τα συνεχή άρθρα-παρεμβάσεις του βρίσκεται στην πρώτη γραμμή γιά την προώθησι του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού στις ΗΠΑ, αλλά και την επίλυσι των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική μας κοινωνία συλλογικά, επάνω σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη Γη.  Η Βάσια Ζαριφοπούλου είναι ζωγράφος, πτυχιούχος της Académie Royale des Beaux Arts de Bruxelles και δοκιμιογράφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου